ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Και θα πληρωσεις για να γαμησεις αυτο το πραγμα? Μα σοβαρολογεις?
Η αγγελία όμως το λέει καθαρά.... Καυτή Ρωσιδούλα!
Και θα πληρωσεις για να γαμησεις αυτο το πραγμα? Μα σοβαρολογεις?
ξερει κανεις για την παρακατω?
ειναι ακριβως το σωματοτυπο που μου αρεσει, αλλα μπορει να ειναι ξεπετα. εμενα με ενδιαφερει πρωτιστως να ειναι ιδιωτης και να μην εχω να κανω με γραφειο. δε βεβαια θελω φουλ προγραμμα. δεν εχω παρει ποτε call girl και γιαυτο ερευνω να βρω κατι καλο. επισης με ενδιαφερει η γνωμη σας, στο ειδος call girl ποιες πιστευεται ειναι καλυτερες, ελληνιδες η αλλοδαπες?
φιλε μου χαρας το κουραγιο σου αλλα να παρεις αυτην και χωρις αναλ τοτε εισαι ηρωας.....ξερει κανεις για την παρακατω?
ειναι ακριβως το σωματοτυπο που μου αρεσει, αλλα μπορει να ειναι ξεπετα. εμενα με ενδιαφερει πρωτιστως να ειναι ιδιωτης και να μην εχω να κανω με γραφειο. δε βεβαια θελω φουλ προγραμμα. δεν εχω παρει ποτε call girl και γιαυτο ερευνω να βρω κατι καλο. επισης με ενδιαφερει η γνωμη σας, στο ειδος call girl ποιες πιστευεται ειναι καλυτερες, ελληνιδες η αλλοδαπες?
καλησπερα γιαννη μου χρονια πολλα καλη χρονια φιλε μου η μαγια ηταν του γαλαχτος τοτε φιλε μου και φυσικα ρουφουσε μεχρι το σεντονι στην πιπα.....καλα τα λες....Προσωπικά μετά από μεγάλο διψήφιο αριθμό αλλοδαπών βιζιτών, εδώ και τρία σχεδόν χρόνια ασχολούμαι αποκλειστικά με Ελληνίδες.
Ίσως όμως και να μην ταιριάζουν τα γούστα μας, διότι την συγκεκριμένη δεν την πηδούσα ούτε από υποχρέωση.
Το είχα κάνει μια φορά το ψυχικό αυτό με την Μάγια (ήταν Ελληνίδα βέβαια), για όποιον είναι παλιός και θυμάται. Δεν το ξανακάνω όμως!
Αλήθεια πόσες φορές έχετε σκεφτεί μετά το τέλος της συνευρέσεως "Αυτήν τώρα που την πλήρωσα, χωρίς λεφτά την πηδούσα άραγε;"
Διότι εμένα μου έχει τύχει να το σκεφτώ πολλές φορές.
Καλησπερα καλη χρονια
Τα φωτα σας...
είναι η τύπισσα που στις αγγελίες στο freelist ήθηλε να την πηδάς σε κατάστημα ρούχων, στο δρόμο κ όπου αλλού.Καλησπερα καλη χρονια
Τα φωτα σας...
είναι η τύπισσα που στις αγγελίες στο freelist ήθηλε να την πηδάς σε κατάστημα ρούχων, στο δρόμο κ όπου αλλού.
έχουν πάει διάφοροι μαζί της, μέτρια πράγματα. δε λέει πολλά εμφανισιακά, ενώ στο γαμήσι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
βέβαια ήταν πολύ φθηνή, άρα λογικό
τώρα βλέπω το έχει βάλει στο 100άρικο.
κλώτσος, 50 που έπαιρνε τότε κ πολλά της ήταν
νασαι καλα για τις πληροφοριεςείναι η τύπισσα που στις αγγελίες στο freelist ήθηλε να την πηδάς σε κατάστημα ρούχων, στο δρόμο κ όπου αλλού.
έχουν πάει διάφοροι μαζί της, μέτρια πράγματα. δε λέει πολλά εμφανισιακά, ενώ στο γαμήσι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
βέβαια ήταν πολύ φθηνή, άρα λογικό
τώρα βλέπω το έχει βάλει στο 100άρικο.
κλώτσος, 50 που έπαιρνε τότε κ πολλά της ήταν
Προσωπικά μετά από μεγάλο διψήφιο αριθμό αλλοδαπών βιζιτών, εδώ και τρία σχεδόν χρόνια ασχολούμαι αποκλειστικά με Ελληνίδες.
Ίσως όμως και να μην ταιριάζουν τα γούστα μας, διότι την συγκεκριμένη δεν την πηδούσα ούτε από υποχρέωση.
Το είχα κάνει μια φορά το ψυχικό αυτό με την Μάγια (ήταν Ελληνίδα βέβαια), για όποιον είναι παλιός και θυμάται. Δεν το ξανακάνω όμως!
Αλήθεια πόσες φορές έχετε σκεφτεί μετά το τέλος της συνευρέσεως "Αυτήν τώρα που την πλήρωσα, χωρίς λεφτά την πηδούσα άραγε;"
Διότι εμένα μου έχει τύχει να το σκεφτώ πολλές φορές.
ΑΧ Τι μου θυμισες. Η Μαγια , τοφαλος αλλα ρουφαγε και τραινο και τα καταπινε ολα.
Αληθεια που χαθηκε αυτη?
Και τι το λες ρε τυπε :SΣκεφτομαι για Αννα 33 αποψε.......
Και τι το λες ρε τυπε :S
Τελικα αυτη η Παολα πρεπει ναναι τρελλοκομειο την παιρνω τηλ το σηκωνει ,το κλεινει δεν μιλα,
κατι εχει γραφτει γιαθυτη αλλα δεν θυμαμαι βοηθεια κοινου?
Και τι το λες ρε τυπε :S
καλη ειναι.Μηπως καποιος που την εχει παρει με αποτρεψει αμα δεν ειναι καλη ;) ;) ;) ;)