επειδη εχω λαβει πολλα πμ , απαντω για ολα οτι , τηλεφωνο που να απαντα και να ερθει στο ραντεβου για την ωρα δεν υπαρχει γιατι ειναι παντρεμενη και γιατι φοβαται, η φαση μεχρι τωρα γινεται εντελως ερασιτεχνικα και την πηδαμε εγω και μερικοι φιλοι μου μονο , ζηταει 90 ευρ, ειναι πολυ ομορφη ψηλη ξανθια με ωραιο σωμα 35 ετων , προην στριπερ , το γαμησι ειναι gfe με φιλια και ακαποτα τσιμπουκια κλπ . ρολοι δεν κοιταει ουτε θα πει τελειωνε κλπ , αλλα λογικα πραγματα οχι με τις ωρες.
δεν θελει να κανει παρα μονο μια το πολυ βιζιτα τη μερα για να ειναι ορεξατη και συνηθως παει οταν ειναι καυλωμενη αμα δεν εχει κεφι δεν παει ουτε με περισσοτερα, γενικα ζηταει καθαριοτητα εχεμυθια ευγενεια.
κωλο δεν δινει, γουσταρει cif , στο γαμησι ειναι πολυ καλη και το κανει με κεφι . ειναι για αυτους που γουσταρουν να πηδηξουν μια ομορφη κοπελα σε gfe κατασταση και τους αρεσουν τα αματουρ. δεν τη συνιστω για αυτους που ζητανε επαγγελματιες με συγκεκριμενο προγραμμα , η φαση παει οπως κατσει,σαν να γνωρισες καποια και να την πηγες στο κρεβατι, οι περιοχες που συναντιεται ειναι προς μοσχατο καλιθεα , λακομπα ,gls κλπ
εμενα μου ανεθεσε να της βρω κανα πελατη να βγαζει το μεροκαματο αλλα οχι να τρεχει απο δω και απο κει
Γεια σας και από εμένα...
Επειδή διάβασα πολλά σε σχέση με το παραπάνω πόστ και αρκετά ειρωνικά σχόλια οφείλω να πάρω θέση...
Η κυρία που προτείνει ο attol69 είναι πέρα για πέρα πραγματική περίπτωση, χωρίς κρυφούς νταβατζήδες, επαγγελματίες, παγίδες και άλλα πολλά τα οποία (ίσως δικαιολογημένα) μπορεί να βάλει κάποιος στο μυαλό του.!
Δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από αυτό που έχετε διαβάσει...
Επειδή και εμένα αλλά και πολλοί άλλοι από εδώ μέσα έχουν δει πολλά τα μάτια μας και έχουν φύγει αμέτρητα κατοστάρικα, κάποιες φορές έχουμε την ευκαιρία μπροστά μας και την πετάμε λέγοντας την ατάκα ... πολύ καλό για να είναι αληθινό...
Η εν λόγο κυρία λοιπόν για να αφήσω τις σάλτσες, είναι μια ψηλή Ρωσίδα, ξανθιά κορμάρα, amateur κατάσταση 100%. Θέλει απλά και ξεκάθαρα τα 90 ευρώ της και από εκεί και πέρα ξεχνάς ότι έχεις δώσει λεφτά! Σταματάνε τα ρολόγια στην κυριολεξία και υπάρχει μόνο καύλα, σαν να γαμάς τη γυναίκα ενός φίλου σου!, ή σαν να γαμάς τη 35άρα που γνώρισες πριν 1 ώρα σε ένα μπαράκι... Γλωσσόφιλα, πίπα ακάποτη super αριστοτεχνική!... πεντακάθαρο μουνάκι για γλύψιμο, 69... τέλεια στάση σώματος στα 4 και καύλα ανοίγματα για να μπαίνουν μέσα και τα αρχίδια που λέμε... Σαν άνθρωπος και σαν χαρακτήρας δε, σε κερδίζει από το πρώτο λεπτό... δεν έχει αυτό το στυλ το πουτανέ...
Τώρα όσον αφορά το θέμα του κονέ και της επιλογής που θέλει να κάνει είναι απλά τα πράγματα... Καταρχήν εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ποιό είναι το παράλογο στο ότι δεν θέλει, βρωμιάριδες, αγενής και ψευτόμαγκες... Ο attol69 δεν είδα να γράφει πουθενά ότι κάνει επιλογή επειδή ψάχνει τον Tom Kruz... η κοπέλα είναι ερασιτέχνης, υπόσχεται με αυτά τα 90 ευρώ κάποια πράγματα, και θέλει αυτά που θα πει να τα πραγματοποιήσει και όχι να κοροιδεύει το κόσμο... Αν κάποιος βρωμάει, η με την αγένεια του την ξενερώσει, πως θα μπορεί να λειτουργήσει μετά?
Τέλος πάντων... Εγώ προσωπικά τη κυρία την έχω δει 5-6 φορές και έχω περάσει super... Όπως και στον attol69 έτσι και σε εμένα ζήτησε μια μικρή βοήθεια... To post αυτό εδώ θα είναι ώστε όποιος βγει ραντεβού μαζί της να βγει να με διαψεύσει (που δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση) για τους υπόλοιπους που χωρίς να ξέρουν θα γράψουν τις μαλακίες τους δεν μπορώ να πω τίποτα... Το μόνο που θα παρακαλέσω, (για να μη χάνετε το χρόνο σας δηλαδή) μη στέλνετε σε εμένα p.m. για τηλέφωνα και τα σχετικά... Ο attol69 σε αυτό το θέμα σίγουρα μπορεί να σας πει περισσότερα... Εγώ δεν μπαίνω πολύ τελευταία και θα αργήσω να δω τα μηνύματα σας!