Taseas Tony Montana
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
ρε συ εχασε τουλαχιστον 7 κιλα...
Αλλαγη μεγάλη
ρε συ εχασε τουλαχιστον 7 κιλα...
Αλλαγη μεγάλη
θα κοιταξω να τη δω ξανα. ειμαι πολυ περιεργος να τη δω πως εγινε αν δεν ειναι με φοτοσοπ οι φωτο γιατι και πριν δεν ηταν ασχημη οπως ηταν
εχω ενα τυπο και του εχει σκαλωσει να πηδηξει call girl και μου τα εχει πρηξει με αυτην...ξερετε τιποτα καλο απο εμφανιση και συμπεριφορα
θα παει στα καλλιστεια γι αυτο αδυνατησε.ρε συ εχασε τουλαχιστον 7 κιλα...
Αλλαγη μεγάλη
θα παει στα καλλιστεια γι αυτο αδυνατησε.
οχι ρε συ δεν ηταν ασχημη, κιλάκια επρεπε να χασει λιγα, νομιζω οτι η αλλαγη των μαλλιών της παει καλυτερα απο το προηγουμενο version
Αφηστε το κοριτσι ρε πορνόγεροι,που μου θελετε πιασιάρικες γκομενες και οχι skinny.
Ευέλικτες ειναι και αυτές
Παράθεση από: Azimazeftos στις 22/04/13, 12:12
Χτεσινη επισκεψη εδω παλι
Στο χωρο της με 50€ περιλαμβανονται απαντα. Και κουλουρι και ακαποτο στοματικο. Στο πρωσοπο δεν ειναι και μοντελο, ειναι ομως εμφανισημη. Απο κορμι στεγνη, 50 κιλα σκαρτα. Καλη στο social time και το κυριοτερο δεν κοιταη ρολογια.
VFM στην κυριολεξια.
Η αληθεια ειναι οτι προσπαθει να αποφυγη το κουλουρι, ειναι στενη, εκει ειναι ομως ολη η καυλα για εμενα. Το τιμησα εις διπλουν. Στα τεσσερα και ιεραποστολικα παιζοντας με το νινακι της.
Την βλεπω να την κανω στανταρακι.
Επαναλαμβανω, μην παρανοηθω. 50€ ολα ολα και με καφε!!!
περιοχη?
ολες εχουν δικαιωμα στον ερωταΑφηστε το κοριτσι ρε πορνόγεροι,που μου θελετε πιασιάρικες γκομενες και οχι skinny.
Ευέλικτες ειναι και αυτές
ολες εχουν δικαιωμα στον ερωτα
Γιατί μου φάνηκε ολίγον τι αγενής ?
Ουυυυσττττττττ ...
ποιες φημες φιλε?κατι ξερεις περισσοτερο εσυ ετσι? μαλλον ειναι αληθεια οι φημες
διαβασες οτι θα φτιαξει και το βυζι?????? ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ποιες φημες φιλε?
να πετυχει ομως....
slk τι περιπτωση ειναι αυτη η κατερινα 40 ρε φιλε;ποιες φημες φιλε?
για τον ερωτα της. λες να της ειπε να αδυνατισει τοοοοσο?
ειπε οτι θα το φτιαξει.η αληθεια ειναι οτι αυτο ηθελε βελτιωση