kevinslipknot173
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 318
- Πόντοι
- 21
τι εννοεις???επιπλο απο μαονι ..
τι εννοεις???επιπλο απο μαονι ..
αυτη ειναι η βανα απο γλυφαδα,μονο γλυφαδα κανει ραντεβου,σου λεει να πας εκει σε ενα ξενοδοχειο..συνηθως στο μιραντα και ερχεται...ζηταει 100 την ωρα...αλλα οι φωτο αυτες ειναι παλιες,....εχει χαλασει πολυ το σωμα της...ηληκια 45+ σιγουρα...δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο...επιπλο απο μαονι ..
Ξερουμε κατι γιαυτο?
Εχει τιμες απο 50 εως 120 ευρω ,εκτος απο το υπερβολικο τελευταιο πακετο.
Λοιπόν διάλεξε πακέτο: 1) στο μέρος μου σου κάνω πιπα όση θες 50€ 2 στο μέρος μου πιπα όση θες και ένα γαμήσι μόνο σε Μουνι 120€ 2) στο μέρος μου έρχεσαι σου κάνω ότι γουσταρεις όπως το θες εσύ 280€
Κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει ουτε ΕΝΑ (1) ανεξαρτητο κοριτσι σε αυτο το σαιτ η το αλλο.
και για τη Λυδια που με ρωτανε ολοι μετα την κριτιτκη που εβαλα, μαλλον γραφειο ειναι.
το τηλεφωνακι εκεινη το απαντα αλλα μιλαει με το γραφειο στο αλλο που εχει.
οι τιμες ειναι λαθος και δεν βλεπω να φτιαχνουν. γι αυτο και εγω επαψα να πολυ-ψωνιζω.
στη Λυδια ειπα, με 100 ολα μεσα θες? τα δυο μας χωρις αλλους μεσαζοντες.
ειπε οχι αρα παμε γι αλλα.
Υποψιν δεν εχω τηλεφωνο γιαυτο εβαλα εδω την αγγελια ,δεν με αφηνει το συστημα του Badoo λογω ηλικιας αναζητησης,αν καποιος ξερει τηλ ας το στειλει με pmΞερουμε κατι γιαυτο?
Εχει τιμες απο 50 εως 120 ευρω ,εκτος απο το υπερβολικο τελευταιο πακετο.
Λοιπόν διάλεξε πακέτο: 1) στο μέρος μου σου κάνω πιπα όση θες 50€ 2 στο μέρος μου πιπα όση θες και ένα γαμήσι μόνο σε Μουνι 120€ 2) στο μέρος μου έρχεσαι σου κάνω ότι γουσταρεις όπως το θες εσύ 280€
αυτη ειναι η βανα απο γλυφαδα,μονο γλυφαδα κανει ραντεβου,σου λεει να πας εκει σε ενα ξενοδοχειο..συνηθως στο μιραντα και ερχεται...ζηταει 100 την ωρα...αλλα οι φωτο αυτες ειναι παλιες,....εχει χαλασει πολυ το σωμα της...ηληκια 45+ σιγουρα...δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο...
Κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει ουτε ΕΝΑ (1) ανεξαρτητο κοριτσι σε αυτο το σαιτ η το αλλο.
και για τη Λυδια που με ρωτανε ολοι μετα την κριτιτκη που εβαλα, μαλλον γραφειο ειναι.
το τηλεφωνακι εκεινη το απαντα αλλα μιλαει με το γραφειο στο αλλο που εχει.
οι τιμες ειναι λαθος και δεν βλεπω να φτιαχνουν. γι αυτο και εγω επαψα να πολυ-ψωνιζω.
στη Λυδια ειπα, με 100 ολα μεσα θες? τα δυο μας χωρις αλλους μεσαζοντες.
ειπε οχι αρα παμε γι αλλα.
φιλε εσυ δεν εχεις ανεβασει κριτικη για τη λυδια? τελικα τη συναντησες ή οχι? γιατι μας μπερδεψες
Σας λέει τίποτε αυτό: ?
Σας λέει τίποτε αυτό: ?
Ναι.
Κουτσοίές - στραβοίές, στονουςΆγιο ΠαντελεήμοναΑγίους Αναργύρους...
(Sorry για το spam, αλλά δεν άντεξα...)
Ναι.
Κουτσοίές - στραβοίές, στονουςΆγιο ΠαντελεήμοναΑγίους Αναργύρους...
(Sorry για το spam, αλλά δεν άντεξα...)
γραφείο είναι με +20+20 κ.τ.λ.
Ρε σοβαρά δεν το ξέρεις; Οι Άγιοι Ανάργυροι είναι γνωστό κέντρο αποκαταστάσεως αναπήρων! Από εκεί θα τους ξέφυγε!
Δεν σε κατάλαβα. Το tineye την βγάζει καθαρή. Την έχεις πάρει και μετά πήγες για ευχέλαιο?
Ρε σοβαρά δεν το ξέρεις; Οι Άγιοι Ανάργυροι είναι γνωστό κέντρο αποκαταστάσεως αναπήρων! Από εκεί θα τους ξέφυγε!