tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Είναι σίγουρο πως αναφερόμαστε όλοι στην ίδια! Διότι εγώ υποθέτω πως ΔΕΝ!
Τί διάλο δηλαδή έχουν τα ειδικά γυαλιά σου ρε Τραμ;
δες τα πμ σου ντοκ... ;)
Είναι σίγουρο πως αναφερόμαστε όλοι στην ίδια! Διότι εγώ υποθέτω πως ΔΕΝ!
Αν την ξέρεις λεει?Ρε θα μου πει κι εμένα κάποιος αυτήν την Ελληνίδα που είναι εκτός παιχνιδιού, αλλά παρά ταύτα "παίζει", εγώ την ξέρω;
Την ξέρω υποθέτω (και πολύ καλά!) απλά την φωτό δεν έχω ξαναδεί.
Τί διάολο όλοι σας αναγνωρίζετε τόσο καλά από μια φωτό χωρίς πρόσωπο, εκτός από εμένα;
Αν την ξέρεις λεει?
Στειλε π μ !!!Αυτη που λετε ειχε μεγαλυτερη περιφερεια .Παλιογεροι ξεχνατε τι εχετε γαμησει
Θα σου δώσω 1 ζευγάριΕίναι σίγουρο πως αναφερόμαστε όλοι στην ίδια! Διότι εγώ υποθέτω πως ΔΕΝ!
20 χρόνια φούρναρηςΑυτη που λετε ειχε μεγαλυτερη περιφερεια .Παλιογεροι ξεχνατε τι εχετε γαμησει
Αυτη που λετε ειχε μεγαλυτερη περιφερεια .Παλιογεροι ξεχνατε τι εχετε γαμησει
παντα ξερεις κατι παραπανω!δες τα πμ σου ντοκ... ;)
παντα ξερεις κατι παραπανω!
Mπα. Τα ίδια ξέρουμε!
Για όλα τα θέματα. ;) ;)
Η ηλικία...
σας εστειλα π.μ
Την προηγουμενη εβδομαδα βρεθηκαμε γι αυτο την ειχα προσφατη
η φωτο πάντως ειναι ψευτικη...ολοφάνερο
αυτός είναι... βάζει πάρα πολλές αγγελίες... έχω πέσει και εγώ πολλές φορές πάνω του... βάζει με διαφορετικά mails βέβαια αλλά καταλάβαινεις από το τρόπο που γράφει και που ζητάει πάντα το ίδιο πράγμα... προπληρωμή με paysafe η winbank....
τώρα τι να σου πω... αν σου απαντήσει ενημέρωσε...
Καραλεωνιδα δεν σε ξερω κ δεν με ξερεις αλλα να εχεις βρεθει την προηγουμενη βδομαδα με την συγκεκριμενη κοπελα ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...ο τραμουντανας (που δεν τον ξερω) κ ο γιατρος (που τον ξερω) καταλαβαν ποια ειναι κοπελα κατευθειαν κ δεν πεζει κοντα ενα χρονο τωρα για λογους που ειναι γνωστοι σε αυτους που την εβλεπαν τοτε.
το τι εξυπηρετει εσυ να λες οτι την ειδες την προηγουμενη βδομαδα κ το θηριο (που ουτε αυτον τον ξερω) να βγαζει τωρα μετα απο ενα χρονο φορα παρτιδα φωτο της στο φορουμ να την δουν ενα καρο ασχετοι που μαλακιζονται εδω μεσα κ γαμανε μονο μπαζα του 50αρικου κ γριες αυτο ειναι ενα θεμα που χρειαζετε συζητηση.
κανονικα οι μοδερατορ επρεπε να μην επιτρεπουν να ανεβενουν προσωπικες φωτογραφιες εδω μεσα που εχουν τραβιχτει απο καποιους κ καλο θα ειναι να την βγαλουν αμεσως !!!!!!!!!!!
λοιπον ας ασχοληθουμε με τιποτα που να πεζει αυτη την περιοδο μπας κ ανακαλυψουμε κατι καλο πριβε (οπως ηταν η συγκεκριμενη για οσο επεζε) κ οι υπολοιποι που γαμανε μονο στην φαντασια τους να βρουνε τιποτα αλλο να ασχοληθουν
Αυτή της φωτογραφίας είναι ΑΥΤΗ που λέμε! Διασταυρωμένο.
Η περιφέρεια αυξομειωνόταν κατά καιρούς, σημαντικά.
Και η καλύτερη εκδοχή είναι να έχεις κάνει λάθος.
Αλλιώς δημοσιοποίησες προσωπικά γεγονότα και δεδομένα, όπερ σφάλμα!
κωστας1978,αδερφη σου ειναι και κανεις ετσι?εγω λεω οτι δεν την ξερεις!το ονομα της ηταν γραμμενο στη φωτο που ανεβασα,για αυτους που το διαβασαν καταλαβαν!Καραλεωνιδα δεν σε ξερω κ δεν με ξερεις αλλα να εχεις βρεθει την προηγουμενη βδομαδα με την συγκεκριμενη κοπελα ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...ο τραμουντανας (που δεν τον ξερω) κ ο γιατρος (που τον ξερω) καταλαβαν ποια ειναι κοπελα κατευθειαν κ δεν πεζει κοντα ενα χρονο τωρα για λογους που ειναι γνωστοι σε αυτους που την εβλεπαν τοτε.
το τι εξυπηρετει εσυ να λες οτι την ειδες την προηγουμενη βδομαδα κ το θηριο (που ουτε αυτον τον ξερω) να βγαζει τωρα μετα απο ενα χρονο φορα παρτιδα φωτο της στο φορουμ να την δουν ενα καρο ασχετοι που μαλακιζονται εδω μεσα κ γαμανε μονο μπαζα του 50αρικου κ γριες αυτο ειναι ενα θεμα που χρειαζετε συζητηση.
κανονικα οι μοδερατορ επρεπε να μην επιτρεπουν να ανεβενουν προσωπικες φωτογραφιες εδω μεσα που εχουν τραβιχτει απο καποιους κ καλο θα ειναι να την βγαλουν αμεσως !!!!!!!!!!!
λοιπον ας ασχοληθουμε με τιποτα που να πεζει αυτη την περιοδο μπας κ ανακαλυψουμε κατι καλο πριβε (οπως ηταν η συγκεκριμενη για οσο επεζε) κ οι υπολοιποι που γαμανε μονο στην φαντασια τους να βρουνε τιποτα αλλο να ασχοληθουν