Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
tελικά για την παρακάτω δεν ξέρουμε τίποτα ε?
Στην τρίτη αγγελία ίσως βάλει και ίσια φωτογραφία.
tελικά για την παρακάτω δεν ξέρουμε τίποτα ε?
Εδω εισαι αλλα ειναι μουφα μαλλον.
Ναι, καλά πες τους.Kαλησπέρα ξ'ερετε για το site πάρτε κόσμε υπάρχει η αγγελία Αργυρώ πήρα τηλέφωνο πρακτορείο βγήκε έχουμε απαντάει τρέις κοπέλες ποια προτιμάτε ζήτησα την Αργυρώ 100 ευρώ λέει οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα μου απαντήσαν έχει δοκιμάσει κανείς την Αργυρώ η η φώτο είναι μάπα?
Ευχαριστώ.
βρε εφυγα με την μια ....καλησπερα καληνυχτα και τρεχωωωωωωωωωω ακομααααααααααααααα δεν ζητησα βλεπεις φωτο ο μαλακαςCris, εχεις βγει και μαζι της;; Β
Αυτο μετραει στα βαρεα και ανθυγειινα συναδελφε!!!!
βρε εφυγα με την μια ....καλησπερα καληνυχτα και τρεχωωωωωωωωωω ακομααααααααααααααα δεν ζητησα βλεπεις φωτο ο μαλακας
Εγινε ο νεος κεντερηςΝεο παγκοσμιο στα 100μ.
Ενα δικο μας παιδι, ο cris.......
00,38 το εκανε!!!!!
Εξ'ου και το 38 στο nick
ευτυχως γιατι αυριο θα εχω συναντηση με πιπινι εκτος κυκλωματος 20 ετων και λεω να το ριξω λιγο εξω,εχω ταξιδακι φυσικα αλλα αξιζει η ταλαιπωρια που λενε....τα λεμε παλιοπαιδα και οι δυο σας...Εγινε ο νεος κεντερης
ΩΠΑΑΑΑ Δεν ειπαμε αθλητικη ζωη;;;ευτυχως γιατι αυριο θα εχω συναντηση με πιπινι εκτος κυκλωματος 20 ετων και λεω να το ριξω λιγο εξω,εχω ταξιδακι φυσικα αλλα αξιζει η ταλαιπωρια που λενε....τα λεμε παλιοπαιδα και οι δυο σας...
Mα για γυμναστικη παειΩΠΑΑΑΑ Δεν ειπαμε αθλητικη ζωη;;;
Καλα να περασεις φιλε και ασε και κανα κοκαλο και για μας.ευτυχως γιατι αυριο θα εχω συναντηση με πιπινι εκτος κυκλωματος 20 ετων και λεω να το ριξω λιγο εξω,εχω ταξιδακι φυσικα αλλα αξιζει η ταλαιπωρια που λενε....τα λεμε παλιοπαιδα και οι δυο σας...
Απο το ιντερνετ?σε εχει δει ρε?μην τρεχεις τσαμπα.ευτυχως γιατι αυριο θα εχω συναντηση με πιπινι εκτος κυκλωματος 20 ετων και λεω να το ριξω λιγο εξω,εχω ταξιδακι φυσικα αλλα αξιζει η ταλαιπωρια που λενε....τα λεμε παλιοπαιδα και οι δυο σας...
Φίλε καλημέρα.
Κάποιος είχε ξαναρωτήσει για την συγκεκριμένη. Τότε είχα ψάξει λίγο και είχα γράψει αυτά Κάποια λινκ δεν δουλεύουν πλέον αλλά μπορείς και εσύ να τσεκάρεις το τηλ στο google και να δεις τι βγάζει.
Πάντως ελληνίδα και να δείχνει πρόσωπο φόρα παρτίδα, πολύ δύσκολο μου κάνει. Όπως είχα πει και τότε, μάλλον κλεμμένες φωτό από κάνα fb θα είναι.
Update έρευνας: Ψάχνοντας τις φωτογραφίες βρήκα το blog 'της' με πολύ περισσότερες φωτογραφίες. Το θέμα είναι ότι στο κάτω μέρος της σελίδας φαίνεται και ποιος την έχει φτιάξει "Δημοσιεύτηκε 3 weeks ago από τον χρήστη daniel vlore". Αν πατήσεις πάνω στο όνομα σου βγάζει αντρικό προφίλ.
Όπως και να έχει, όποιος αποφασίσει να κάνει τον κασκαντέρ ας ενημερώσει τους υπόλοιπους!!!
ναι βρε ανοιξαμε καμερες ,μιλαγαμε ,χυσαμε και παμε για εκφυλο ραντεβου...ενα σου λεω μονο θα με περιμενει στο δωματιο με κλεστα ματια με μασκα ..κατι σου θυμιζει αυτο slk ....και μια και θα ειμαι εκει θα εχει καφε την πεμπτη με την κοινη μας γνωστη...Απο το ιντερνετ?σε εχει δει ρε?μην τρεχεις τσαμπα.
ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΘΕΣ ΞΑΝΘΟΥΛΗ ΒΥΖΑΚΙ 2-2.5
ΠΡΟΘΥΜΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΕΛΑΦΡΩΝ ΒΑΡΩΝ
120 ΕΥΡΑΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ
ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΘΕΣ ΞΑΝΘΟΥΛΗ ΒΥΖΑΚΙ 2-2.5
ΠΡΟΘΥΜΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΕΛΑΦΡΩΝ ΒΑΡΩΝ
120 ΕΥΡΑΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ
Και που να δεις και τις φωτο που μου εστειλε...για πολλες κλωτσιες λεμεεε
Αχ αυτη η μασκα. Δωσε φιλακια στα μουνοχειλακια στο κοριτσι.ναι βρε ανοιξαμε καμερες ,μιλαγαμε ,χυσαμε και παμε για εκφυλο ραντεβου...ενα σου λεω μονο θα με περιμενει στο δωματιο με κλεστα ματια με μασκα ..κατι σου θυμιζει αυτο slk ....και μια και θα ειμαι εκει θα εχει καφε την πεμπτη με την κοινη μας γνωστη...
Ψάχνοντας στο Google το τηλ.της αγγελίας βρήκα αυτό εδώ Κάποιες από τις φώτο. που δίνει ανήκουν σε κάποια άλλη κοπέλα που δούλευε παλιότερα στο Νaughty-cats.
Αφού τη συνάντησες φίλε διαφώτισε μας τι παίζει.....