takiswrc
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξερουμε κατι,κυριοι για την κυρια?
εσυ φιλε τι εισαι αστυνομικος και μιλας για στοιχεια???εγω ειπα απλα πριν πουμε κατι εδω μεσα να το τσεκαρουμε..μην λεμε οτι θελουμε...δεν ειπα οτι εστειλε επειτηδες ψευτικες φωτο...ειπα εγω οτι της θεωρω fake..και δεν τις ετσειλε ο συναθλητης αλλα η κοπελα μεσω ε-μαιλ η οποια θα δουλευε μεχρι την κυριακη και ειναι καινουρια στο χωρο..ετσι ειπε..εσενα σου φαινεται λογικο???σου φαινεται λογικο που ο αλλος συναθλητης ειπε οτι την βρηκε απο αγγελια μετα ειπε οχι απο αγγελια και στο τελος ειπε οτι κατβηκε..μεσα σε μια μερα..με την νοημοσυνη μασ παιζετε??????δεν ειπα οτι το κανε επειτηδες το γεγονος ανεφερα...επισης ο αλλος συναθλητης που μου συστησε την ναντια δεν την ειχε δοκιμασει καν και μου το ανεφερε μετα απο ωρες..εννοειτε πως ολοι κρινουμε πριν κανουμε η διαλεξουμε καποια...απλα μην λεει ο καθενας οτι θελει..και ξαναλεω δεν υπονοησα οτι το κανουνε με δολο..
Θα μας αποκαλύψεις εσυ το γρίφο;;;;δεν ειναι αγγελία φιλε...
Εργαζετε η κοπελα ?
ο.κ thanks :-* :-*Δεν γνωρίζω. Κάποιος είχε πει πριν μια βδομάδα ότι την πήρε στην Κύπρο. Καλύτερα να ρωτήσεις στο τόπικ της.
Να ρωτήσω μια μαλακία?
η κριτική σας μοιαζει για πραγματική?
Να ρωτήσω μια μαλακία?
η κριτική σας μοιαζει για πραγματική?
Σιγουρα ειναι αυτη καταλαβα απο καποιο μαιλ που μου εστειλε ,την ειχα παρει πριν ενα χρονο 120 ευρω δεν νομιζω οτι αξιζει τωρα ειναι 100 η 1,15 ωρα απο το μαιλ που μου εστειλεAυτή είναι πιθανότατα αυτή:
Σιγουρα ειναι αυτη καταλαβα απο καποιο μαιλ που μου εστειλε ,την ειχα παρει πριν ενα χρονο 120 ευρω δεν νομιζω οτι αξιζει τωρα ειναι 100 η 1,15 ωρα απο το μαιλ που μου εστειλε
Mπραβο !!!!! και ελεγα που την ξερω. Ζηταει τωρα 100 για μια ωρα και ενα τεταρτο. και 15 δευτερολεπτα ...ολα εκτος αναλ.Αν το κανει 2 παρα 10 θα παρωAυτή είναι πιθανότατα αυτή:
ελλη29 φιλαρακι φουλ εξτρα με 120 € να ξελαμπικαρεις...Εχει να προτείνει κανεις καμία καλη γύρω στα 100€;;
Ευχαριστωελλη29 φιλαρακι φουλ εξτρα με 120 € να ξελαμπικαρεις...
ελλη29 φιλαρακι φουλ εξτρα με 120 € να ξελαμπικαρεις...