Taseas Tony Montana
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Εστειλα κριτική για ενα σκυλι του πολέμου που αξιζει να δοκιμασθει...
μαλλον λεει οτι στην πιατσα υπαρχουν και αλλες λυσεις και οτι δεν κυκλοφορουν μονο λεοπαδαλιτσες που γινονται φιρμες απο τους απεναντι και μετα λεμε ποιος φταει...Χαλας την πιατσα
2,5 ωρες κοντα θα ειναι...150ε για δυο ώρες και ξενοδοχείο μέσα και μέχρι 25 είναι πολλά;
Έκανα όμως εγώ ο μαλάκας το κασκαντερ . Λοιπόν είναι 100 ευρώ και 30 αναλ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για μία ώρα. Είναι για μια εκτόνωση. ΕΝΩ στο τηλέφωνο τη ρώτησα 2 φορές. Καταρχάς παίρνει τα λεφτά μπροστά. Με το που τελιώνω τη πρώτη φορά παει μπάνιο πρώτη αυτή. Μετά εγώ. Με το που βγαίνω έχει ντυθεί. "Ώπα τις λέω. Για μια ώρα μου είπαν". "Λάθος. Είναι για μια φορά. Αν θέλεις μασαζάκι τώρα". "Άστο. Φύγε". 100 ευρώ (το αναλ το φιλούσα για τη δεύτερη γύρα) πεταμένα και μαύρο. ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑμαλλον σε γραφειακι πρεπει να δουλευει η ιταλιδα απο αλβανια..πριν κανα δυο μερες που την πηρα τηλ το σηκωσε μια γρια που της κανονιζει τα ραντεβου..στα 100 μου πε κ για anal κλπ συννενοηση επιτοπου με τη κοπελα..δε ξερω περαιτερω,δε το επιχειρησα να τη συναντησω..
η διαρκεια επεσε στις 2,5 ωρες φιλαρακι μην κοιτας που την κατεβασαμε για δυο μερες τοτε και ειχαμε χρονο απλετο και το καναμε χαλαρα και ελπιζω να το ξαναδουμε το εργο παλι χα χα3 ωρες ειναι οχι 2?
δεν σε λυπαμαι βρε καθαρμαται γιατι ακομα περιμενω να τα πουμε...εκει δωστε του κιαλλοΈκανα όμως εγώ ο μαλάκας το κασκαντερ . Λοιπόν είναι 100 ευρώ και 30 αναλ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για μία ώρα. Είναι για μια εκτόνωση. ΕΝΩ στο τηλέφωνο τη ρώτησα 2 φορές. Καταρχάς παίρνει τα λεφτά μπροστά. Με το που τελιώνω τη πρώτη φορά παει μπάνιο πρώτη αυτή. Μετά εγώ. Με το που βγαίνω έχει ντυθεί. "Ώπα τις λέω. Για μια ώρα μου είπαν". "Λάθος. Είναι για μια φορά. Αν θέλεις μασαζάκι τώρα". "Άστο. Φύγε". 100 ευρώ (το αναλ το φιλούσα για τη δεύτερη γύρα) πεταμένα και μαύρο. ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Εγώ πάντω που πήρα τηλ για να ρωτήσω μου είπε 50/ώρα ΧΩΡΙΣ πρωκτικό. Σ εσένα σου έδωσε ΚΑΙ κώλο και έδωσες 50 ευρώ για 1.5 ώρεςΧθεσινή συνάντηση με την Στέλλα.
Τι σημαίνει Στέλλα;
Milf ανεξάρτητη στα 40, 50 kg, με δικό της χώρο. Συνενόηση γρήγορη και ένα τηλ ακόμη όταν έφτασα στήν οδό που μου έδωσε απέναντι απο τα δικαστήρια της Ευελπίδων.Δεν θα την χαρακτήριζα επαγγελματία του είδους. Εφτιαξε καφέ και πιάσαμε την κουβεντούλα χωρίς να δείχνη οτι βιάζεται να τελειώνουμε.Κάπου εκεί άρχισαν και τα σχετικά. Δεκτική σε όλα χωρίς μη και οχι. Πίπα καλή πίνοντας ακόμη τον καφέ μου καί κάνοντας τσιγάρο. Τής αρέσει να την φιλάνε εκεί χαμηλα και έδειξε ότι φτιάχνεται με αυτό. Στη συνέχεια έδωσε τα πάντα όλα χωρίς αναστολές. Η πίσω τρυπούλα στενή αλλά δεν την αρνήθηκε όπου και τελείωσα για πρώτη φορά. Μιλήσαμε λίγο ακόμη και ενώ σκεφτόμουν να φύγω με ρώτησε αν είμουν για ένα γύρο ακόμη ξεκινώντας να με ετοιμάζη παίζοντας με το μουνάκι της και τις ρόγες της. Δέν άργησα να ανταποκριθώ και αυτή τη φορά τελείωσα στο στόμα της και δεν βιάστηκε καθόλου να τα φτύση.
Όλα αυτα με 50 ευρώ χωρίς πίεση χρόνου σε ένα καθαρό διαμέρισμα, ο δε φωτό της ανταποκρίνονται 100% στη πραματικότητα, αδικώντας την ως πρός το πρόσωπο που είναι γλυκούλικο.
Που θα την βρήτε;
Εδω:
Θα τη συνηστούσα γιατί με ένα 50αρικο πέρασα 1.5 ευχάριστη ώρα με fool service με μια γυναίκα που δεν θα την έλεγα αδιάφορη.
Δέν τη βρήκα γραμμένη στα call girl για αυτο και γράφω εδώ.
Καλά να περνάτε, ελπίζω να σας έφταξα τη μέρα.
Έχεις δίκιο φίλε. Σου στέλνω πμδεν σε λυπαμαι βρε καθαρμαται γιατι ακομα περιμενω να τα πουμε...εκει δωστε του κιαλλο
Άντε να δώσουμε πληροφορίες. Λοιπό 27 ετών όπως είπε. Έρχεται στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο. 90 ευρώ ΑΛΛΑ ΟΧΙ η ώρα ΑΛΛΑ η εκτόνωση. Αν θέλεις 2η +15 ευρώ. Θέλεις ελευθερο στοματικό; 15 ευρώ επιπλέον. Θέλεις αναλ; 15 ευρώ επιπλέον. Δηλαδή μια ώρα ΦΟΥΛ με 2 εκτονώσεις πάει 135 ευρώ. Αν βάλεις και 25 ξενοδοχείο έπιασες 160.
Αυτά.
πες της να κατσει εκει στο smartaki κ ερχομαι
Άντε να δώσουμε πληροφορίες. Λοιπό 27 ετών όπως είπε. Έρχεται στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο. 90 ευρώ ΑΛΛΑ ΟΧΙ η ώρα ΑΛΛΑ η εκτόνωση. Αν θέλεις 2η +15 ευρώ. Θέλεις ελευθερο στοματικό; 15 ευρώ επιπλέον. Θέλεις αναλ; 15 ευρώ επιπλέον. Δηλαδή μια ώρα ΦΟΥΛ με 2 εκτονώσεις πάει 135 ευρώ. Αν βάλεις και 25 ξενοδοχείο έπιασες 160.
Αυτά.
Για πιο σκυλι λες? Δωσε info.Εστειλα κριτική για ενα σκυλι του πολέμου που αξιζει να δοκιμασθει...
Δε λέει φίλε.
Αυτά.
Στο τηλεφωνο εισαι ακομα; Εδοκιμασθει ηδη... 1,60 με ψευτικο βυζι γυρω στα 40 -45 την εκοψα. Επιμενει πως ειναι αυτη στις φωτο ..... Θα μπορουσε αν εχουν τραβηχτει πριν 15 χρονια...: ορθια ο κωλος της δεν βλεπεται στα τεσσερα ναι...με ενα μπουκαλι ουισκι γινεται μουναρα.... ΑυταΠήρε κανεις τηλ ή να κάνω τον μακγκαιβερ;
Στο τηλεφωνο εισαι ακομα; Εδοκιμασθει ηδη... 1,60 με ψευτικο βυζι γυρω στα 40 -45 την εκοψα. Επιμενει πως ειναι αυτη στις φωτο ..... Θα μπορουσε αν εχουν τραβηχτει πριν 15 χρονια...: ορθια ο κωλος της δεν βλεπεται στα τεσσερα ναι...με ενα μπουκαλι ουισκι γινεται μουναρα.... Αυτα
Γι αυτή μιλάς;Στο τηλεφωνο εισαι ακομα; Εδοκιμασθει ηδη... 1,60 με ψευτικο βυζι γυρω στα 40 -45 την εκοψα. Επιμενει πως ειναι αυτη στις φωτο ..... Θα μπορουσε αν εχουν τραβηχτει πριν 15 χρονια...: ορθια ο κωλος της δεν βλεπεται στα τεσσερα ναι...με ενα μπουκαλι ουισκι γινεται μουναρα.... Αυτα
Συμπέρασμα, η μόνη ελληνίδα call girl που αξίζει είναι η Nayomi, έτσι;
Συμπέρασμα, η μόνη ελληνίδα call girl που αξίζει είναι η Nayomi, έτσι;
Γιατί, τι παράπονο είχες; Εμένα τουλάχιστον ήταν το πιο αεροπλανικό γαμήσι που έχω ζήσει ποτέ μου.Δεν έχω την ίδια γνώμη φίλε μου...