sexistis!.
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
κωστας1978,αδερφη σου ειναι και κανεις ετσι?εγω λεω οτι δεν την ξερεις!το ονομα της ηταν γραμμενο στη φωτο που ανεβασα,για αυτους που το διαβασαν καταλαβαν!
τι λεει το εργαλιο πορνοι μου?
εχι πιτσιλισι καπιοσ?
ι αυτο εδο καπιοσ?
δοκτορα σε περιμενα πιο εξυπνο εβαλα το ονομα του γραφειου για να καταλαβουν καποιοι σαν και εσενα σε ποια αναφερομαι-και να μην σχολιασουν με το οτι λεω μαλακιες-μαλλον το στοματακι σου θελει ελεγχο!δεν μιλαμε ασχημα-οκ?Τώρα λες μαλακίες και θα βγει ο Νίτρο αληθινός! ;)
Το όνομα στην φωτό ήταν του γραφείου που είχε δουλέψει ένα φεγγάρι. Τόσο καλά την ξέρεις εσύ που ούτε πως την λένε δεν ξέρεις; ("επαγγελματικά" έστω!)
Και ακόμα κι αν την ξέρεις, όπως είπες, αφού έχει σταματήσει ένα χρόνο τώρα ποιος ο λόγος να ποστάρεις φωτό της;
Τέλος πάντων εσύ κάποιον θα έχεις...
δοκτορα σε περιμενα πιο εξυπνο εβαλα το ονομα του γραφειου για να καταλαβουν καποιοι σαν και εσενα σε ποια αναφερομαι-και να μην σχολιασουν με το οτι λεω μαλακιες-μαλλον το στοματακι σου θελει ελεγχο!δεν μιλαμε ασχημα-οκ?
συναδελφε δεν το ειπα για την εν θεματι,διαβασε καλυτερα για χρυσσα και εμμανουελλα ηταν το σχολιο!το αλβανοειδές τι το ήθελες???
συναδελφε δεν το ειπα για την εν θεματι,διαβασε καλυτερα για χρυσσα και εμμανουελλα ηταν το σχολιο!
δοκτορα σε περιμενα πιο εξυπνο εβαλα το ονομα του γραφειου για να καταλαβουν καποιοι σαν και εσενα σε ποια αναφερομαι-και να μην σχολιασουν με το οτι λεω μαλακιες-μαλλον το στοματακι σου θελει ελεγχο!δεν μιλαμε ασχημα-οκ?
Και (απάντηση στον επόμενο) θεωρώ πως ακόμα και κάποια που εξακολουθεί να δουλεύει έχει το δικαίωμα να ζητήσει να μην μπαίνουν φωτογραφίες της στο σάιτ, δημόσια. Δικές της είναι εξ άλλου και αν θέλει να τις στέλνει η ίδια προσωπικά σε όσους θέλει, δικαίωμά της.
Πόσο μάλλον κάποια που έχει σταματήσει...
επειδη τελικα εισαι πολυ σωστος-λιγοι εχουν το θαρρος να πουν συγνωμη και να το εννοουν!οι φωτο ειχαν δημοσιευτει και αλλου-σε ασχετο σαιτ-η δημοσιευση εγινε για λογους συγκρισης με τα αλβανοειδη και φυσικα ανευ προσωπου!εδω εχουν γινει απειρες δημοσιευσεις φωτογραφιων αυτο ενοχλησε?οκ.αν καποιος θιχτηκε ζητω ταπεινα συγνωμη με τη σειρα μου.Ο.Κ. συγγνώμην για το "μαλακίες" αν θεωρείς πως αυτό σε έθειξε.
Δεν απάντησες βέβαια ποιος ο λίγος να "ξεθάψεις" παλιά φωτογραφία, από δυο χρόνια που η κοπέλα έχει ήδη ένα χρόνο σταματήσει.
Και (απάντηση στον επόμενο) θεωρώ πως ακόμα και κάποια που εξακολουθεί να δουλεύει έχει το δικαίωμα να ζητήσει να μην μπαίνουν φωτογραφίες της στο σάιτ, δημόσια. Δικές της είναι εξ άλλου και αν θέλει να τις στέλνει η ίδια προσωπικά σε όσους θέλει, δικαίωμά της.
Πόσο μάλλον κάποια που έχει σταματήσει...
ο μοντ πως κ την κατεβασε???????
ποιος του το σφυριξε?????????
απο την στιγμη που εκδιδεται τα εχει το επαγγελμα..
ας διαλεγε κατι αλλο..
οπως κ αυτο που την δωσανε στην οικογενεια της, εαν ειναι αυτη που καταλαβα, ολα εχουν ενα ρισκο..
υπερταρτη πουστια αλλα ετσι ειναι..
επειδη τελικα εισαι πολυ σωστος-λιγοι εχουν το θαρρος να πουν συγνωμη και να το εννοουν!οι φωτο ειχαν δημοσιευτει και αλλου-σε ασχετο σαιτ-η δημοσιευση εγινε για λογους συγκρισης με τα αλβανοειδη και φυσικα ανευ προσωπου!εδω εχουν γινει απειρες δημοσιευσεις φωτογραφιων αυτο ενοχλησε?οκ.αν καποιος θιχτηκε ζητω ταπεινα συγνωμη με τη σειρα μου.
κωστας1978,αδερφη σου ειναι και κανεις ετσι?εγω λεω οτι δεν την ξερεις!το ονομα της ηταν γραμμενο στη φωτο που ανεβασα,για αυτους που το διαβασαν καταλαβαν!