Την συγκεκριμένη την είχα πάρει παλιά στις καλές μέρες(όλων μας) με 150. Ευχαριστημένος έμεινα. Νομίζω έχω γράψει και κριτική αν θυμάμαι καλά.Τώρα βαριέμαι να ψάξω......
Ωραία γυναίκα ήταν, αν και το πρόσωπο ήταν αρκετά μέτριο και σπασμένο. Αλλά ήταν καλή παίχτρια στον αγώνα και γυναικάρα στο σώμα. Είχε τρομερή διάθεση και νομίζω αυτό είναι το ζητούμενο απ'όλους μας. Αν η διάθεση είναι στο μάξιμουμ, τότε δεν μας πολυφαίνονται οι ατέλειες. Άλλωστε γυναίκα χωρίς ατέλεια(θεωρητικά πάντα)εμένα δεν μου λέει τίποτα.
Από τότε που είχαμε συζητήσει πάντως, ήταν απόλυτη και ξεκάθαρη σε αυτά που ζητούσε. Τώρα πια είναι όντως πάρα πολύ ακριβή στα όρια του παραλόγου. Και τότε ήταν, η αλήθεια είναι. Γι' αυτό κι έριξε τις τιμές. Αλλά αν έχει μια συγκεκριμένη στάνταρ πελατεία που μπορεί και της τα δίνει, τότε είναι κατανοητή η επιμονή της και με την τιμή και με την περιοχή που κινείται.
Δεν ήξερα ότι είναι κολλητή με την Τζίνα. Κι αυτή την έχω πάρει αλλά............καμία σχέση. Από τις φορές που τα έκλαψα τα λεφτά μου!!!!