- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
οχι. γνωριζεις κατι?
μπα τίποτα
όλο και κάποιος θα της στείλει και θα ενημερώσει...πριν 10 λεπτά είχε 51 επισκέψεις η αγγελία της και τώρα 91. Το φόρουμ έχει μεγάλη δύναμη ;)
οχι. γνωριζεις κατι?
μπα τίποτα
όλο και κάποιος θα της στείλει και θα ενημερώσει...πριν 10 λεπτά είχε 51 επισκέψεις η αγγελία της και τώρα 91. Το φόρουμ έχει μεγάλη δύναμη ;)
Δεν εχω άποψη πητ...
δεν ειναι η ναντια αυτη νομίζω...προκειται περι συνονυμίας...
Tέσπα, ξέρει κανείς κάτι για την εν λόγω κυρία;
αυτο που σου εστειλα το τσεκαρες ρε συ?
Απο αυτο που βλεπεις βαλε αλλα 7 κιλα κατα δηλωση της μαλιστα.Ισως ειναι και αυτη που λες διοτι ειναι 8 χρονια εδω.Κατα τα αλλα το 70αρι για μιαμιση ωρα ειναι ταβανι.παιδια ξερουμε κατι για αυτο ??? μου θυμιζει μια Λολα milf που ηταν στο Κωνσταντινουπολεωs 94 , λετε να ειναι αυτη ???
εισαι σιγουρος οτι ειναι η ναντια το ιδιο προσωπο γιατι εχει αλλα τηλ στην αγγελεια τηςάντε πάλι
μιας κ είσαι ο πρώτος που δεν ρώτησες από κριτική καπάκι, αλλά παρέθεσες αγγελία, κ μάλιστα με διαφορετικές εικόνες από αυτές που έχει εδώ στο bourdela, τσίμπα παίχτη:
ναντια ειναι κι αυτη αλλα διαφορετικη.....καμια σχεση!!!!εισαι σιγουρος οτι ειναι η ναντια το ιδιο προσωπο γιατι εχει αλλα τηλ στην αγγελεια της
ακριβως!!!!!Όσο για την Ναόμι καλή αλλά από όταν έκανε αύξηση στο δωράκι από μένα μαύρο
ακριβως!!!!!
τα ιδια εκανε κι ως Ελενα-Βιβη κι αλλαξε ονομα αλλα οχι συμπεριφορες απ οτι διαβαζω!!!
Αν φάει μαύρο από πολλούς εδώ μέσα και δε έχει πολλά ραντεβού θα συνεχιστεί. Αλλά δε το νομίζω γιατί έχει πολλούς υποστηρικτές. Που θέλει και 150 μετά τις 22 :00
..
ακριβως!!!!!
τα ιδια εκανε κι ως Ελενα-Βιβη κι αλλαξε ονομα αλλα οχι συμπεριφορες απ οτι διαβαζω!!!
Αν φάει μαύρο από πολλούς εδώ μέσα και δε έχει πολλά ραντεβού θα συνεχιστεί. Αλλά δε το νομίζω γιατί έχει πολλούς υποστηρικτές. Που θέλει και 150 μετά τις 22 :00
..
απ ότι φαίνεται πέσανε αναδουλειές και μετά από πολύ πολύ καιρό επιστροφή στο freelist...και προβάλει το χαμηλότερο μενου
Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ, αλλά προ κρίσης, τώρα δεν ....(εννοώ οικονομικά δεν)
απ ότι φαίνεται πέσανε αναδουλειές και μετά από πολύ πολύ καιρό επιστροφή στο freelist...και προβάλει το χαμηλότερο μενου
Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ, αλλά προ κρίσης, τώρα δεν ....(εννοώ οικονομικά δεν)
Αυτόματη προσαρμογή.Αφού είδε πως με τα 120 και τα 150ε δεν τραβούσε, επιστροφή στο 100άρικο.
και πολυ το κρατησε
Τόσο την έπαιρνε.Ετσι διαμορφώνονται οι τιμές,απλά πράγματα.Δεν τράβηξε,τις έρριξε και διαφήμιση στο freelist.
Ναι 100 αλλά μέχρι τις 9 το βράδυ. Μετά είναι πάλι 150. Οπότε όποιος εργάζεται και θέλει να τη πάρει θα πρέπει να κλείσει ραντεβού για να βρεθούν ΑΜΕΣΩΣ μόλις σχολάσει από τη δουλεία του. Αλλιώς αν πρέπει να πάει σπίτι του, να φάει κάτι να κάνει ένα μπανάκι τσουπ πήγε η ώρα 9 πήγε 50% (!!!!) πάνω η ταρίφα.Αυτόματη προσαρμογή.Αφού είδε πως με τα 120 και τα 150ε δεν τραβούσε, επιστροφή στο 100άρικο.
Όπως;;;Παλι εσβησε τατοο! Εβαλε και καινουργιο στο μπρατσο η φοτοσοπ?
Στα 100 τρωγεται αλλα υπαρχουν καλυτερες στα 130!
Όπως;;;