gpap59
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.562
- Πόντοι
- 3.130
ναι μουφα φωτο..όπως πάντα σχεδόν...
ναι μουφα φωτο..όπως πάντα σχεδόν...
Από φωνούλα στο τηλέφωνο φαίνεται Ελληνίδα και νεαρά. Σε ερώτηση αν είναι οι φωτό είναι δικές της είπε ότι είναι αληθινές. 80 + 15(δεύτερη φορά) + 15(Anal). Τελικά γνωρίζει κάποιος τι παίζει?
Από φωνούλα στο τηλέφωνο φαίνεται Ελληνίδα και νεαρά. Σε ερώτηση αν είναι οι φωτό είναι δικές της είπε ότι είναι αληθινές. 80 + 15(δεύτερη φορά) + 15(Anal). Τελικά γνωρίζει κάποιος τι παίζει?
Πριν πάρω τηλέφωνο είδα ότι είναι μούφα πιθανώς. Μήπως όμως ξέρει κάποιος τι κρύβεται πίσω από αυτή την φωνή? Την έχει συναντήσει κανείς?Έπρεπε να της πεις ότι είναι μούφα και να σταματήσει το δούλεμα.
για ποια ιολη απο τις 2 λες?καλησπερα..... Αλλη μια καλη συναντηση με Ιολη.... καθε φορα και καλητερη...... !!!!
Να ευχαριστήσω τους φίλους που μου έστειλαν το τηλέφωνο της Βαλεντίνας από το Mamba
Νομίζω ότι μπορώ να καταθέσω την άποψη μου ανεξάρτητα από τις φήμες που έχουν ακουστεί. Μιας και είναι και ανεξάρτητη. Σε εμένα δεν μου επιβεβαάιωσε τις φήμες πάντως
Συννενόηση πολύ γρήγορη και μέσα σε περίπου 35 λεπτά είχε έρθει στο σπίτι μου. Για την ηλικία της 47 ετών και το περηφανεύεται κιόλας, είναι αρκετά όμορφη, βέβαια αυτά είναι γούστα.
πλήρωσα 150 ευρώ για τρεις ώρες μαζί της.
σύολο καταθέσεων 4 φορές και μισή πέμπτη, αφού με έκανε άλογο και τα έφτυσα στο τέλος. Δέχεται αβίαστα πρωκτικό και μάλιστα η τρύπα της είναι αρκετά δουλεμένη. Δεν φαίνεται άσχημη, αλλά ανοίγει σαν φλάτζα από μπετονιέρα.
Στην πίπα δίνει πολύ σάλιο ακριβώς όπως μου αρέσει αργή και βαθιά. επιδιώκει τα φιλιά στο στόμα και κάνει αρκετά καλό social. δεν προσπαθεί να σου φάει χρόνο, αφού όταν της έλεγα να ξεκινήσουμε πάλι ήταν υπάκουη, αλλά αν την αφήσεις θα πιάσει πάρλα.
Δοκιμάσαμε ότι στάση υπάρχει διαλλείματα για ντουζάκι και ξανά στον αγώνα. το μουνάκι υγραίνεται σε υπερβολικό βαθμό πρέπει να ομολογήσω
αυτά τα ολίγα και ελπίζω να κατατόπισα μερικούς.
τι ειναι αυτη εχεις link?mia Daiana την εχει παρει κανεις?
Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να διαβάσουν προσεκτικά τους κανόνες λειτουργίας του forum. Οι κανόνες λειτουργίας έχουν σκοπό την οργάνωση του forum και των πληροφοριών μέσα σε αυτό, και την προστασία του site, των δημιουργών του, και των μελών του.
Ο διαχειριστής (administrator) ή/και οι συντονιστές (moderators) του forum διατηρούν το δικαίωμα να επεξεργαστούν ή να διαγράψουν δημοσιεύσεις που δεν συμβαδίζουν με τους κανόνες χρήσης.
Εφόσον είστε εγγεγραμμένος/-η χρήστης/-τρια στο bourdela.com, μπορείτε να δημοσιεύετε τις απόψεις σας στο forum του site ή να απαντήσετε σε απόψεις άλλων.
Τους κανόνες αυτούς πρέπει να σέβεστε και να ακολουθείτε.
- [li]11. Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου, ακόμα και αν ο αριθμός έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδα, περιοδικό, ή άλλο website[/li]
Ευχαριστούμε!
Καλή διασκέδαση.
καινουριο φρουτο
]
Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι στο σαυροσπιτο της Κυψέλης