heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
nayomi H jolie για σημερα?????????????ακουω γνωμες
Εξαρτάται από τις ορέξεις σου. Καλές και οι δύο είναι.
nayomi H jolie για σημερα?????????????ακουω γνωμες
1.60 με τακουνια Μιλφοιδες 35αρα με ωραια Ρωσσοφατσα που γουσταρει να κωλοδαχτυλιαζει τα αγορακια !!
αντε καλη επιτυχια JIMAROS!!!περιμενουμε τις λεπτομεριες!!!
κάτι που μπορώ να πω από τώρα είναι πως δεν έχει αγγελία σε κανένα από τα site που έχουν ειπωθεί ποτέ από εδώ
μάλλον γιατί είναι καινούριο,ζήταμ να έχει 250 αγγελίες σε όλη την ενότητα προσωπικά
αγγελία έβαλε 25/4
από ποιό site;
ωραιος συναγωνιστη!!!!σε κανά 20λεπτό θα ναι εδώ εδώ,αφού τη φάω ή στο social time λεπτομέριες
ωραιος συναγωνιστη!!!!
Μα τοθλάχιστον σε πήρε να σου πεί πως δεν μπορεί... Μην είσαι άσπλαχνοςΜΑΥΡΟ ΑΪΣΤΑΔΙΑΟΛΟ
3 μέρα με το , 3 συνεχόμενο βράδυ με άκυρο
το μνμ της "80 EURO GIA MIA WRA MAZI ME TO ELEFTERO STOMATIKO....TA ALLA 8A TA VROUME + αριθμός τηλεφώνου που είναι στην αγγελία"
αγγελία με φωτογραφίες
στο τηλ είπαμε 1 φορά 80 με ελέυθερο στοματικό +20 η δεύτερη φορά +10 cim
1 τηλ 11παρά μαθαίνω τιμές υπηρεσίες 2 τηλ 11και την κλείνω μετά από ραντευού που θα είχε 11μισή με 12μισή
3 τηλ την πέρνω 1 παρά10 μου λέει είμαι στο δρόμο από γλυφάδα έρχομαι
1και τέταρτο με πέρνει τηλ με έπιασαν τα γυναικολογικά μου δε μπορώ,θες να σου στείλω μια λίγο πιο γεματούλα φίλη μου στα ίδια χρήματα?
AKYRO
παρακαλώ πάρτε την τώρα 1 και ζητήστε της ραντευού στα νότια προάστια και αν του έρθει να την ακυρώσει,χωρίς χρήματα
Μα τοθλάχιστον σε πήρε να σου πεί πως δεν μπορεί... Μην είσαι άσπλαχνος
ξέρεις πολλές πουτάνες που τις πιάνει πραγματικά περίοδος όταν πάνε από το ένα ραντευού στο άλλο?μην είναι ευκολόπιστός
της είπα να έρθει μόνο για στοματικό,και να πληρωθεί με τα ίδια,το αρνήθηκε
το είχα βρει αυτό και ήταν στοιχείο που με έκανε να πιστέψω πως πρόκειτε για ανεξάρτητητζιμαρε βαλε το ε-μαιλ της στο φατσοβιβλιο κ θα δεις το προφιλ μια καριας αλβανιδας!
το είχα βρει αυτό και ήταν στοιχείο που με έκανε να πιστέψω πως πρόκειτε για ανεξάρτητη
πως την πάτησα έτσι ο βλαξ
την παρασκευή άκυρο από μια κλειστού κύκλου,το σάββατο άκυρο από τη σοφία Θεσσ,σήμερα αυτό!
το είχα βρει αυτό και ήταν στοιχείο που με έκανε να πιστέψω πως πρόκειτε για ανεξάρτητη
πως την πάτησα έτσι ο βλαξ
την παρασκευή άκυρο από μια κλειστού κύκλου,το σάββατο άκυρο από τη σοφία Θεσσ,σήμερα αυτό!