Δ
Διαγραμμένο μέλος 79062
Επισκέπτης
ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ.......
φιλαρακι 60 το ξενοδοχειο και 30 ο οσε παει συνολον 90 ευρω δια τα 3 ατομα παει 30 ευρω το ατομο φιλε μου.αρα 130 ουτε 170 ουτε 190 ...3*100 +20 ο οσέ +50 το ξενοδοχείο (για 9 ώρες χοντρικά) δηλαδή 370 και όχι 390 που λες,αν είναι εγώ είμαι μέσα
κοιυα την ερωτηση μου φιλες μου... Απάντηση #44235 στις: σήμερα στις 10:07 »γενικολογίες???
το τρένο αναχωρεί από Θεσσαλονίκη 18:04 άφιξη κατά τις 23:30-40
23:55 μπορείς να την έχεις στο χώρο σου ή σε χοτέλ
αν της δώσεις 100 κάθεται 3 ώρες χωρίς λόκο
αν της δώσεις 150 κάθεται 3 ώρες με λόκο
αν τις δώσεις 200 κάθεται 6 ώρες χωρίς λόκο
αν τις δώσεις 230 περίπου κάθεται 6 ώρες με λόκο
το τρένο φεύγει από Αθήνα 07:18,
αν είσαι έξυπνος το 30-45λεπτό που περισσέυει δε το αφήνεις ανεκμετάλευτο...
απεχθάνομαι τους πολιτικούς...
κοιυα την ερωτηση μου φιλες μου... Απάντηση #44235 στις: σήμερα στις 10:07 »
φιλαρακι εχεις δικιο αλλα δες λιγο της ωρες που εγραψες ...20 ωρες ...εγω δεν λεω για την ωρα που ειναι μαζι σου αλλα για τις ωρες που ειναι στο τρενο....και σε 20 ωρες στην πολη της 200 ευρω θα παρει,ας πουμε οτι της λεει ο αλλος πας αθηνα με 200 ναι λεει αυτη τοτε ερχωμαι να σε παρω στις 8 το βραδυ παμε βολτα και μετα σπιτι μου φευγεις το πρωι στις 10 και παρε 200 και δεν θα ταλαιπωρηθεις με το τρενο για αθηνα..αυτο λεω θα το κανει???η μηπως δεν θελει να κανει γνωρυμια απο εκει...και εδω τελειωσε το γρσψε-απαντησε γιατι δεν θα μαθουμε τον πραγματικο λογο ποτε....το διάβασα και απάντησα,αν θες πιο συγκεκριμένα
η κοπέλα δεσμεύεται από τις 5 το απόγευμα που φεύγει από το σπίτι της μέχρι 1 το μεσιμέρι της επόμενης που γυρνάει δλδ 20 ώρες
όλο αυτό γιατι έχει ανάγκη τα 100Ε ή 150Ε ή 200Ε ή 230Ε
κενό μπορεί να προκύψει 3 με 7 τα ξημερώματα και όχι 9 με 11μιση
η κοπέλα νομίζω αν δεν της δώσεις 100 επιπλεόν προτιμάει να το περάσει μαζί σου κουβεντιάζοντας παρά να μείνει μόνη
εχουν γραφτει αρκετα πιο πισω και καπου οτι καποτε πηγε και φανταρος...Παιδια αυτην εδω την ξερει κανεις? Καλη φαινεται και με καλη τιμη. Οποιος ξερει τιποτα ας με διαφωτισει...
Για αυτην που κανει 3ωρο 100ε φωτο εχουμε?
η κοπελλα εχει δεσμο επανω Κριςφιλαρακι εχεις δικιο αλλα δες λιγο της ωρες που εγραψες ...20 ωρες ...εγω δεν λεω για την ωρα που ειναι μαζι σου αλλα για τις ωρες που ειναι στο τρενο....και σε 20 ωρες στην πολη της 200 ευρω θα παρει,ας πουμε οτι της λεει ο αλλος πας αθηνα με 200 ναι λεει αυτη τοτε ερχωμαι να σε παρβ στις 8 το βραδυ παμε βολτα και μετα σπιτι μου φευγεις το πρωι στις 10 και παρε 200 και δεν θα ταλαιπωρηθεις με το τρενο για αθηνα..αυτο λεω θα το κανει???η μηπως δεν θελει να κανει γνωρθμια απο εκει...και εδω τελειωσε το γρσψε-απαντησε γιατι δεν θα μαθουμε τον πραγματικο λογο ποτε....
εσυ ξερεις πολλα αρα την ξερεις και δεν θελει να εκτεθει εκει...αρα προτιμσ νασ ερθει εδω σαν αγνωστη να παρει οτι παρει και μετα να το παιζει κυρια ...τωρα μαλιστα...με καλυψες αρκετα και αν ξερεις κατι παραπανω στειλε να ξερουμε...η κοπελλα εχει δεσμο επανω Κρις
αυτη εδω εχει στις υπηρεσιες της golden shower in και golden shower out τι εννοει ο ποιητης με το in και out?
to active passive το καταλαβαινω αλλα to in και out οχι.....
αν ξερει κανεις ας βοηθησει!!!!!!!
Η Ναταλία είναι αληθινή ,οι άλλες δεν ξέρω δεν απαντώ
Δυνατο δειχνει !!! ;) ;) ;)
Δυνατο δειχνει !!! ;) ;) ;)
αυτη εδω εχει στις υπηρεσιες της golden shower in και golden shower out τι εννοει ο ποιητης με το in και out?
to active passive το καταλαβαινω αλλα to in και out οχι.....
αν ξερει κανεις ας βοηθησει!!!!!!!
Για τον BABY το εγραψα, αλλα δεν εγραψα, οτι ειναι μουφα !!!
και κατι τελευταιο εχτος απο εδω φιλε μου στο θερντ την εβαλες και στο ανεξαρτητες θεσσαλονικης ===γενικολογίες???
το τρένο αναχωρεί από Θεσσαλονίκη 18:04 άφιξη κατά τις 23:30-40
23:55 μπορείς να την έχεις στο χώρο σου ή σε χοτέλ
αν της δώσεις 100 κάθεται 3 ώρες χωρίς λόκο
αν της δώσεις 150 κάθεται 3 ώρες με λόκο
αν τις δώσεις 200 κάθεται 6 ώρες χωρίς λόκο
αν τις δώσεις 230 περίπου κάθεται 6 ώρες με λόκο
το τρένο φεύγει από Αθήνα 07:18,
αν είσαι έξυπνος το 30-45λεπτό που περισσέυει δε το αφήνεις ανεκμετάλευτο...
απεχθάνομαι τους πολιτικούς...
παρα-παρα πολυ!!!!