sexodaskalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 18
- Πόντοι
- 11
Οποιος δεν καταλαβαινει σας θυμιζω την Συνθια . Ακομη ορισμένοι κανουν θεραπεια και ο Κωστας αλλαξε ονοματεπωνυμο.
Πήρα τηλ είναι 50 κιλα 1:70, μαυρομαλλα...μόλις πληρωθώ λεω να κάνω ένα τηλεφώνημα!Εδω τί λέει μήπως ειναι τιποτα 160 kgr???
πάντως στη φώτο που στέλνει φαίνεται μουνάρα και το λέει κάποιος που δεν τον συγκινούν οι μιλφάρες. Φανταστικό πρόσωπο, αλλά και το σώμα καλό φαίνεται (δεν είναι εύκολο να καταλάβεις από τη στάση που έχει το σώμα στη φώτο).
Με κατακαύλωσε η καριόλα
Εδώ ο Μαθηματικός έκανε πριν λίγο καταγγελία ότι συγκεκριμένο call girl, η Ιόλη, έχει αφροδίσιο και ουδείς σχολίασε. Απορώ, πραγματικά απορώ...
Τι αφροδίσιο είναι το θέμα.
Τελευταιες εγυρες πληροφοριες λενε για προσεκτικη προσεγγιση. Ειδικα οι νυμφευμενοι
παιζει να σε παρει απο μονη της τηλ σε ακυρη στιγμη κ να χεις μετα τρεχαματα με τη γυναικα σου,κοπελα σου κλπ?
Οποιος δεν καταλαβαινει σας θυμιζω την Συνθια . Ακομη ορισμένοι κανουν θεραπεια και ο Κωστας αλλαξε ονοματεπωνυμο.
Και να χαλάσει τo στυλ και το μυστήριο; Προσωπικά νομίζω πως μιλάει για την "τρέλα" της κοπέλας και ίσως κάποια αδιάκριτα τηλεφωνήματα ή σμσ στους αγαπούληδες. Αν μίλαγε για ΣΜΝ δε θα έλεγε "προσοχή οι νυμφευμένοι" αλλά "προσοχή όλοι" φαντάζομαι. ;)θα συμφωνησω με τον cgfucker. Καλο ειναι αυτα να αναλυονται. Δεν υπαρχει κανενας λογος να μιλαμε με γριφους. Η μηπως υπαρχει;
Εμενα δεν με εχει ενοχλησει ποτε χωρις να την παρω εγω πρωτα. Εχουμε βρεθει 3 4 φορες με τελευταια καπου 2 με 2,5 μηνες πριν. Οσο για ΣΜΝ δεν ειχα καποια ενοχληση και οι αιματολογικες μου ειναι μια χαρα.παιζει να σε παρει απο μονη της τηλ σε ακυρη στιγμη κ να χεις μετα τρεχαματα με τη γυναικα σου,κοπελα σου κλπ?
για καντο ποιο λιανα φιλος...Τελευταιες εγυρες πληροφοριες λενε για προσεκτικη προσεγγιση. Ειδικα οι νυμφευμενοι
..παίζει και στα 80
εμενα παντως σε σχετικο μαιλ μολις χθες μου ειπε πρωκτικο οχι1. επέκταση στο google για να μην σου βγαίνουν οι διαφημίσεις. Μιλάμε στο you tube δεν μπορούσες να ακούσεις τραγούδι. άρχιζαν άσχετες μουσικές από τις διαφημίσεις.
2. Τα 150 είναι πάρα πολλά. συμβιβάζεται και με λιγότερα για full.
Μου αρέσει που τόσοι άνθρωποι παιδεύεστε για να "αποκωδικοποιήσετε" την μπαρούφα που πέταξε ένας βλαμμένος.
Ο οποίος πρόσφατα ποστάρισε φωτό από το ίντερνετ, άσχετου γυμνού μοντέλου με λογότυπο που ανέφερε σάιτ και χρονολογία 2011, παρουσιάζοντάς μας την και καλά ως μια γνωστή Ελληνίδα call girl.
Ευχόμενος της ταυτόχρονα "καλίτερο" (με γιώτα και ένα λάμδα!) το 2024!
Άντε και καλό 2034!!
[URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=204116-6&cityId=2&subcatId=65...ξερουμε[/URL] τιποτα για την πιτσιρικα?..
..ακα να μην ρωτησω..θα φαω ξυλο?...βυζια μεγαλα η μικρα φιλος?..Δεν ειναι και για πολλα.
80 € 1 εκτονωση αυστηρα κι αυτη μεσα στο προφυλακτικο, anal ουτε για συζητηση, με κιλακια παραπανω. εγω τα εκλαψα.... αλλος μπορει να περασει καλα.