karnezis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 11
- Like
- 639
- Πόντοι
- 531
Είναι και αυτό. Αν και αφορά ελάχιστες και σίγουρα όχι τη πλέμπα της πορνείας.ποσειδωνια...πεφτει πολυ σκισιμο αυτη τη βδομαδα ;)
Είναι και αυτό. Αν και αφορά ελάχιστες και σίγουρα όχι τη πλέμπα της πορνείας.ποσειδωνια...πεφτει πολυ σκισιμο αυτη τη βδομαδα ;)
Είναι και αυτό. Αν και αφορά ελάχιστες και σίγουρα όχι τη πλέμπα της πορνείας.
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
Είναι η Γιάννα...... γάμα ...τααααααααα
40άρα ...σώμα χάλια, σέρβις χέστα, φωνή τσιμινιέρας....γενικά ξενερουά
για 2 φορές που σου είπε ...ρε παίκτη...είναι αρχιδιές....δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο αντρας που θα μπορέσει να διανοηθεί να ρίξει 2ο Σ' ΑΥΤΗΝ...
Αναμεσα σε ναντια ελληνιδα και μαγια μιλφ ποια ειναι πιο αξιολογη απο θεμα εμφανισης?Η πανω κατω ειναι το ιδιο?
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
Είναι η Γιάννα...... γάμα ...τααααααααα
40άρα ...σώμα χάλια, σέρβις χέστα, φωνή τσιμινιέρας....γενικά ξενερουά
για 2 φορές που σου είπε ...ρε παίκτη...είναι αρχιδιές....δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο αντρας που θα μπορέσει να διανοηθεί να ρίξει 2ο Σ' ΑΥΤΗΝ...
διαφωνώ καθέτως. Δεν είναι 40.
καλησπερα απο εναν καινουργιο!
υπαρχει προταση για στανταρακι?
Ευχαριστω!!
[/quote Αδερφε τα στανταρακια τα κρινεις μονος σου ......κριτικες για αξιολογες περιπτωσεις ειναι αλλη ερωτηση!!!!
Να εισαι καλα ρε παικτη. Με εσωσες απο τη φολα. Σε σενα ειπε Γιαννα σε μενα Σοφια χεσε μεσα. Ναι η φωνη της ηταν καπως και μου ειπε ειναι 32 και οχι 30. Και παλι να εισαι καλα.. ;)
σίγουρα τότε 32 είναι ... μου το είχε και πει και εμένα πριν 4 χρονια οσο για το ονομα του νταλικέρη .... Γιάννα ήταν τότε...
Αν ειναι αυτη που νομιζω(το μηνυμα ειναι το ιδιο)...Ουτε που να το σκεφτεις.!
Το ζουμερη μεταφταστηκε σε τοφαλο μολις την ειδα!!
Να καταλαβεις...εβλεπα περιπου 165υψος, στα 85 με 90κ....
κατι καλο στα 50-60 ευρω για δυο φορες ξερετε παιδια?? (κριση εχουμε)
πας χαμηλα και πιστευω ότι θα βρεις μονο 45+ (ηλικιακα)
αν αξιζει.. αν ξερετε κατι καλο...
Ευχαριστω