vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.615
- Πόντοι
- 5.060
Τις ξαναποστάρω:
Τυχαίνει να ξέρουμε γι' αυτές κάτι;
Τυχαίνει να ξέρουμε γι' αυτές κάτι;
2η και 3η αν πατησεις καρτελα χρηστη θα σου βγαλει καμια 30αρια καταχωρησεις απο τον ιδιο που εβαλε την αγγελια. δηλαδη γραφειο φιλε μου.
80 ευρω.Εκφυλο μωρο,το προηγουμενο Σαββατο την πηρα,με +20 δινει κουλουρι,+10 το extra ball αν και δεν πηρα,το ακα και το τελειωμα οπου θες δεν ειναι εξτρα,παθιαρικη καυλιτσα η Βαλερια..Υπάρχει καμμιά πληροφορία για αυτή ...
ελα καλημερα. το βυζι ειναι καλο??80 ευρω.Εκφυλο μωρο,το προηγουμενο Σαββατο την πηρα,με +20 δινει κουλουρι,+10 το extra ball αν και δεν πηρα,το ακα και το τελειωμα οπου θες δεν ειναι εξτρα,παθιαρικη καυλιτσα η Βαλερια..
ΥΓ Μπουκωστε τη με το δονηταρι για να μην τσιριζει
καλη σου μερα και σε σενα,φυσικο ''τουμπανιασμενο''4αρι γεματο βυζι,busty γκομενα,πηρε καποια κιλα και θελει να τα χασει,εχει και τατου στο δεξι κωλομερι,πρωτη φορα την επαιρνα και αξιζε..ελα καλημερα. το βυζι ειναι καλο??
το βλεπω γαμευσιμο αρκετα οποτε θα το τιμησω.εμπιστευομαι σοβαρους παικτες ;)καλη σου μερα και σε σενα,φυσικο ''τουμπανιασμενο''4αρι γεματο βυζι,busty γκομενα,πηρε καποια κιλα και θελει να τα χασει,εχει και τατου στο δεξι κωλομερι,πρωτη φορα την επαιρνα και αξιζε..
Φοιτήτρια θέλουμε να βρούμε. Τι πειράζει αν είναι από γραφείο;2η και 3η αν πατησεις καρτελα χρηστη θα σου βγαλει καμια 30αρια καταχωρησεις απο τον ιδιο που εβαλε την αγγελια. δηλαδη γραφειο φιλε μου.
2η και 3η αν πατησεις καρτελα χρηστη θα σου βγαλει καμια 30αρια καταχωρησεις απο τον ιδιο που εβαλε την αγγελια. δηλαδη γραφειο φιλε μου.
Από πού το κατάλαβες; Επειδή υπάρχει το ίδιο τηλέφωνο και σε άλλες; Μπορεί απλά να είναι από γραφείο, χωρίς να σημαίνει ότι και τα στοιχεία της αγγελίας είναι ψεύτικα.Η πρώτη και η τρίτη μούφα, η δεύτερη καθαρή, αλλά για να δείχνει πρόσωπο καθαρά πιθανότατα ξένη.
Από πού το κατάλαβες; Επειδή υπάρχει το ίδιο τηλέφωνο και σε άλλες; Μπορεί απλά να είναι από γραφείο, χωρίς να σημαίνει ότι και τα στοιχεία της αγγελίας είναι ψεύτικα.
Καλησπερα,τι κανει εδω η παρεα??πριν καιρο αρχες δεκεμβριου ειχα αναφερθει σε καποια περιπτωση εδω για καποια κοπελα απο τα βορεια που λεγαμε να φερουμε κατω και να περασουμε καλα....λοιπον τι λετε για το σαββατο 20/4 25 ετων με χρεωση 100 ευρω συν το ξενοδοχειο που θα μεινει ...καποιοι απο εδω θα το θυμουνται περισοτερα σε π.μ
εβαζε και αγγελιες στο μαμπα
καλσπερα ,αυτη εναι οπως γραφει πιο κατω η βικτωρια απο μαμπα....απο τα κοτερα επεσε στα κωλομπαρα και τωρα σε νυαβα να της σηκωνει το τηλ για να της κανονιζει το προγραμμα...αστα να πανε φιλε μουΥπάρχει καμμιά πληροφορία για αυτή ...
καλσπερα ,αυτη εναι οπως γραφει πιο κατω η βικτωρια απο μαμπα....απο τα κοτερα επεσε στα κωλομπαρα και τωρα σε νυαβα να της σηκωνει το τηλ για να της κανονιζει το προγραμμα...αστα να πανε φιλε μου
αρχηγε σου απαντησα σε μηνυμα και περιμενω να τα πουμε στο τηλ...απ τα ψηλά στα χαμηλά και απ τα πολλά στα λίγα....
τις καλησπέρες μου ;)
γιαυτό που είπες παραπάνω είμαι μέσα...
αρχηγε σου απαντησα σε μηνυμα και περιμενω να τα πουμε στο τηλ...