- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
αυτή είναι που έχει σελίδα και στο fb?
Ανεξαρτητες για μενα τελος για καποιο διαστημα, εως εδω.
ΞΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τον καφε πρωι πρωι.......
Πες της 50 την ωρα με φουλ προγραμμα (φουλ εννοουμε και κωλο) και αμα θελει...αλλωστε σε τηλεφωνικη επικοινωνια προ διμηνου αν δε με απαταει η μνημη μου τοσα ζητουσε...τωρα ανεβασε κασε;να παει να ....Ρωσιδα στα 70 την ωρα ακαποτο κ λεει οτι στην φωτο ειναι αυτη,ξερει κανεις κατι μην βγει μουφα κ τρεχω κ αδικα
καλημερα σε ολους,για την παρακατω κυρια εχει κανεις δοκιμασει?
]
..εγώ απλά να καταγράψω μια γενικότερη δυστοκία στη κατηγορία ανεξάρτητες..
κατερίνα40->στήσιμο
ιωάννα23->στήσιμο
μαρίνα60->τη ψάχνει όλος ο ντουνιάς
το δικό σου περιστατικό.. :-
δεν έχω γράψει κ' χλμ στο άθλημα - αλλά πόσες αξιόπιστες/συμφέρουσες παίζουν ρε παιδιά?
ΞΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τον καφε πρωι πρωι.......
αστο..... ειναι 100 κιλα....οι φωτο ειναι....3-4 ετων...
νεαρε συναγωνιστη για τις αλλες ενταξει αλλα η μαρινα ειναι αλλη περιπτωση γιατι εαν κλεισεις ραντεβου θα ερθει.δεν στηνει. αρα αξιοπιστη.δεν παιρνει πολλα και γαμιεται αξιοπρεπεστατα. αρα ειναι αξιοπιστη και συμφερουσα. εαν τωρα υπαρχει και μια δυσκολια στην επικοινωνια αυτο ειναι ενα θεματακι.οποτε πιστευω οτι δεν πρεπει να την αναφερεις στην λιστα σου με τις μη αξιοπιστες και μη συμφερουσες.
φιλικα Μιχαλης.
ρίξε μια ματιά μερικές σελίδες πιο πίσω έχει ινφοΠαιδια καλησπερα!Κανεις καμια ιδεα για την κυρια?
Καλα στην τιμη θα τα βρουμε.το αθλημα το κατεχει? Αυτο μετραειΠες της 50 την ωρα με φουλ προγραμμα (φουλ εννοουμε και κωλο) και αμα θελει...αλλωστε σε τηλεφωνικη επικοινωνια προ διμηνου αν δε με απαταει η μνημη μου τοσα ζητουσε...τωρα ανεβασε κασε;να παει να ....
δεν εχω παρει φιλε δεν ετυχε!!! κανε κασκαντεριλικι απ οσπο θυμαμαι κανεις δεν εχει γραψει εμπειρια με αυτην...δοκιμασε και γινε ο πρωτος ;) ;) ;)NiΚαλα στην τιμη θα τα βρουμε.το αθλημα το κατεχει? Αυτο μετραει
Πως σου ξεφυγε αγορινα μου? Αφου εισαι και Ρωσσοκυνηγος βουτυρο στο ψωμι σου ειναι αυτα thanks αν την παρω θα ενημερωσω ;)
δεν εχω παρει φιλε δεν ετυχε!!! κανε κασκαντεριλικι απ οσπο θυμαμαι κανεις δεν εχει γραψει εμπειρια με αυτην...δοκιμασε και γινε ο πρωτος ;) ;) ;)
νεαρε συναγωνιστη για τις αλλες ενταξει αλλα η μαρινα ειναι αλλη περιπτωση γιατι εαν κλεισεις ραντεβου θα ερθει.δεν στηνει. αρα αξιοπιστη.δεν παιρνει πολλα και γαμιεται αξιοπρεπεστατα. αρα ειναι αξιοπιστη και συμφερουσα. εαν τωρα υπαρχει και μια δυσκολια στην επικοινωνια αυτο ειναι ενα θεματακι.οποτε πιστευω οτι δεν πρεπει να την αναφερεις στην λιστα σου με τις μη αξιοπιστες και μη συμφερουσες.
φιλικα Μιχαλης.
+1
Μιχάλη
όταν γίνεις ταχτικός πελάτης της το σηκώνει+1
Μιχάλη
όταν γίνεις ταχτικός πελάτης της το σηκώνει
λογικά ανοίγει τον κύκλος της όταν έχει λιγότερα ραντεβού από αυτά που θέλει...