petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.657
- Πόντοι
- 41.813
εκανε κανεις τεστ με τη κυρια
μακριαααα κι αλαργα.εχει ξαναειπωθει παλια
εκανε κανεις τεστ με τη κυρια
ευχαριστωμακριαααα κι αλαργα.εχει ξαναειπωθει παλια
..και γω μπερδευτηκα,γιαυτο και ρωτησα... :S
...η ιολη η ανεξαρτητη,στα 150 εχω την εντυπωση πως ειναι φουλ προγραμμα...διαφορετικές είναι βρε παιδιά. Η δική μας η Ιόλη το δίνει το κωλαράκι της (δουλεμένο επαρκώς) και χωρίς έξτρα άμα σε ξέρει.
τι ειναι αυτο...Άσχετο, αλλά με το adblock είδα την υγειά μου.
...η ιολη η ανεξαρτητη,στα 150 εχω την εντυπωση πως ειναι φουλ προγραμμα...
δες πμ..1. επέκταση στο google για να μην σου βγαίνουν οι διαφημίσεις. Μιλάμε στο you tube δεν μπορούσες να ακούσεις τραγούδι. άρχιζαν άσχετες μουσικές από τις διαφημίσεις.
2. Τα 150 είναι πάρα πολλά. συμβιβάζεται και με λιγότερα για full.
1. επέκταση στο google για να μην σου βγαίνουν οι διαφημίσεις. Μιλάμε στο you tube δεν μπορούσες να ακούσεις τραγούδι. άρχιζαν άσχετες μουσικές από τις διαφημίσεις.
2. Τα 150 είναι πάρα πολλά. συμβιβάζεται και με λιγότερα για full.
Τελευταιες εγυρες πληροφοριες λενε για προσεκτικη προσεγγιση. Ειδικα οι νυμφευμενοι
Σύντροφοι τι ξέρουμε για αυτή. Της έστειλα εμαιλ και μου απάντησε με εμαιλ και φώτο. 50 ευρώ λεει φουλ. Τα κάνει όλα. μιλφακι καλο φαίνεται στις φώτο. Εχει κανείς εμπειρία;
..παίζει και στα 80
Τελευταιες εγυρες πληροφοριες λενε για προσεκτικη προσεγγιση. Ειδικα οι νυμφευμενοι
Η γνωστη Ιρινα του πολυκαταστηματος ,μετρια πραγματα ,τα 50 και πολλα της ειναι.45αρα στο νερο με καλο σωμα ,μετρια συμετοχη.
Σύντροφοι τι ξέρουμε για αυτή. Της έστειλα εμαιλ και μου απάντησε με εμαιλ και φώτο. 50 ευρώ λεει φουλ. Τα κάνει όλα. μιλφακι καλο φαίνεται στις φώτο. Εχει κανείς εμπειρία;
Τι λεει τουτη εδω παιδια?