jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
για στείλε μας τα τηλέφωνα απο τις φίλες σου... και τις δύο...
για στείλε μας τα τηλέφωνα απο τις φίλες σου... και τις δύο...
Χαχαχαχα η μια ειναι σοβαρη αλλα και οι δυο δεν δινουν κωλο, τουλαχιστον οχι ακομα
Δεν ειμαι πρωταρης ουτε μικρος ξερω πως θα το αντιμετωπισω ....Να προσεχεις τις Ελληνιδες που κανουν βιζιτες σε ¨ κλειστο κυκλο¨ ;)
Πηγα προσφατα σε μια φιλικη συγκεντρωση συνοδευομενος απο γκομενα,που ηθελε να μου συστηση φιλη της. Μου πεσαν τα σαγονια οταν μου συστησε την φιλη της γιατι την ειχα παρει σε βιζιτα τον προηγουμενο μηνα.
Πολυ καργιολες μερικες.
εαν θες στειλε τηλ η πληροφοριες για τις φιλες σουμιση ντροπη δικια της,μιση δικια σου....αξιζει να ζητησω τηλ.....?
Δεν ειμαι πρωταρης ουτε μικρος ξερω πως θα το αντιμετωπισω ....
Την Παολα απο το Μαρουσι εννοεις?υπάρχει κάτι σε 30+ ;;;
δοκίμασα μαγια και παολα και τα τηλεφωνα δεν λειτουργουν....
Δεν σε καταλαβα ρε φιλε. Πού ηταν το προβλημα? Φοβηθηκες μην σε δωσει η βιζιτα στην γκομενα?Να προσεχεις τις Ελληνιδες που κανουν βιζιτες σε ¨ κλειστο κυκλο¨ ;)
Πηγα προσφατα σε μια φιλικη συγκεντρωση συνοδευομενος απο γκομενα,που ηθελε να μου συστηση φιλη της. Μου πεσαν τα σαγονια οταν μου συστησε την φιλη της γιατι την ειχα παρει σε βιζιτα τον προηγουμενο μηνα.
Πολυ καργιολες μερικες.
Την Παολα απο το Μαρουσι εννοεις?
Καλημέρα ξέρει κανείς καμιά πληροφορία για την εν λόγω Κυρία?
προσωπικη μου αποψη , μακρια !!
το 1 και το 3....Ασχημη? Ζακι? "επιπλο"????
+10000000προσωπικη μου αποψη , μακρια !!
οταν κανεις το λαθος και πας θα κοιταζεις πως να βγεις εξω ..Καλησπέρα στην παρέα..!!!!!γνωριζει κάποιος κατι γιατί ειναι δίπλα στο σπίτι μου.;;;;; Ευχαριστω προκαταβολικά....