Taseas Tony Montana
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
άστο ........ εκτός αν σου αρέσουν οι παχουλές (για να το πω κομψά).
Για ποια Αρτεμις μιλάτε εδω;
άστο ........ εκτός αν σου αρέσουν οι παχουλές (για να το πω κομψά).
Δεν αμφισβητώ... απλά να θυμίσω ότι η σθγκεκριμένη άρχισε ως "αυστηρά μασαζ" με 40 ευρώ και για λίγες μέρες ως το Σεπτέμβρη... και οι έξυπνοι την έψηναν να δώσει κάτι παραπάνω με 60 70 και 90 ευρώ.
Είναι ήδη μέσα Σεπτέμβρη έβαλε νέα αγγελία και το αυστηρά μασάζ πήγε περίπατο όπως και η τιμή.
cim κανει.αυτό δεν το ξέρω και δεν ρώτησα,
όταν μιλήσαμε στο τηλ. μου είπε παίρνω 50€ και δεν κάνω από κώλο, τίποτε άλλο,
οπότε πιθανώς να το κάνει
Για ποια Αρτεμις μιλάτε εδω;
φηλε αν την εχεις παρει για πες μας αξιζει??cim κανει.
Καλησπέρα στην παρέα,
διάβασα τα σχόλια που γινανε για την Ελενα. Συγγνωμη George μας λες οτι εμεις που την πήραμε ενα φεγγάρι προς το τέλος Μαιου λεμε ψέματα ή μαλακίες και οτι κοπέλα σταμάτησε από τοτε;.
Θες νας μας πεις οτι οι κριτικές που γινανε απο αλλους φιλους ειναι ψευτικες και τις βγάλανε από το μυαλό τους;
Ας ειμαστε λιγάκι σοβαροί και μην γράφουμε οτι ναναι....
ειναι οπως τα ειπαν κ οι υπολοιποι. ντρεπετε αρκετα πιπα οχι κατι το σπουδαιο κ δεν παιρνει πρωτοβουλια καμια. παντος ειναι καθαρη.φηλε αν την εχεις παρει για πες μας αξιζει??
η τσαμπα τα λεφτα??κ απο εμφανιση τι λεει??
σε ευχαριστω φιλε μου!!8α κανω μια επισκεψη κ οτι βγει!!ειναι οπως τα ειπαν κ οι υπολοιποι. ντρεπετε αρκετα πιπα οχι κατι το σπουδαιο κ δεν παιρνει πρωτοβουλια καμια. παντος ειναι καθαρη.
Κατά διαστήματα εμφανίζονται στο bou διάφοροι τύποι από το πουθενά που λένε τα δικά τους για τους δικούς τους λόγους. Έτσι και αλλιώς δε βγαίνει άκρη με αυτά που λένε, όπως και τώρα.
Αν η κοπέλα είχε σταματήσει ή ήθελε να σταματήσει το πιο απλό θα ήταν να κλείσει το τηλέφωνο της αγγελίας, τέλος της ιστορίας.
Το προηγούμενο μήνα έχω μιλήσει μαζί της 4 ή 5 φορές.
Ναι, σ'αυτό δεν έχεις άδικο, ΟΛΑ έχουν την τιμή τους, αν κάποιοι την χρυσώσουν για να την πάρουν πχ. από κώλο, μπορεί και να δεχτεί,Δεν αμφισβητώ... απλά να θυμίσω ότι η σθγκεκριμένη άρχισε ως "αυστηρά μασαζ" με 40 ευρώ και για λίγες μέρες ως το Σεπτέμβρη... και οι έξυπνοι την έψηναν να δώσει κάτι παραπάνω με 60 70 και 90 ευρώ.
Είναι ήδη μέσα Σεπτέμβρη έβαλε νέα αγγελία και το αυστηρά μασάζ πήγε περίπατο όπως και η τιμή.
εδω πρόκειται..για ειδική κατηγορία......
το ζήτημα είναι............... μέχρι ...ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν' ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;
το σερβις είναι μετριότατο απ' οσο θυμάμαι ..γιατί πάνε χρόνια.
Δούλευε παλιά στο μασατζίδικο "Θησέως 67" , μέτρια πράγματα ... παραπάνω κιλά είχε από τότε, δεν ξέρω αν πήρε κι άλλα. Πάντως δεν αξίζει το κατοστάρικο με τίποτα ...
Δούλευε παλιά στο μασατζίδικο "Θησέως 67" , μέτρια πράγματα ... παραπάνω κιλά είχε από τότε, δεν ξέρω αν πήρε κι άλλα. Πάντως δεν αξίζει το κατοστάρικο με τίποτα ...
Αν και για μένα είναι εκτός προδιαγραφών ανεξαρτήτως ποσού,απο οτι ξέρω τώρα παιζει στο 80αρι.
]
ελληνιδα μου ειπε(πρεπει να ειναι...)
50 (ελευθερο στομ)ευρω στον χωρο της...
ανεση χρονου λεει...+20 δευτερη φορα κλπ...
ξερει καποιος κατι...εχει κανεις εμπειρια?
]
]