daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
εσυ ντα ντα.....Νομιζα ότι υπαρχει ενας μπουμπουκος. Αλλα φαινεται ότι υπαρχουν και μεταλλαγμένα μπουμπούκια. Μονο θελουν ποτισμα μην ξεραθουν.
εσυ ντα ντα.....Νομιζα ότι υπαρχει ενας μπουμπουκος. Αλλα φαινεται ότι υπαρχουν και μεταλλαγμένα μπουμπούκια. Μονο θελουν ποτισμα μην ξεραθουν.
εσυ ντα ντα.....
Exει κανενας αποψη.............πηρα αλλα δεν το σηκωνει.....
Καλημέρα. Έστω και πρώην αγόρι, δεν έχει πάει κάποιος να μας πει τη γνώμη του για τις υπηρεσίες; Οι φωτο είναι κοντά στη πραγματικότητα; Ευχαριστώ.ελινα. πρωην αγορι.
εξαρταται,ποια καλεις..αν ειναι περιζητητη,θελει κυνηγι,αν ειναι γραφειο,το σηκωνουν αμεσως...Συναγωνιστές έχω μια ερώτηση και αν θέλει κάποιος μου απαντάει. Όταν πέρνεται τηλ για να κλείσετε ραντεβού,το σηκώνουν σχετικα γρήγορα ή παίρνετε καμια 20 φορές.?
μακρια!!! ηλικια κοντα στα 50 και σιγουρα οχι 38 που λεει,ολο μη και μη ηταν απο την ωρα που μπηκα σπιτι της,με το "μη μιλας δυνατας γιατι θα μας ακουσουν διπλα"!
καμια ερωτικη διαθεση,κανενα χαδι,πιπα μονοτονη με τα πλαστικα της χειλη! μην πιπιλας δυνατα τις ρογες,μη με χαιδευεις ακομα γιατι ειναι κρυα τα χερια σου,μη ρουφας τα μουνοχειλα γιατι δεν αρεσει σε καμια γυναικα αυτο! ευτυχως μου ξανασηκωθηκε και καταφερα να την πηδηξω!
και ολα αυτα με τον ρομαντικο ηχο ενος σηριαλ του μεγκα.....για να μη μας ακουσουν οι διπλα!!!
το μονο καλο οτι ηταν πεντακαθαρη! αλλα οχι για 50,ουτε για 1 ευρω δεν αξιζει! τοσο αποστειρωμενη συναντηση δεν το περιμενα ποτε!
για καποιο λογο δε μου ανοιγει το λινκ ..Καλησπέρα! Λέω να κάνω μια καταδρομική εδώ: www.mylist.gr/agelies/%CF%81%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B1-6955873891/]http://www.mylist.gr/agelies/%CF%81%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B1-6955873891/[/url]
Έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό...ξέρει κανείς κάτι?
Μάλλον έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο site...δοκίμασα και με άλλο link και πάλι δεν ανοίγει...υπομονή!για καποιο λογο δε μου ανοιγει το λινκ ..
ενα ευρω γραφει οτι ζηταει να παμε ..Γι' αυτήν γνωρίζει κανείς τίποτα??????
Τώρα παίζει πάλι! Αν θέλει κάποιος ρίχνει μια ματιά και ενημερώνει αν ξέρει κάτιΜάλλον έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο site...δοκίμασα και με άλλο link και πάλι δεν ανοίγει...υπομονή!
κυκλοφορει κι ως ειρηνη και ευαΤώρα παίζει πάλι! Αν θέλει κάποιος ρίχνει μια ματιά και ενημερώνει αν ξέρει κάτι
οκ ευχαριστώ! Αν την πάρω θα ενημερώσω!κυκλοφορει κι ως ειρηνη και ευα
ρωτησα προ ημερων και δεν εχω λαβει απαντηση ..
Έχω πάρει Γκαμπριέλα 28, καμια 20 φορές και δεν το σηκώνει. Την Μαρίνα 60 και αυτη καμμια 20 φορες.Την Αννιτα,αυτην την πείρα μονο 5 φορές και τέλος την angela,αυτην 10 φορές και μου απάντησε με μήνυμα να την πάρω μετα απο 2 μέρεςεξαρταται,ποια καλεις..αν ειναι περιζητητη,θελει κυνηγι,αν ειναι γραφειο,το σηκωνουν αμεσως...
TZOYTZOYKO το προμοταρεις το μωρο ?????Ανοιξε το link της Ρενατας. Ακούγεται νεαρη αλλοδαπη ζηταει 80 για μια εκτονωση. 2η εκτονωση όπως και πρωκτικο +15. Κανει ελευθερο στοματικο αλλα όχι cim ή cif. Παραδόξως δεν φιλαει καθολου στο στομα. Οποιος παει να πει. Η φτηνια τρωει τον παρά.