Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Μουφα 100% ! Αν ειχε τετοια μωρα η Αθηνα θα ειχαμε μπατιρισει!!
ρε δικε μου δινεις το τηλεφωνο σε πουτανα και μιλας για διακρητικοτητα
τι φοβηθηκες μην ακουσει τον διαλογο η μαμα σου;
Ανάθεμα κι αν έχει έστω μία αληθινή φωτογραφία...
Ξερεις ομως, ποσοι την εχουν πατησει και ποσοι αλλοι θα την παθουν ??? ;) ;) ;)Όλες μα όλες είναι copy φωτογραφίες .... μούφα από τις λίγες ... να τους πείτε πως υπάρχει το Image Search στο Chrome που τους ξεμπροστιάζει τους μαλάκες ...
καλημερα φιλε μου εχεις δικιο ητανε μεγαλο ρισκο απο την κοπελα αλλα εχω ενα πολυ πολυ χαζο ερωτημα που δεν μπορω να βρω καποια απαντηση να δωσω...φευγει απο την πολη της στις 6 το απογευμα και γυριζει την αλλη μερα στις 12 το πρωι,ειναι 19 ωρες συνολον σεαυτες τις ωρες κανεις ενα ραντεβοθ απο τις 6-9 και περνεις 100 ευρω και μετα κλεινεις το βραδυ ολο με καποιον αρα εχεις απο τις 9-11,30 κενο και περισσοτερα χρηματα...αρα γιατι κατεβεωεις εσω κατω τι παοζει???το 1 ραντευού που έκανε Αθήνα το έκανε με εμένα,το ότι ήρθε Αθήνα μου είπε πως ήταν ρίσκο και για εκείνη,αλλά έχει ανάγκη έξτρα χρήματα
100 ευρω το 3ωεο συν 30 ο οσε και αν δεν θες σπιτι σου εχεις και το ξενοδοχειο.αν οχι 130 το 3ωρο αλλα δεν κανει 3ωρο φιλε μου αλλα ολοκληρη νυχτα και εκει η χρεωση ειναι παραπανω,και μην ακουσω οτι θα γαμας 6 ωρες...και ολα αυτα σου ξανα λεω τα γραφω μονο και μονο για τις ωρες που καταναλωνει για να γινει και δεν το κανει στην πολη της αντε και σε διπλανες πολεις μονο για αυτο τον λογο...παντως βρηκες καλο κοματι και σε ευχαριστουμε ολοι για τις πληροφοριες σου....πες μου παρακαλώ 1 φτηνότερη ή και ίδια τιμή να πάρω απόψε!!!
να περιλαμβάνει 3 ώρες cim,cif,cob,extraball μόνο με 100 πες 120 με τον οσε
ρε παιδιά τι λέτε???? είναι δυνατόν να είναι δικό μου!!! το βρήκα στο γούγλι.
ξερετε κανενα καλό με ελληνίδες φοιτήτριες και τέτοια??
Εγω την Παναγιωτα απο το τραγουδι θελω Bro !!!Η Ναταλία είναι αληθινή ,οι άλλες δεν ξέρω δεν απαντώ
εδώ είσαι τρελό αγόρι? για πες κανα στανταράκι (που να μην έχει φάει ψάρι πρόσφατα)
τα ιδια κ δω!εννοειται ψευτικες...Ρε συ το tinyeye πως τη βγάζει "καθαρή" αυτή?
για πες για πες ...που το βρισκουμε το καυλακι???Μονο στα σιγουρα πια και σε 5αστερα οχι μαλακιες !!! ;)
Μονο στα σιγουρα πια και σε 5αστερα οχι μαλακιες !!! ;)
για πες για πες ...που το βρισκουμε το καυλακι???
Δεν κάνεις κι εδώ κανένα...ψυχικό?έκλεισα την Panagiota
αφού σου πα πως το μ@νί το λένε Giota και τον π@τσο Panagiota ! (λες να μουρθει κανα τραβέλι να τραβάω τις κωλότριχές μου?) πάω για χαλάουα Bro