Ήθελα να πώ κάτι πάνω σε αυτό..
Πρίν λίγες ημέρες έκλεισα ραντεβού απο κάποια αγγελία, και μίλησα με κάποια κοπέλα η οποία προσπαθούσε να με πείσει (και τελικά τα κατάφερε!) ότι η συγκεκριμένη photo είναι real και ότι η κοπέλα που δουλέυει είναι η φίλη της..
Τέσπα για να μην πολυλογώ, αφού ήδη περίμενα 35 λεπτά στο hotel, χτυπάει το κουδούνι, ανοίγω την πόρτα και βλέπω κάποια κοπέλα η οποία δεν είχε καμία σχέση με την συγκεκριμένη που ζήτησα..
Την έδιωξα λοιπόν με ευγενικό τρόπο αφού πρώτα της είπα ότι οι photos που είχα δεί, δεν αναταποκρίνονταν στην πραγματικότητα..
Είναι απορίας άξιο αυτό που γίνεται με τις photos.. Eγώ πιστέυω ότι αυτοί που της ανεβάζουν πρέπει να απεθύνονται σε ΑΜΕΑ.
Έχει και συνέχεια πάντως.. (το ρεζουμέ είναι παρακάτω!!) Αφού λοιπόν έδιωξα την κοπέλα, μετά απο λίγο χτυπάει το τηλ του ξενοδοχείου.. Το σηκώνω και μιλάω με τη κοπέλα που συννενοήθηκα πρίν (η υποτιθέμενη φίλη της ιερόδουλης.)
Και η λεγάμενη λοιπόν, άρχισε να με βρίζει ότι δεν μπορούσα να ικανοποιήσω την κοπέλα, ότι την ταλαιπώρησα τσάμπα ενώ δεν είχα λεφτά και άλλες πολλές μαλακίες.
Εγώ χωρίς να την βρίσω ή να την προσβάλλω, της είπα ότι έπρεπε να ήσασταν εξαρχής ειλικρινείς μαζί μου, να μου πείτε δηλαδή ότι είστε γραφείο, ότι η κοπέλα στη photo δεν υφίσταται και ότι στέλνουμε κοπέλα της αρεσκειάς μας.
Ε.. λοιπόν την νευρίασα ακόμα περισσότερο και άρχισε και μου έλεγε: "Bγές και εσύ έξω να δούμε πώς είσαι, βγές έξω να τα πούμε.." Με εκβίαζε λοιπόν εμμέσως πλήν σαφώς ότι θα φάω ξύλο..
Δηλαδή αντί να ζητήσω εγώ τα ρέστα για την κοροϊδία που μου παίξαν, παραλίγο να φάω και ξύλο..
θα είχε νομίζω πολύ ενδιαφέρον να εμφανιστεί και η αγγελία , ώστε να δούμε ποιοί είναι αυτοί οι παλληκαράδες που απειλούν τους πελάτες επειδή δεν δέχτηκαν να γίνουν θύματα απάτης εν γνώσει τους....