Αν έχεις πάρει την Καρίνα, δωσε μια εικόνα της συνεύρεσης σου. Λίγο πιο αναλυτικά σε παρακαλω, εντοπίζοντας τα σημεία που δεν σου άρεσαν.
Εμφανισιακά έχει το πακέτο για μένα. Δεν είμαι δύσκολος άνθρωπος, ούτε είμαι φάν των άγριων καταστάσεων και του κώλου.
Θελω να κλείσω ένα διωράκι, να περάσω όμορφα, δίχως μη και δεν σε αυτά που ζητάω γιατί ξενερώνω.
Γλωσσόφιλα, 69, cim, cif χωρίς σκουφί θέλω από υπηρεσίες, θέρμη στο κρεββάτι χωρίς υπερβολές και φωνές, καθαριότητα από την κοπέλα και περιποιημένα πόδια και χερια.
Το χουμε?
Την Καρίνα την συνάντησα 2 φορές: Τον Μάϊο και τον Ιούλιο.
Η κοπέλα βρίσκεται κάπου λίγο πάνω από τα 40, είναι μάνα, Ρωσίδα, γύρω στο 1.68 περίπου 65 κιλά με ωραία όντως πόδια, πεσμένο βαρύ στήθος που ξεχυλίζει το σουτιέν, καλή επιδερμίδα, καθαρή, με πρόσωπο λίγο πιό σπασμένο από την ηλικία της. Κάνει full πρόγραμμα χωρίς να βαρυγκομάει και επιπλέον δέχεται fisting- αν είσαι προσεκτικός και δεν την ζορίζεις. Και τις 2 φορέςτο ξεκίνησα για πλάκα με 2-3 δάχτυλα αλλά αυτή έπιασε ρυθμό και με το χέρι της με έσπρωχνε περισσότερο, μέχρι που μπήκε όλη η παλάμη. Αυτό για να πώ την αλήθεια δεν το έχω ξανασυναντήσει, και ήταν ο βασικός λόγος που την πήρα και 2η φορά.
Στα του αγώνα είναι αρκετά καλή και πολύ έμπειρη σε όλα και στο anal δεν αποφεύγει ούτε το βάθος, ούτε κάνει σκόντο στο χρόνο, καθώς φαίνεται ότι μάλλον το γουστάρει.
2 πράγματα με προβληματίζουν για επόμενη συνάντηση:
1) και τις 2 φορές, ανάμεσα του πρώτου και δεύτερου γύρου έβγαλε μία πίκρα και μελαγχολία για την ζωή γενικώς, που είναι ενοχλητική στα αυτιά του πελάτη...
2) την δεύτερη φορά, ενώ είχαμε συμφωνήσει για full €100/ώρα, φεύγοντας μου ζήτησε να της καλύψω το πήγαινε-έλα της με το ταξί, και αυτό με χάλασε, όχι για το επιπλέον 10ρικο, αλλά μου κακοφάνηκε όπως το έφερε...εγώ της το έδωσα αν και ενοχλημένος, γιατί δεν ήθελα για ένα 10ρικο να κλείσω την (σε γενικές γραμμές) θετική γνωριμία...
Ελπίζω να βοήθησα ;)