Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Επίσης αυτό εδώ είναι αληθινό;
αληθινοτατο
απλα δεν εχει δοκιμαστει ακομα
ειναι στα υπ οψιν
καπου πιο πανω, καποιος εβαλε και το λινκ της στο adoos
Επίσης αυτό εδώ είναι αληθινό;
αληθινοτατο
απλα δεν εχει δοκιμαστει ακομα
ειναι στα υπ οψιν
καπου πιο πανω, καποιος εβαλε και το λινκ της στο adoos
ναι αυτη
Εγω παντως παιρνω κ δεν απανταει!Και τωρα που πηρα παλι μου το κλεισε...ναι αυτη
Εγω παντως παιρνω κ δεν απανταει!Και τωρα που πηρα παλι μου το κλεισε...
Εγω παντως παιρνω κ δεν απανταει!Και τωρα που πηρα παλι μου το κλεισε...
Έβαλε στήθος; γιατί στις φωτός μια διαφορά μεγέθους υπάρχει. Γι'αυτό και μπερδεύτηκα!
ειναι ακομα κυψελη στο ισογειο η λεγαμενη?
ειναι ακομα κυψελη στο ισογειο η λεγαμενη?
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=64847.0;attach=512630;image[/img[/URL]]
Έβαλε στήθος; γιατί στις φωτός μια διαφορά μεγέθους υπάρχει. Γι'αυτό και μπερδεύτηκα!
[/quote]
να σου πω την αληθεια μου, ετσι οπως βλεπω τωρα τη φωτο, δε φερνει λιγο και στη Βικυ που δουλευε παλια κασσανδρας? :think:
δε πρεπει να ναι αυτη η Ελενα. απλα σκεφτομαι δυνατα
να σου πω την αληθεια μου, ετσι οπως βλεπω τωρα τη φωτο, δε φερνει λιγο και στη Βικυ που δουλευε παλια κασσανδρας?
δε πρεπει να ναι αυτη η Ελενα. απλα σκεφτομαι δυνατα
πάντως αυτή είδα ότι έχει και κριτικές εδώ
για την φωτό με τα μεγαλύτερα βυζιά που πόσταρε ο psolaras78 ας περιμένουμε κάποιον να μας βοηθήσει αν πρόκειται για την ίδια μετά από προσθετική στήθους ή αν τελικά πρόκειται για άλλη.
ναι βρε guys Κυπριακό το κάνατε.Αυτή είναι,έχει τουμπανάτες βυζάρες με πλάστικ τσιμπουκόχειλα και τον κρατάει στην πίπα πολύ ώρα,κανά 20λεπτο στην πίπα και 30λεπτά πήδημα ήταν ο πρώτος γύρος στο Athens City Hotel στην Πατησίων,εμεινε 1 ώρα και 45λεπτά,κουβεντούλα,δεν καπνίζει αλλά το ανέχεται.Μάχιμη γενικά,αν δεν απαντάει είναι ότι είναι και λίγο στη μουνάρα της,ανεξάρτητη αλλά vfm.Θα ανεβάσω σύντομα και κριτική της συνάντησης.πάντως αυτή είδα ότι έχει και κριτικές εδώ
για την φωτό με τα μεγαλύτερα βυζιά που πόσταρε ο psolaras78 ας περιμένουμε κάποιον να μας βοηθήσει αν πρόκειται για την ίδια μετά από προσθετική στήθους ή αν τελικά πρόκειται για άλλη.
Εχουμε κατι για αυτα τα ποδαρακια?
ναι βρε guys Κυπριακό το κάνατε.Αυτή είναι,έχει τουμπανάτες βυζάρες με πλάστικ τσιμπουκόχειλα και τον κρατάει στην πίπα πολύ ώρα,κανά 20λεπτο στην πίπα και 30λεπτά πήδημα ήταν ο πρώτος γύρος στο Athens City Hotel στην Πατησίων,εμεινε 1 ώρα και 45λεπτά,κουβεντούλα,δεν καπνίζει αλλά το ανέχεται.Μάχιμη γενικά,αν δεν απαντάει είναι ότι είναι και λίγο στη μουνάρα της,ανεξάρτητη αλλά vfm.Θα ανεβάσω σύντομα και κριτική της συνάντησης.
αντε βρε παιδι και ειμαι ετοιμος να τη δοκιμασω!μια ερωτηση μονο....η φωτο που εβαλες την τραβηξες εσυ?ναι βρε guys Κυπριακό το κάνατε.Αυτή είναι,έχει τουμπανάτες βυζάρες με πλάστικ τσιμπουκόχειλα και τον κρατάει στην πίπα πολύ ώρα,κανά 20λεπτο στην πίπα και 30λεπτά πήδημα ήταν ο πρώτος γύρος στο Athens City Hotel στην Πατησίων,εμεινε 1 ώρα και 45λεπτά,κουβεντούλα,δεν καπνίζει αλλά το ανέχεται.Μάχιμη γενικά,αν δεν απαντάει είναι ότι είναι και λίγο στη μουνάρα της,ανεξάρτητη αλλά vfm.Θα ανεβάσω σύντομα και κριτική της συνάντησης.