daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 35
- Πόντοι
- 246
Νομίζω είναι αυτή:
Αν όντως είναι αυτή, έχει σταματήσει από όσο ξέρω.
αν δεν ειναι αυτη οταν ερθει τον πουλο....
Νομίζω είναι αυτή:
Αν όντως είναι αυτή, έχει σταματήσει από όσο ξέρω.
Σωστος ο φιλοσςΚαλημερα βλεπω εδω την αντιπαραθεση για την κοπελα καο ειπα να πω κατι πανω σε αυτο που αναφερεις οτι θα βγουν οι εξετασεις της κοπελας και οτι θα βγουν αρνητικες,λοιπον μεγαλε για να βγαλεις αρνητικες ςξετασεις για τα παντα ειναι το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο,απλα παει η κυρια κατινα της γειτονιας στο καθε διαγνωστικο δηλωνει οτι την λενε αντζελινα τζολι γιατι πουθενα δεν δινεις ταυτοτητα και δεν σου ζητανε και μετα εισαι καθαρος....αρα εξετασεις μην εμπιστευεσαι αΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ......
Ηρθε τελικα? Ειναι φοβερο κοντοπουτανο η Ανια,με πλαστικο στηθος κ πολυ στενο κολαρακι.... Αν ξαναπαιζει οντως ειναι μια τιμια επιλογηαν δεν ειναι αυτη οταν ερθει τον πουλο....
Πάρε τηλ: 001-817-770-2823 Dallas Arligton
απαντηση απο αλλη αγγελια της :
ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.. ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΕΡΓΗ Κ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΑΣΗ, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΩ ΤΟ ΤΕΡΠΝΟ ΜΕ ΤΟ ΩΦΕΛΙΜΟ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ..
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΕΛΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΕΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΣΕΞ, ΕΙΝΑΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ.. ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΕΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΣ ΣΕ ΧΟΤΕΛ Η ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ..
ΕΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ 70 ΕΥΡΩ, ΠΡΙΝ... ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ... ΓΙΑ ΟΣΗ ΩΡΑ ΘΕΣ ΦΥΣΙΚΑ.. ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ, ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ (ΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1,70 Κ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΜΠΛΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ), Κ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΩ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΦΥΣΙΚΑ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΩ, ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟ.... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 38 ΧΡΟΝΩΝ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Τα σχολια δικα σας....
tελικά για την παρακάτω δεν ξέρουμε τίποτα ε?
καλησπερα λοιπον η κυρια δεν βλεπεται με την καμια,βρε σε ξερονησι να ησουν θα πηδαγες τον ανεμο παρα αυτην,ατειμελετη,χοντρη,αοσμη,αγευστη και αν παει καποιος μαζι της θα κανει θεα την θεια ιγκριντ απο το μαμπα ,τουλαχιστον εκεινη ειχε καλο κορμι, ΜΑΚΡΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ......απαντηση απο αλλη αγγελια της :
ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.. ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΕΡΓΗ Κ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΑΣΗ, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΩ ΤΟ ΤΕΡΠΝΟ ΜΕ ΤΟ ΩΦΕΛΙΜΟ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ..
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΕΛΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΕΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΣΕΞ, ΕΙΝΑΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ.. ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΕΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΣ ΣΕ ΧΟΤΕΛ Η ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ..
ΕΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ 70 ΕΥΡΩ, ΠΡΙΝ... ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ... ΓΙΑ ΟΣΗ ΩΡΑ ΘΕΣ ΦΥΣΙΚΑ.. ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ, ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ (ΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1,70 Κ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΜΠΛΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ), Κ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΩ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΦΥΣΙΚΑ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΩ, ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟ.... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 38 ΧΡΟΝΩΝ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Τα σχολια δικα σας....
Και που να δεις και τις φωτο που μου εστειλε...για πολλες κλωτσιες λεμεεεκαλησπερα λοιπον η κυρια δεν βλεπεται με την καμια,βρε σε ξερονησι να ησουν θα πηδαγες τον ανεμο παρα αυτην,ατειμελετη,χοντρη,αοσμη,αγευστη και αν παει καποιος μαζι της θα κανει θεα την θεια ιγκριντ απο το μαμπα ,τουλαχιστον εκεινη ειχε καλο κορμι, ΜΑΚΡΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ......
εγω παντως δεν μιλαω οτι δεν ηταν βλεποταν στις φωτο αλλα οτι απο κοντα ηταν αστα να πανε....Και που να δεις και τις φωτο που μου εστειλε...για πολλες κλωτσιες λεμεεε
Cris, εχεις βγει και μαζι της;; Βεγω παντως δεν μιλαω οτι δεν ηταν βλεποταν στις φωτο αλλα οτι απο κοντα ηταν αστα να πανε....
Καμμια σχεση με την φωτο αυτη η Αργυρω.Σε κοροιδευουν.Πες τους αν δεν ειναι η Αργυρω η κοπελα της φωτο θα με πληρωσετε εσεις 100 ευρω...Kαλησπέρα ξ'ερετε για το site πάρτε κόσμε υπάρχει η αγγελία Αργυρώ πήρα τηλέφωνο πρακτορείο βγήκε έχουμε απαντάει τρέις κοπέλες ποια προτιμάτε ζήτησα την Αργυρώ 100 ευρώ λέει οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα μου απαντήσαν έχει δοκιμάσει κανείς την Αργυρώ η η φώτο είναι μάπα?
Ευχαριστώ.
Aν ηταν ετσι το μισο site θα ειχε μεινει μεσα στον κολο της ΤζετλιναςONCE YOU GO BLACK YOU WILL NEVER GO BACK