KwstasDuracel
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ρε φλε εφορε....απο οτ καταλαβα η κοπελα παιζει με λιγους και απο στομα σε στομα...λες ναεχει αγελεια η φωτο της?ok καποιο ling ρε αδελφια ?
ρε φλε εφορε....απο οτ καταλαβα η κοπελα παιζει με λιγους και απο στομα σε στομα...λες ναεχει αγελεια η φωτο της?ok καποιο ling ρε αδελφια ?
φιλε τζοτζο αν ξέρεις τηλ η περισσότερα στοιχεία κανένα τηλ η κατι που μπορεί να την βρω στείλε κανενα πμ ευχαριστώ καλή χρονιά σε όλους μας.Η Ρωσιδα εχει ηδη γνωρισει καμμια 10αρια πελατες και μεσω αυτων κανει περεταιρω γνωριμιες ,την βρισκεις σπανια γιατι δεν κανει πανω απο 15 βιζιτες τον μηνα και οχι πανω απο μια την ημερα ,ειναι παντρεμενη και παει μονο σε συγκεκριμενα ξενοδοχεια κοντα στο Ωνασειο ,δεν ειναι για αγριες και πουτανιστικες καταστασεις,απλα βγαζει ενα μικρο χαρτζηλικι για τα προσωπικα της εξοδα ενεκα της κρισης ,πιο πολυ σαν γκομενα την βλεπεις που της κανεις και δωρακια παρα σαν πουτανα και φυσικα δεν ειναι για το παρον threat που ειναι για ανεξαρτητες πουτανες.
Και η οντισιον πως γινεται? με βιογραφικο φωτογραφια και ...θα σας ειδοποιησουμε?
αγνωστο... ειμαι σε λιστα αναμονης...οταν μαθω θα σας πω...
χαχαχ.. απο που παιρνουμε χαρτακι αναμονης?
μπα.... φοβαμαι οτι θα εχει γεμισει η θυριδα του. Σαν της κλελιας και της Αλικης ;)χα χα χα...τι να πω στελνεις τον συναγωνηστη μηνυμα. οταν , εαν ,οποτε και εφοσον το δει...
μπα.... φοβαμαι οτι θα εχει γεμισει η θυριδα του. Σαν της κλελιας και της Αλικης ;)
Ακριβως ετσι ειναι φιλε ,απλα η κοπελα ειναι κλειστου κυκλωματος ,απο στομα σε στομα δηλαδη και εχει ζητησει το τηλεφωνο της να δινεται μονο σε οσους πληρουν τις παραπανω προυποθεσεις .
απο τον attol69 ,εγω 2 μηνες περιμενα απο ενα pm που ειχα στειλει και το ειχα ξεχασει,η επιλογη γινεται με αυστηρα κριτηρια με εντολη της ενεκα της συμπεριφορας που ζηταει και βασικα το οτι ειναι παντρεμενη ,αλλα για οποιον δεν ενδιαφερεται για γκομενιστικες καταστασεις αλλα μονο για σεξ του στυλ πληρωνω και κανω οτι θελω ,ας μην ασχοληθει ,στα λεφτα αυτα υπαρχουν πολλες , μικροτερες και ελληνιδες ,η περιπτωση ειναι περισοτερο για μεσηλικες που θελουν να ξαναθυμηθουν τον κρυφο ερωτα της νιοτης τους με καποια παντρεμενη .χαχαχ.. απο που παιρνουμε χαρτακι αναμονης?
εγω που κοίταξα δεν τον βρήκα τον attol69. κριμενος είναι εεαπο τον attol69
εγω που κοίταξα δεν τον βρήκα τον attol69. κριμενος είναι εε
ευχαριστώ φιλαράκι για να δω θα κάνω δουλειά η τρίχες .
Μπραβο ρε φιλε ειχα κανει ερωτημα ποιο παλια για αυτη αλλα δεν θυμόμουν το λινκ...!Καλησπερα και χρονια πολλα.Για αυτην ρε παιδια γνωριζουμε κατι;
Με τρωει ο κωλος μου.Καποιος συναγωνιστης μου ειχε δωσει κακη κριτικη,αλλα θα ηθελα και μια δευτερη γνωμη
Χρόνια Πολλα φιλε μου κ απο μένα! Το κορίτσι μετράει αλλά ακριβή...150 για φουλ στις μέρες μας είναι πολλά....όποια εμπειρια ευπρόσδεκτη!Χρονια πολλα σε όλους. Για αυτο ξέρουμε τίποτα?