Taseas Tony Montana
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
ναι ρε αληθινή είναι.. την λένε Brianna Frost
Μεσα απο την ελασσόνα; Η απο τα περίχωρα;
εχει περαση η φωτο παντως...και σε γραφεια συνοδων στην Σοφια....Μεσα απο την ελασσόνα; Η απο τα περίχωρα;
εχει περαση η φωτο παντως...και σε γραφεια συνοδων στην Σοφια....
εχει σημασια???
Kαι ζηταει 100 ακατεβατα ολα με προφυλαξη και χωρις αναλΕπιβεβαιώνω οτι ήταν η Ελενα η Ρωσίδα αυτη που είχα ποσταρει .....
Φίλη της Ανιας .40αρι milfoειδές..
Για αυτη αναφέρομαι...
Kαι ζηταει 100 ακατεβατα ολα με προφυλαξη και χωρις αναλ
Ξέρει κανεις η fake?Γνωρίζει κανεις κάτι;
εχει δοκιμασει κανεις?????
Οι φωτό είναι ψεύτικες.
Σου τα κανανε πλανητες ε τύπε?Επειδή από τη στιγμή που έκανε τη κριτική για την ντανιέλα με έχουν πρήξει στα πμ. ΨΑΞΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ. ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ!! ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ. Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ, ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ 1 ΜΥΝΗΜΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ. ΨΑΞΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ! ΌΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΠΙΑ; ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ;
Επειδή από τη στιγμή που έκανε τη κριτική για την ντανιέλα με έχουν πρήξει στα πμ. ΨΑΞΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ. ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ!! ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ. Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ, ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ 1 ΜΥΝΗΜΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ. ΨΑΞΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ! ΌΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΠΙΑ; ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ;
Εδω που τα λεμε, αν υπαρχει ανθρωπος να ζηταει με πμ το τηλεφωνο της Ναομι ενω υπαρχει στο...προφιλ της, δεν πρεπει να θεωρειται αξιος να γαμησει.Εδω ο αλλος μας τα χει κανει zeppelin για τα τηλεφωνα της ναντιας ρου και της ναομι που εχουν περα απο λογαριασμους με τα στοιχεια επικοινωνιας και δικα τους θρεντ στα οποια μιλανε συχνα. Τι ψαχνεις δικε μου.
Α...και κατι ακομα. Φυσικα οι 7 στους 10 που ζητανε τηλεφωνα το κανουν με καινουργιους λογαριασμους. Ολοι...νεα μελη
Ο αλλος ντρεπεται να ρωτησει με το κλασικο του nickname σε pm ρε, τι ψαχνεις....
Εδω ο αλλος μας τα χει κανει zeppelin για τα τηλεφωνα της ναντιας ρου και της ναομι που εχουν περα απο λογαριασμους με τα στοιχεια επικοινωνιας και δικα τους θρεντ στα οποια μιλανε συχνα. Τι ψαχνεις δικε μου.
Α...και κατι ακομα. Φυσικα οι 7 στους 10 που ζητανε τηλεφωνα το κανουν με καινουργιους λογαριασμους. Ολοι...νεα μελη
Ο αλλος ντρεπεται να ρωτησει με το κλασικο του nickname σε pm ρε, τι ψαχνεις....
καλύτερα να μην ρωτάς τίποτα. Έτσι την πάτησα και εγώ με σένα τον μαλάκα..."πήγαινε να δεις την μαρίνα τρελό γαμίσι "
γαμημένε !
Υποθέτω η γνωστή απο Ιακχού και Ιωαννίνων και παλιότερα Φυλής 104?H Elbira συζητηθηκε πιο πριν ,εχει δικο της στουντιο .