underpressure
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 39
- Like
- 502
- Πόντοι
- 516
Δεν έχω προσωπική εμπειρία,πάντως έχει αρκετές κριτικές.Ένα γενικό συμπέρασμα μπορείς να το βγάλεις.
Να σαι καλα φιλε θα δοκιμασω να παρω τηλ. Ειχα παρει την Ελλη πριν απο 2 χρονια λες να μετραει?
πολλα αλλάζουν σε δυο χρονια...
;)
Καλή χρονιά!!!
Έλα παίχτη εδώ νομίζω πως σε έχω
Με δικό τους χώρο στα νότεια πράστεια ;)
150 χωρις λοκω αν δε κανω λαθος.Και ποια είναι η ταρίφα εδώ παιδιά; Στο χώρο τους εννοώ; Έχουν σταθερή τιμή ή τα γνωστά +20, +20, +20 ή διάφορες τιμές ανάλογα με πρόγραμμα??? Και πόσο διαρκεί η "συνεδρία";
Καλημερα και χρονια πολλα!
λεει τιποτα?
Ευχαριστω
150 χωρις λοκω αν δε κανω λαθος.
καλημέρα και χρόνια πολλά. είναι η γνωστή γυναίκα 30. Αν λέει? όχι και πολλά.
καλημέρα και χρόνια πολλά. είναι η γνωστή γυναίκα 30. Αν λέει? όχι και πολλά.
Δεν ξερω για τη συγκεκριμενη αλλα να προτιμας ΠΑΝΤΑ αλλοδαπες και κυριως πρωην Σοβιετικη Ενωση.ξερει κανεις για την παρακατω?
ειναι ακριβως το σωματοτυπο που μου αρεσει, αλλα μπορει να ειναι ξεπετα. εμενα με ενδιαφερει πρωτιστως να ειναι ιδιωτης και να μην εχω να κανω με γραφειο. δε βεβαια θελω φουλ προγραμμα. δεν εχω παρει ποτε call girl και γιαυτο ερευνω να βρω κατι καλο. επισης με ενδιαφερει η γνωμη σας, στο ειδος call girl ποιες πιστευεται ειναι καλυτερες, ελληνιδες η αλλοδαπες?
ξερει κανεις για την παρακατω?
ειναι ακριβως το σωματοτυπο που μου αρεσει, αλλα μπορει να ειναι ξεπετα. εμενα με ενδιαφερει πρωτιστως να ειναι ιδιωτης και να μην εχω να κανω με γραφειο. δε βεβαια θελω φουλ προγραμμα. δεν εχω παρει ποτε call girl και γιαυτο ερευνω να βρω κατι καλο. επισης με ενδιαφερει η γνωμη σας, στο ειδος call girl ποιες πιστευεται ειναι καλυτερες, ελληνιδες η αλλοδαπες?
Και θα πληρωσεις για να γαμησεις αυτο το πραγμα? Μα σοβαρολογεις?ξερει κανεις για την παρακατω?