xplorerxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Γνωρίζει κανείς κάτι;;;
Γνωρίζει κανείς κάτι;;;
Θεσσαλονική μένεις;
όχι φίλε ο ''αδελφός'' μου
ρώτησα γιατί λέω ότι δεν θα είδες ότι μένει πάνω
έχει ξανασυμβεί κάποιος πάνω στην καύλα να μην το δει
Παλιά φωτό έχει αλλάξει χρώμα και το μαλλί είναι πιο κοντό σαν πλέιμομπίλ
της μιλαω τωρα,αξιζει η οχι?γουσταρω μιλφ καταστασηκαι η εναλλακτική λύση... δικό της και αυτό... όχι η φωτο, καμία σχέση.
για τους..''νέους'' της ενημέρωσης, στο θέμα του mamba στις πρώτες σελίδες (5,6 , κάπου εκεί) θα βρείτε πλήρη βιβλιογραφία, σαν Valentina
Τώρα για τα περί ..πάρλας που γράφει ο συνάδελφος, τι να πω. Αν έμαθε να μιλάει και ίσως να γράφει θα έχει πράγματι ενδιαφέρον γιατί πριν χρόνια καταλάβαινε μεν αλλά δεν γινόταν να κάνεις ..συζήτηση Άλλωστε το στόμα αυτή και την γλώσσα γενικώς την χρησιμοποιεί πολύ καλά σε ..άλλα πράγματα
της μιλαω τωρα,αξιζει η οχι?γουσταρω μιλφ κατασταση
αμ αυτο προσπαθω να παρω κ μου λεει να της γραφω στο μαμπααν το βρεισ το τηλεφωνο μου το στελνεις ?
οποιος εχει αμφιβολια για τον κινδυνο που διατρεχει λογω των καθε λογης ακαποτων που κανει ,αρκει να την ρωτησει και αν πει οχι τοτε ας της προτηνει κατι παραπανω και θα ενδωσει αμεσα..οχι οτι θελει παραπανω,αλλα για να το παιξει δυσκολη ... :S :Sτης μιλαω τωρα,αξιζει η οχι?γουσταρω μιλφ κατασταση
απορώ με όλους σας που γράφετε σε ένα φόρουμ που λέγεται ¨ανεξάρτητες¨ ενώ το 90 τις εκατό αυτών για τις οποίες συζητάτε είναι από γραφεία και το ξέρετε. Η συγκεκριμένη κοπελίτσα είναι λεπτή, όμορφη αλβανίς και αρκετά καυλιάρα. 80 συν 20 και λοιπά γνωστά. άν θέλετε να βρείτε την ίδια που είναι στη φοτο πηγαίνετε μάλλον κατά βενεζουέλα ή κοσταρίκα
Διάβασε... και ότι..καταλάβεις Ισχύουν τα προηγούμενα σύμφωνα με τα παλιότερα, αλλά προσωπικά δεν έχω...''ενημέρωση'' την τελευταία 2ετια, αλλά μερικά πράγματα είναι...κλασσικά δεν αλλάζουν
:Sοποιος εχει αμφιβολια για τον κινδυνο που διατρεχει λογω των καθε λογης ακαποτων που κανει ,αρκει να την ρωτησει και αν πει οχι τοτε ας της προτηνει κατι παραπανω και θα ενδωσει αμεσα..οχι οτι θελει παραπανω,αλλα για να το παιξει δυσκολη ... :S :S
Κάνεις που κάνεις το promotion κάντο με καλύτερο τρόπο μπας και πιάσει κιόλας, αν δεν είσαι η ίδια η...mandam ..δηλαδή.
Το τηλ της αγγελίας παραπέμπει στην Ελβίρα
Επίσης στο
και εσύ που γράφεις δήθεν..αμερόληπτα και εκστασιασμένος από την..ευκαιρία έχεις δεν έχεις 20 μηνύματα και τα 15 είναι αφιερωμένα στην ..ιέρεια ..που έβαλα παραπάνω.
''κλειστό για πάντα. Πέταξε την κάρτα και όλα τα σύνεργα της δουλειάς. ADIEU ELVIRA''
''η Ελβίρα έρχεται από την Κύπρο τον Αύγουστο για λίγο. Έχει ένα μεγάλο στούντιο στη Λεμεσό.''
''Ελβιρα Η Αναντικαταστατη''
κλπ..
Επαγγελματιας Αφεντρα ,απο τις καλυτερες του χωρου.Οχι σεξ.Γιγνώσκει κανεις κατι?