psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
1 αρνητικο ειναι γραφειο, 2 καυλετα δεν τα λες και 3 δεν ειπες και τιποτααπο γραφειο που δεν εχει μουφες,το μονο που απομενει ειναι το κασκαντεριλικι με το καυλετο...
εχω γραψει τοσα πολλα κατα καιρους και ακομα παροδικα το κανω αλλα δεν αναλυω και πολλα πλεον..παει ο αλλος,Χ,Ψ και μετα λεει''Δεν μου εκανε το ενα-δεν μου εκανε το αλλο''...1 αρνητικο ειναι γραφειο, 2 καυλετα δεν τα λες και 3 δεν ειπες και τιποτα
να μην παριστανεις τον τζαμπα μαγκα ,υπαρχουν μελη που καθε τρεις και λιγο ρωτανε για τιμες και μουνακια προθυμα,να μην ασχολεισαι αν δεν ενδιαφερεσαι απλαΚαλα....εκτος απο την καμενη απο το μαμπα και την ντανιελα τις αλλες δυο που δεν τις ξερω τι πρεπει να κανω.Να παρω τηλεφωνο
Την Βαλερια μια φορα την πηρα,ειναι πολυ εκφυλο θηλυκο..απο την πορτα με τσιμπουκωνε με το ταγιερακι το καυλιαρικο...ενας κυριουλης το σηκωνει,της κανονιζει τα ραντεβου,μεχρι 12 αντε μια,καλη προταση στο κατοσταρι η Τζολι ανεξαρτητη με extraball,παιζει και αργα μου εχει πει ,τηλεφωνο αν θες πριβε (αν και εχει και δικο της θρεντ)Πσολαρά, αυτή η βαλέρια που λες είναι που το τηλ. της τελειώνει σε 20, στη φωτό που έχεις βάλει; Θα το σηκώνει τέτοια ώρα; Καμιά άλλη πρόταση για τώρα έως 80 (και πολλά είναι);
Συγγνωμη ρε προωθητηρα....νομιζα οτι μιλάγα με μελος.Δεν εχω αναγκη να παριστανω τον μαγκα.να μην παριστανεις τον τζαμπα μαγκα ,υπαρχουν μελη που καθε τρεις και λιγο ρωτανε για τιμες και μουνακια προθυμα,να μην ασχολεισαι αν δεν ενδιαφερεσαι απλα
συγχωρεμενος,εδω ειναι θρεντακι να ενημερωνουμε,οχι να κλεινομαστε στο καβουκι μας και να ζαλιζουμε τα ζεπελιν ο ενας στον αλλο,φιλικαΣυγγνωμη ρε προωθητηρα....νομιζα οτι μιλάγα με μελος.Δεν εχω αναγκη να παριστανω τον μαγκα.
στο λινκ που σου εστειλα τσεκαρε και τα αλλα καυλεταΆκυρο psolaras, το βρήκα στο θρεντ της ;)
ποιες εννοεις? η ντανι και η βαλερια απο προσφατες φασεις..τις αλλες δυο δεν τις εχω παρει,με σεβασμο.Με συγχωρεις που σπαμαρα αλλα αυτες τις δυο που θα τις βρω.Με σεβασμο παντα
παντως φαινονται αξιογαμητα,link με υπηρεσιες κλ παιζει??