Φίλοι συναγωνιστές, γράφω εδώ την εμπειρία μου διότι δε ξέρω που αλλού στο σάιτ να τα πω (έχω στείλει email εδώ και μέρες στον admin ρωτώντας τον σχετικά αλλά δεν αποκρίθηκε). Ούτε στήλη για κριτική πρακτορείων βρήκα ούτε οι κοπέλες έχουν προφίλ. Αν έχω λάθος ας με κατευθύνει κάποιος στη σωστή κατεύθυνση και θα ποστάρω εκεί.
ΜΕΡΟΣ Α – Η Κατρίν που έγινε Γιεκατερίνα
Στο
είχα δει μια περίπτωση που φαινόταν αυτό που γύρευα: PS χωρίς υπεκφυγές. Το όνομα αυτής, ΚΑΤRΙΝ. Η σελίδα αυτής:
Ναι, το ξέρω ότι τώρα εκεί βγαίνει κάποια Franceska. Aλλά τότε (μέχρι και το βράδι του Σαββάτου 14/12) έβγαινε αυτή η γκόμενα:
Tην έκλεισα 24 ώρες προηγουμένως για την Κυριακή 15/12 στις 8:30’ με πρόγραμμα Φουλ Σέρβις. Μια χαρά, είπε ο τύπος. Την επομένη, έχοντας κάνει τσεκ-ιν στο ξενοδοχείο, τηλεφωνάω και δίνω τον αριθμό δωματίου. Μια χαρά, είπε ο τύπος. Κάνα δίωρο αργότερα λέω να ξαναδώ τη γκόμενα και μπαίνω στη σελίδα της. Χαμένη η Κατρίν. Στο λινκ (που είχα κάνει bookmarked) έβγαινε μια Francesca (βλ. άνω). Τηλεφωνάω για διευκρινίσεις. Όλα καλά, με διαβεβαιώνει ο τύπος, σίγουρα τη Κατρίν θα σου στείλω, καμιά φορά οι σελίδες μπερδεύονται άμα βάζουμε νέες κοπέλες.
Στις 9 παρά τέταρτο η Κατρίν δεν είχε φανεί και τηλεφωνάω. Κλειστό το κινητό. Στις 9 παρά πέντε ξανατηλεφωνάω. Κλειστό. Καπάκι έρχεται ένα μήνυμα: “Anebainei”. Στις 9 και πέντε χτυπάει δειλά η πόρτα. Ανοίγω και βλέπω ένα κορίτσι που το μόνο κοινό που είχε με τη Κατρίν ήταν η μελαχροινάδα της.
Μαύρο λοιπόν σ’ αυτό το κωλοπρακτορείο που δε σέβεται τους πελάτες. Από μένα δεκάρα δε θα ξαναδούνε μακάρι να φέρουνε και τη μετενσάρκωση της Λίντα Λάβλεϊς.
ΜΕΡΟΣ Β – Κοιμίζεις μέσα μου το ζώο
Το ψηλό κοριτσάκι που συνεσταλμένα μπήκε στο δωμάτιο προσπάθησε για κάνα 3-λεπτο να με πείσει ότι είναι η Κατρίν. Στο ενδιάμεσο το κινητό της χτύπησε 2 φορές (Ο φίλος μου, είπε. Α, από δω; Όχι, από την Αγία Πετρούπολη…). Στο τέλος παραδέχτηκε ότι είναι η Γιεκατερίνα (Η Κατρίν; Κοιμάται, μου λεει…) και ρώτησε αν θέλω να μείνει. Από τη μια ήτανε όμορφη, με ένα πρόσωπο αρμονικό αν και λίγο άγριο / αγριεμένο και κορμί λεπτό. Από την άλλη ή θα ‘πρεπε κοντά εννιάμισι βράδι να ψάχνω για αντικαταστάτρια (της αντικαταστάτριας) ή να μείνω με τη πούτσα στο χέρι. Μείνε, της λέω. Φώτισε το πρόσωπο της, πήρε τηλέφωνο να ενημερώσει τον τσάτσο και ρώτησε τι θέλω. Όλα, δε στο ‘πε ο πράχτορας; Και Κάμ ιν Μάουθ; Σίγουρα. Και άναλ; Εμ βέβαια. Α, αυτά είναι έξτρα. Τι λες μωρή, 170 + 50 διαφήμιζε η άλλη, τόσα θα πάρεις κι εσύ για τα πάντα. Ε, καλά, ας γδυθώ. Και γδύθηκε. Έχει ένα κορμάκι σχεδόν τέλειο, μόνο γκρίζο σημείο το ελαφρώς πεσμένο στήθος. Τσιτσιδώνομαι κι εγώ και ξαπλώνω, δικός σου, της λέω.
Κάνα 20-λεπτο αργότερα τη σταματάω από το γλύψιμο. Δε μου λες κοπέλα μου, πόσο καιρό κάνεις αυτή τη δουλειά; 2 μήνες, μου λέει (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Εμ για αυτό δε ξέρεις που παν’ τα τέσσερα!
Για να μη μακρυγορώ. Η Γιεκατερίνα (Αμάντα λέει τη ξέρουνε στο πραχτορείο) είναι η ιδανική λύση για κάποιον 20-άρη που τον είχανε 11 χρόνια στην απομόνωση. Για πολύπειρους παίχτες, είναι περίπτωση δράμα. Πίπα δε ξέρει να κάνει, ούτε καν ρηχότατη, να γλείψει τη περιρρέουσα περιοχή δε κοτάει, μέχρι να καταφέρει να σου φορέσει καπότα θα ξεκαβλώσεις (και θα πονέσεις), βάζει λιπαντικό για να τον πάρει κι απ’ το μουνί ακόμα, να σου στηθεί δε ξέρει, να κουνηθεί δε ξέρει. Το μόνο που ξέρει είναι να σε φιλάει απ’ το λαιμό ως τις ρώγες ως τον αφαλό και επαναστροφή. Πιο πάνω όμως δεν ανεβαίνει, για φιλί ούτε λόγος. Στα πολλά κι επειδή αγχώθηκε (σε ένα τέταρτο πρέπει να φύγω) την έστησα στα γόνατα να μου ρουφάει το πούτσο και τον έπαιξα σκεφτόμενος ότι είναι άλλη. Ακόμα κι εκεί μου το χάλασε, στο χύσιμο έστριψε στο πλάι και αντί για στόμα τα σπερματοζωάρια κατέληξαν σε μαλλιά.
Κατάληξη: Aν το ζώο μέσα σου ξυπνάει με την εικόνα μια γυμνής γυναίκας δίπλα σου, πάρε την Γιεκατερίνα. Αν αυτή τη φάση τη πέρασες πριν πολλά χρόνια, προσπέρασε τη.