MasterMind
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αρχηγε σου απαντησα σε μηνυμα και περιμενω να τα πουμε στο τηλ...
Cris μία επανάληψη ... ισχύει ότι και την προηγούμενη φορά ;
αρχηγε σου απαντησα σε μηνυμα και περιμενω να τα πουμε στο τηλ...
80 ευρω.Εκφυλο μωρο,το προηγουμενο Σαββατο την πηρα,με +20 δινει κουλουρι,+10 το extra ball αν και δεν πηρα,το ακα και το τελειωμα οπου θες δεν ειναι εξτρα,παθιαρικη καυλιτσα η Βαλερια..
ΥΓ Μπουκωστε τη με το δονηταρι για να μην τσιριζει
καλσπερα ,αυτη εναι οπως γραφει πιο κατω η βικτωρια απο μαμπα....απο τα κοτερα επεσε στα κωλομπαρα και τωρα σε νυαβα να της σηκωνει το τηλ για να της κανονιζει το προγραμμα...αστα να πανε φιλε μου
καλησπερα φιλε μου γυρω στα 140 θα φτασει με το ξενοδοχειο μαζι.....Cris μία επανάληψη ... ισχύει ότι και την προηγούμενη φορά ;
Ρε παιδια δεν το θυμαμαι το εργο....παρτουζα θα την παρετε η θα εχει ο καθενας το χρονο του μεχρι το πρωι που θα επιστρεψει Θεσσαλονικηκαλησπερα φιλε μου γυρω στα 140 θα φτασει με το ξενοδοχειο μαζι.....
καντους ολους μπαν να σφιξουν οι κωλοιΤι λέτε ρε σεις, πω πω ρε μλκ, ηχηρά σύνθηματικα και pm κι έτσι. Respect. 140, όταν στα 100 γίνεται τρελός πανικός απο προσβάσιμες σε όλους και πασίγνωστες. Respect.
ετσι να υποφερεις........Είμαι και μέλος φιλαράκι κι έχω πηξει στην μαλακια με αυτά που βλέπω
δεν το θυμασαι γιατι παιζει πρωτη προβολη φιλε μουΡε παιδια δεν το θυμαμαι το εργο....παρτουζα θα την παρετε η θα εχει ο καθενας το χρονο του μεχρι το πρωι που θα επιστρεψει Θεσσαλονικη
Να μην παμε εεε?Τι λέτε ρε σεις, πω πω ρε μλκ, ηχηρά σύνθηματικα και pm κι έτσι. Respect. 140, όταν στα 100 γίνεται τρελός πανικός απο προσβάσιμες σε όλους και πασίγνωστες και στα 120-130 full anal και ότι θες στα ποσταρισμενα badoo-mamba, ενώ στα 150 είσαι σε πολυτελή βίλα με option έρωτα για τους καζάνόβες δυνατούς λύτες και τουλάχιστον 10 γνωστες αξιογαμητες απο γραφεία. Respect.
πμ.χρειαζομαι βοηθεια θελω μια κοπελα για τριο μαζι με τον αντρα μου πως μπορω να βρω?ξερετε καμμια?
εχεις δικιο αλλα δεν ρωτησες υπηρεσιες -ηλικια- διαρκεια ραντεβου ,τωρα τα συνθηματικα που τα ειδες??απο εμενα παντως οχι φιλε μου,και ισως λεω ισως αυτες με τα 120 θα μου κατσουν 2,5 ωρες γιατι αν ειναι βαλε εδω φορα παρτιδα ποια το κανει σε μικρη ηλικια λεμε...τα σεβη μου παντωςΤι λέτε ρε σεις, πω πω ρε μλκ, ηχηρά σύνθηματικα και pm κι έτσι. Respect. 140, όταν στα 100 γίνεται τρελός πανικός απο προσβάσιμες σε όλους και πασίγνωστες και στα 120-130 full anal και ότι θες στα ποσταρισμενα badoo-mamba, ενώ στα 150 είσαι σε πολυτελή βίλα με option έρωτα για τους καζάνόβες δυνατούς λύτες και τουλάχιστον 10 γνωστες αξιογαμητες απο γραφεία. Respect.
Αστο Χρηστο,φορουμ ειναι και μοιραζεσαι και οποιος γουσταρει///αν μπαινεις και σε τιποτα βρωμικα ρουθουνια στα αρχιδια σουεχεις δικιο αλλα δεν ρωτησες υπηρεσιες -ηλικια- διαρκεια ραντεβου ,τωρα τα συνθηματικα που τα ειδες??απο εμενα παντως οχι φιλε μου,και ισως λεω ισως αυτες με τα 120 θα μου κατσουν 2,5 ωρες γιατι αν ειναι βαλε εδω φορα παρτιδα ποια το κανει σε μικρη ηλικια λεμε...τα σεβη μου παντως
με εδνιαφερει κι εχω στειλει pmαρχηγε σου απαντησα σε μηνυμα και περιμενω να τα πουμε στο τηλ...
Thanks Kazaboubouras!Ναι αυτη ειναι