aficionado30
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
στειλτε κανενα τηλεφωνο η λινκ ρε παιδια
Καλο βολι..
στειλτε κανενα τηλεφωνο η λινκ ρε παιδια
καλησπερα συναθλητες!!εχει δοκιμασει κανεις αννα33 πλεον τωρα παρουσιαζεται ως ευα .περι σερβις συμπεριφορας και βασικα υγειας θα ηθελα να ξερω..
καλησπερα συναθλητες!!εχει δοκιμασει κανεις αννα33 πλεον τωρα παρουσιαζεται ως ευα .περι σερβις συμπεριφορας και βασικα υγειας θα ηθελα να ξερω..
εχουν δοκιμασει πολλοι εχουν γραψει πολλοι αλλα διαβαζουν λιγοι απ'οτι βλεπω... εαν δεν σε ενοχλουν τα παραπανω κιλα και η ακατασχετη φλυαρια στο σοσιαλ ειναι μια χαρα για τα λεφτα που ζηταει
γεια σου mike εχω διαβασει αρκετα σχολια στο παρελθον. δε με νοιαζει η φλυαρια ουτε και τα παραπανω κιλακια της ισωε αντιθετως το διασκεδασω κιολας στο σοσιαλ αναπτυσωντας οικονομικα θεματα χαχα..κανεις που να χει παει τελευταια θελω να ξερω..κανενα παραξενο μηπως??
μια χαρα ειναι το χοντρουλι.... τα κανει ολα αλλα εχει και μια μικρη μανια καταδιωξης και τα βαζει με διαφορους που και που
ok. αμα κατεβω αθηνα λεω να την τιμησω γιατι γουσταρω αφρατες και large κωλαρες για πολλα παιχνιδια και νομιζω ειναι καταληλη..δηλαδη φιλε mike για ποσα κιλα/υψος την κανεις??
πολύ απλό αν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα σου... όταν μιλάμε για έναν άνθρωπο (ενικό) βάζουμε ¨αι¨ όταν μιλάμε για πολλούς (πληθυντικός) βάζουμε ¨ε¨ .... με το συμπάθιο πάντα...
Εσυ τωρα νομιζεις οτι του εξηγησες;
Ερχομαι....
Αλλα μου την εδωσε...
Το λαθος πληρωνεται...
Τα λαθη πληρωνονται επισης...
Εβγαλε λεφτα κ του εδωσε...
Δεν ηξερε ομως πως γινονται τα λεφτα...
Δε ρωταγε....
Ε βαζουμε στην ενεργητικη φωνη
Αι στην παθητικη.
Εγινε κ γινεται....
Με το συμπαθιο παντα, συνεχιστε...
Ειπε κ συνεχισε το δρομο του...
Κ ετσι το θεμα συνεχιζεται...
Εσεις συνεχίζετε να πιστευετε τα περι ενικου πληθυντικου?
Μην κοιτας μονο τις φωτο, λιγο πιο κατω στο γραφει !!! ;)παιδιά η αγγελία είναι παλιά. Μήπως έχει κανείς το τηλέφωνο της? το είχα άλλα το έχασα.
ρε παιδιά το ξέρω ότι το γράφει. αλλά αυτό που γράφει νομίζω ότι ένα παλιό και δεν ισχύει πλέον. Το παίρνω και είναι συνέχεια κλειστό.Μην κοιτας μονο τις φωτο, λιγο πιο κατω στο γραφει !!! ;)
πατάς στη φωτογραφική μηχανή και ανεβάζεις τη φώτο που θέλεις να ελέγξεις
Εδω εισαι αλλα ειναι μουφα μαλλον.Αδελφια καλημερα τον τελευταιο καιρο ψηνομαι για αυτο το τεκνο? αλλα ψαχνω και δεν βρισκω τιποτα μηπος καποιος μπορει να βοηθησει?