- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
η αλλη 25-28
Στην πρώην Έλενα/Βιβή αναφέρεσαι ?
η αλλη 25-28
γιατρε, οι τιμες θα πρεπει να διαμορφωνονται με αντικειμενικα κριτηρια και οχι με τα γουστα.
τα μονα αντικειμενικα κριτηρια ειναι η ηλικια και η εμφανιση. ασχετως τι κανει στο κρεββατι.
θειτσες και 300αρες ειναι ατοπο.
συμφωνεις?
μουναρα δεν την ελεγες παντως
anal lover NAI
Μάλλον το κορίτσι ειχε και άλλους φαν εκτός από εμένα και το γιατρό από ότι φαίνεται
γιατρε, οι τιμες θα πρεπει να διαμορφωνονται με αντικειμενικα κριτηρια και οχι με τα γουστα.
τα μονα αντικειμενικα κριτηρια ειναι η ηλικια και η εμφανιση. ασχετως τι κανει στο κρεββατι.
θειτσες και 300αρες ειναι ατοπο.
συμφωνεις?
Σταμάτησε άδοξα πάντως.Σκατά....fuck lover in general ;)
Σταμάτησε άδοξα πάντως.Σκατά....
όλα τα ωραία πράγματα στην ζωή τελειώνουν γρήγορα...
ειχα σημερα κουβεντα με ελληνιδα, 30αρα, καλη και δοκιμασμενη που μου την εχει συστησει φιλος απο εδω.
εχει κατεβασει την τιμη της στα 50, χωρις πρωκτικο.
λοιπον, πρεπει να καταλαβουμε οτι εχουν αλλαξει τα πραγματα και δε θα πρεπει να πιανομαστε μαλακες και πληρωνουμε γκομενες με εικονικες υπεραξιες.
βεβαια υπαρχουν πολλοι οι οποιοι εχουν λιπος απο τα κλεμενα της προηγουμενης 20ετιας και πληρωνουν αδρα μερικες μαγκισες....
αλλα πού θα παει? θα τελειωσουν και τα κλεμενα...
για την κοπελια με τα τους αυτους εχει κανεις δοκιμασει να μας πει;
ειχα σημερα κουβεντα με ελληνιδα, 30αρα, καλη και δοκιμασμενη που μου την εχει συστησει φιλος απο εδω.
λοιπον, πρεπει να καταλαβουμε οτι εχουν αλλαξει τα πραγματα και δε θα πρεπει να πιανομαστε μαλακες και πληρωνουμε γκομενες με εικονικες υπεραξιες.
βεβαια υπαρχουν πολλοι οι οποιοι εχουν λιπος απο τα κλεμενα της προηγουμενης 20ετιας και πληρωνουν αδρα μερικες μαγκισες....
αλλα πού θα παει? θα τελειωσουν και τα κλεμενα...
Mάγκες όλες οι ανιαρές και επαναλαμβανόμενες συζητήσεις αν αξίζει κάποια 120 ή και περισσότερα ευρώ είναι άχρηστες.Τί θα πεί είναι πιπίνι ή κάνει πρωκτικό ή πατάτες γιαχνί.Δεν πα νάναι κι ο Οδυσσέας Ανδρούτσος τραβεστί.Χεστήκαμε!
Εδώ άνθρωποι ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό.Ντροπή και πρόκληση να γράφονται τέτοιες μαλακίες για να δικαιολογηθούν τα 120άρια.
Βάλτε όριο τα 50 ευρώ.
Καλα ντε . μη βαρας ρε φιλαρακι. μια ερωτηση καναμεΟχι ρε φίλε.Εδώ δεν ασχολούμαστε με τα μοντέλλα (και καλά) τής κάθε Τζίνας.Εδώ γράφουμε για ανεξάρτητες.