Επισκέπτης
στο προφιλ της γραφει και τον αριθμο τηλεφωνουΑδερφε το ξερω για το προφιλ εξαλλου εστειλα
πμ αλλα τπτ.ειναι ευκολο λοιπον καποιος το
τηλ.;
κοιταξε λιγο πιο προσεκτικα
στο προφιλ της γραφει και τον αριθμο τηλεφωνουΑδερφε το ξερω για το προφιλ εξαλλου εστειλα
πμ αλλα τπτ.ειναι ευκολο λοιπον καποιος το
τηλ.;
Γεια Χαρα,
Το τηλέφωνο της Κυρίας που μπορώ να το βρω;
www.bourdela.com/call-girls/girls/nantia/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/nantia/[/url]
Ευχαριστώ
αν γουγλαρεις το τηλ βγαίνει αγγελια που λεει λολα απο ρωσια..οποτε αυτη που λες ειναι..καλη?παιδια ξερουμε κατι για αυτο ??? μου θυμιζει μια Λολα milf που ηταν στο Κωνσταντινουπολεωs 94 , λετε να ειναι αυτη ???
καλη ηταν ρε φιλε για μιλφακι. οταν τη ρωτησα για την Ανια εκανε πως δε την ηξερε
τελικα εβαλε βυζια ή οχι αυτη???
Δεν χρειαζετε κριτικη για την ναομι. Η γυναικα ειναι απλα απαιχτη.Χρωσταω μια κριτική για τις εξαιρετικες υπηρεσιες της nayomi.
Μια πολυ καλη συνερευση.
Δεν χρειαζετε κριτικη για την ναομι. Η γυναικα ειναι απλα απαιχτη.
φαντασου εγω ειχα πιει ενα τελαρο μπυρες κ με εκανε να τελειωσω 2 φορες. δεν υπαρχει η γυναικα.Τρομερός ρυθμός αυτό μου εκανε εντύπωση slk
Καλησπερα..Θα ηθελα καμια γνωμη απο τους πιο περπατημενους εδω μεσα..
Ντανιελλα η Ναομι;;Εχω καταληξει σ αυτα τα δυο κοριτσια μετα απο πολυ ψαξιμο..
Κατι αλλο στα ιδια χρηματα μηπως;
είναι σα να ρωτάς Σουγκλάκος ή Ζαμπίδης...
είναι σα να ρωτάς Σουγκλάκος ή Ζαμπίδης...
Ρε πραγματικά, όποιος ξαναρωτήσει για το τηλ της Νάντιας μιλφ, πρέπει να φάει ban κανά μήνα.
Ανά σελίδα υπάρχουν πάντα 2 που ρωτάνε, κ άλλες αντίστοιχες παραθέσεις τις αγγελίας της.
Έλεος δηλαδή, ψάξτε λίγο, δεν είναι η πληροφορία καμιά 100αριά σελίδες πίσω...
ΥΓ. Κ περιμένω τώρα κάποιος παράθεση στο σχόλιό μου με ερώτηση "ποια είναι αυτή η Νάντια? πού την βρίσκουμε?" loool
το λινκ αυτο ειναι για την μαρινα :Sλες για τη Νάντια, που να δεις εδώ
τι γίνεται. Το ωραίο είναι ότι ο καθένας τους έχει από 1-5 μηνύματα και 0 κριτικές. Δηλαδή τρελοί παρτάκηδες
το λινκ αυτο ειναι για την μαρινα :S
η νατια εδω