HughHefner
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.085
- Πόντοι
- 5.491
παιδια εκανα ερευνα και δεν μ βγαζει κατι αλλα και παλι ειναι παρα πολυ καλη για να εινα αληθηνη. ξερει κανεις τπτ???
Playmate Tiffany Taylor ..
παιδια εκανα ερευνα και δεν μ βγαζει κατι αλλα και παλι ειναι παρα πολυ καλη για να εινα αληθηνη. ξερει κανεις τπτ???
[/quote]Τελικα ρε παιδια εχετε καμια ανεξαρτητη να προτεινετε??? θελω μια που ρε πουστη να το κανει και να το ευχαριστιεται που το κανει. οχι για να παρει το 100ρικο και να φυγει. ξερω οτι ισως ζηταω πολλα αλλα οπως εγω τα ποναω τα 100 ευρωπουλα που 8α δωσω ετσι 8α πρεπει να τα ποναει και αυτη. αν καποιος που ξερει καποια και δεν εχει κολληματα να μειραστει τηλεφωνα μιας και ειναι τρελη μαλακια θεωρω προσωπικα, τοτε τον παραδεχο
[quote author=Aggelos Perdikulis link=topic=64847.msg5302936#msg5302936
date=1394571576]
Φιλε μου βρες γκομενα που να αντιλαμβανεται τα χρηματα
Διαφορετικα εδω δεν θα βρεις αυτο που ζητας
Τελικα ρε παιδια εχετε καμια ανεξαρτητη να προτεινετε??? θελω μια που ρε πουστη να το κανει και να το ευχαριστιεται που το κανει. οχι για να παρει το 100ρικο και να φυγει. ξερω οτι ισως ζηταω πολλα αλλα οπως εγω τα ποναω τα 100 ευρωπουλα που 8α δωσω ετσι 8α πρεπει να τα ποναει και αυτη. αν καποιος που ξερει καποια και δεν εχει κολληματα να μειραστει τηλεφωνα μιας και ειναι τρελη μαλακια θεωρω προσωπικα, τοτε τον παραδεχομαι
Τελικα ρε παιδια εχετε καμια ανεξαρτητη να προτεινετε??? θελω μια που ρε πουστη να το κανει και να το ευχαριστιεται που το κανει. οχι για να παρει το 100ρικο και να φυγει. ξερω οτι ισως ζηταω πολλα αλλα οπως εγω τα ποναω τα 100 ευρωπουλα που 8α δωσω ετσι 8α πρεπει να τα ποναει και αυτη. αν καποιος που ξερει καποια και δεν εχει κολληματα να μειραστει τηλεφωνα μιας και ειναι τρελη μαλακια θεωρω προσωπικα, τοτε τον παραδεχομαι
ΌχιΜΠΟΥΜΠΥ. Απλα πηρα τηλεφωνο και μου τα ειπε.
γιατι εχουν προβλημα με τα c.g. στα χοτελια μαγκες;;;;Το είδα απλά ρωτάω αν έχουν και σε άλλα πρόβλημα με call girl
γιατι εχουν προβλημα με τα c.g. στα χοτελια μαγκες;;;;
Tο τράβηγμα αυτιών είναι και αυτό στα extra ή όπως βγεί η...''φάση''?
Α ρε σούργελο...έχεις και θράσος κιόλας και συνεχίζεις
"TOO GOOD TO BE TRUE..."??????
]
Επειδή όλο λέω να το πω, με αφορμή τώρα αυτήν πχ την αγγελία.
Όταν τσεκάρετε τις αγγελίες, εκτός από τις φωτογραφίες, κ το τηλέφωνο, μπορείτε να ελέγχετε και ημερομηνίες.
Εδώ στην καρτέλα χρήστη βλέπουμε ημερομηνία 13/12/12.
Μετά από σχεδόν δυο χρόνια λοιπόν είναι αδύνατο να μην έχει μαθευτεί κάτι για κάποια εδώ μέσα. Οπότε προσπερνάτε άφοβα.
Επειδή όλο λέω να το πω, με αφορμή τώρα αυτήν πχ την αγγελία.
Όταν τσεκάρετε τις αγγελίες, εκτός από τις φωτογραφίες, κ το τηλέφωνο, μπορείτε να ελέγχετε και ημερομηνίες.
Μετά από σχεδόν δυο χρόνια λοιπόν είναι αδύνατο να μην έχει μαθευτεί κάτι για κάποια εδώ μέσα. Οπότε προσπερνάτε άφοβα.
ετσι οπως τα λες ειναι ....Επειδή όλο λέω να το πω, με αφορμή τώρα αυτήν πχ την αγγελία.
..και αρκετα αδυνατη?ξερει κανεις καποια καλη σαν Τζετλινα?
αγορι αν βρεις θα το πεις και σε μας?Τελικα ρε παιδια εχετε καμια ανεξαρτητη να προτεινετε??? θελω μια που ρε πουστη να το κανει και να το ευχαριστιεται που το κανει. οχι για να παρει το 100ρικο και να φυγει. ξερω οτι ισως ζηταω πολλα αλλα οπως εγω τα ποναω τα 100 ευρωπουλα που 8α δωσω ετσι 8α πρεπει να τα ποναει και αυτη. αν καποιος που ξερει καποια και δεν εχει κολληματα να μειραστει τηλεφωνα μιας και ειναι τρελη μαλακια θεωρω προσωπικα, τοτε τον παραδεχομαι
που εισαι συ ε?
"TOO GOOD TO BE TRUE..."??????