NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
Από πότε η ενημέρωση είναι τρόμος; Εγω ανέφερα το περιστατικό καθώς είσαι η τελευταία κοπέλα με την οποία είχα επαφη!
ΠΕΣ ΡΕ ΝΣ ΓΑΜΗΣΩ ΤΖΑΜΠΑ ΘΕΛΩ
Από πότε η ενημέρωση είναι τρόμος; Εγω ανέφερα το περιστατικό καθώς είσαι η τελευταία κοπέλα με την οποία είχα επαφη!
Πολλα εδωσες ρε φιλε, χαλάς τη πιάτσα έτσι...
Καλησπερα συναδελφοι, θα ηθελα να ενημερωσω τον nitromg σημερα το πρωι πηρα τηλεφωνο τον γυναικολογο της γυναικας μου και του ρωτησα αν μπορεις να κολλησεις ΧΛΑΜΥΔΙΑ απο στοματικο ερωτα η απαντηση του ηταν η εξης
Τα χλαμυδια ειναι θεραπευσιμο νοσημα και προκαλειται από τα βακτηρια Chlamydia trachomatis.Τα συμπτωματα εμφανιζονται 10-20 ημερες απο την στιγμη της μολυνσης. Μεταδιδονται μεσω κολπικης, ή πρωκτικης συνουσιας και ειναι απιθανο να κολλησεις με στοματικο ερωτα.
Καθως η λοιμωξη ειναι συχνα ασυμπτωματικη, είναι πιθανον να έχουμε μολυνθει και να μην το γνωριζουμε για αρκετο καιρο.
Φιλε nitromg δεν ξερεις ουτε να λες και παραμυθια, απλα σου αρεσει να δημιουργεις πανικο στους συναδελφους.....αλλα ειναι τοσο μεγαλη η ξεφτιλα σου να δημιουργεις ολα αυτα για μια κακη συμφωνια οικονομικη που ειχες με την κοπελα...
LIPON KALISPERA PROTA POLA STO FORUM, EIMAI I GABRIELLA APO LETONIA I XANTHIA, PRIN 4 ORES PERIPOY ME PIRE ENAS PELATIS TILEFONO KE MOY IPE OLA AYTA POY LEGONTAI STO FORUM GIA MENA, APO KAPION TON OPIO EIXA RANTEBOY PRIN MIA BDOMADA STO PRIAMO HOTEL O MIKROS 23 ETON MOY EIPE SE THELO GIA 2 ORES EGO TOY APANTISA GIA 2 ORES KOSTIZEI 200 EYRO FOUL PROGRAMMA, EKEINOS MOY EIPE OK, PIGA STO HOTEL XEKINISAME SEX META APO MIA ORA O MIKROS MOY LEI DEN MPORO ALO NA STAMATISOYME EDO, NA SE PLIROSO TIN ORA POY KANAME SEX, KAI EGO TOY APANTISA OXI PREPEI NA ME PLIROSI TO DYORO GIATI EGO EIXA ALLO RANTEBOY KAI DEN PIGA GIATI IMOYN ME AFTON, AFTOS NEVRIASTIKE KE META APO LIGO TSAKOMO ME PLIROSE TA YPOLIPA TOY EFXARISTISA KE AFIGA, AN O MIKROS TOY PONESE POY ME PLIROSE DYO ORES EGO DEN FTAIO, EGO XLAMYDIA POY LEI OTI EPIASE APO MENA EINAI POLI HLITHIOS, PROTA APO OLA EXO PANTA TIS EXETASIS MAZI APO GIATRO (KATHE MINA EXETASIS KAI GIA XLAMYDIA EPISIS) EMENA TO MOYNAKI MOY DEN ME PONAEI OYTE EXO PONOYS STIN KILIA ALLA OYTE VGAZEI O KOLPOS MOY PIODIS YGRA, H FANTASIA TOY ORGIAZEI TOY PITSIRIKA, KAI TOY EFXOMAI TIN EPOMENI FORA POY THA PAI ME GYNEKA NA KOLISI XLAMYDIA PRAGMATIKA. GIA OSOUS ANISIXOYN APO AFTA POY GRAFI O MIKROS MPOROYN NA ME ZITISOYN TIS PROSFATES EXETASIS APO GIATRO. EGO PROSOPIKA DEN EXO KANENA SIMPTOMA AROSTIAS AN AFTOS EXEI NA PAI PISO MEMORY STO PARELTHON ME PIA BROMIARA EXEI PAI .....EFXARISTO
O χρήστης riga ρε παιδιά η Γκαμπριέλα28 δεν ήταν? Τώρα πώς μεταμορφώθηκε ξαφνικά σε πελάτη με άπταιστα Ελληνικά? Τώρα για το ποιός λέει ψέματα ή όχι τα συμπεράσματα δικά σας...
Καλησπερα συναδελφοι, θα ηθελα να ενημερωσω τον nitromg σημερα το πρωι πηρα τηλεφωνο τον γυναικολογο της γυναικας μου και του ρωτησα αν μπορεις να κολλησεις ΧΛΑΜΥΔΙΑ απο στοματικο ερωτα η απαντηση του ηταν η εξης
Τα χλαμυδια ειναι θεραπευσιμο νοσημα και προκαλειται από τα βακτηρια Chlamydia trachomatis.Τα συμπτωματα εμφανιζονται 10-20 ημερες απο την στιγμη της μολυνσης. Μεταδιδονται μεσω κολπικης, ή πρωκτικης συνουσιας και ειναι απιθανο να κολλησεις με στοματικο ερωτα.
Καθως η λοιμωξη ειναι συχνα ασυμπτωματικη, είναι πιθανον να έχουμε μολυνθει και να μην το γνωριζουμε για αρκετο καιρο.
Φιλε nitromg δεν ξερεις ουτε να λες και παραμυθια, απλα σου αρεσει να δημιουργεις πανικο στους συναδελφους.....αλλα ειναι τοσο μεγαλη η ξεφτιλα σου να δημιουργεις ολα αυτα για μια κακη συμφωνια οικονομικη που ειχες με την κοπελα...
αυτό όντως ήταν γκάφα... αλλά φίλε μου νομίζω πρέπει να σταματήσεις... δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει αλλά παίζεις με το ψωμί της κοπέλας... διαβάσαμε απόψεις και ο κάθε ένας έχει βγάλει τα συμπεράσματα του...
Εσύ στο πρώτο ποστάρισμά σου χτες αυτοσυστήθηκες ως Γκαμπριέλα και είπες ότι μπήκες στο σάιτ για να διαμαρτυρηθείς για τα όσα διέδιδε για σένα ένα άλλο μέλος του φόρουμ/πελάτης σου. Στο τελευταίο σου ποστ, όχι μόνο χρησιμοποιείς το αρσενικό γένος για να αναφερθείς στον εαυτό σου, αλλά κάνεις λόγο και για τη "γυναίκα σου". Τι συμβαίνει εδώ;
παιδιά η Γκαμπριέλα είναι πολύ καλό παιδί... Ίσως είναι κάποιος που τη βοηθάει αλλά δεν νομίζω να υπάρχει θέμα εξαπάτησης... Ένας πανικός υπάρχει γιατί το θέμα υγείας είναι άκρως σοβαρό και η κοπέλα παίζει κορώνα γράμματα το ψωμί της...
πραγματικά όποιος την έχει γνωρίσει ξέρει ότι μιλάμε για πάρα πολύ καλό παιδί... ας δώσουμε ένα τέλος...
και το στοματικό ,σεξ είναι..
Άλλος ένας ξεφτίλας άνδρας..Αντί να το παραδεχτεί, έψαχνε για άθλιες δικαιολογίες..Και μέγιστος μπαζόφιλος.Ο μέγιστος Bill Clinton είχε πει σε διάγγελμά του για το θέμα Lewinski ότι το στοματικό δεν είναι σεξ. Το αναφέρω, χωρίς κατ' ανάγκη να συμφωνώ με την άποψη αυτή του Clinton. Συγγνώμη για το off-topic.
Παράθεση από: mike strats στις χθες στις 21:23
απο εχθες εχει ενημερωθει ασχετο με το τι λεει ο καθενας. το θεμα ειναι οποιος εχει παει μαζι της εδω και ενα 15ημερο και μετα, να βγει να πει εαν εχει κολλησει τιποτα για να δουμε επιτελους τι συμβαινει.δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει παει μαζι της μελος απο το μπου εδω και 15 μερες. για να δουμε.......
Παρακολουθούμε μια διαμάχη με ιατρικό περιεχόμενο, και υπόβαθρο την αποκαλυφθείσα χρηματική διένεξη- διαφορά μεταξύ των δυο. Το βέβαιο είναι ότι τίποτα δεν μπορεί να αποδειχτεί με βεβαιότητα αλλά ο καθένας μπορεί να βγάλει κάποια συμπεράσματα.
Αυτό που έχω να πω είναι ότι είχα συνάντηση, όχι πρώτη φορά, με την κοπέλα στις 6 Ιανουαρίου και δεν έχω κανένα πρόβλημα-σύμπτωμα. Ακόμα η συγκεκριμένη κοπέλα είναι πολύ καθαρή, και πολύ προσεκτική. Είμαι βέβαιος πως αν είχε κάποιο πρόβλημα θα έπραττε τα δέοντα επειδή και επαγγελματίας είναι και όχι άσχετη περί τα ιατρικά-νοσηλευτικά εξ όσων γνωρίζω.
ανοιχτε καινουργιο thread με το αν η γκαμπριελα ειναι ενταξει η οχι και μη μας πρηζετε τ αρχειδια εδω που ειναι για ενημερωση...
+++1000000000000000000000000000000000000000000000000000000ανοιχτε καινουργιο thread με το αν η γκαμπριελα ειναι ενταξει η οχι και μη μας πρηζετε τ αρχειδια εδω που ειναι για ενημερωση...
Ακριβως οπως το λες. Εδω γινανε ρομπες nitro και θηριο για 50€.
Το ξεχασαμαι;;;