The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 416
- Πόντοι
- 36
Για όποιον ενδιαφέρεται ας ψάξει Veronikoula στο Badoo..100 ευρώ για 1 φορά,150 για 1 ώρα..Άλλες λεπτομέρειες δε γνωρίζω..
.. καμιά πιο ακριβή???
Για όποιον ενδιαφέρεται ας ψάξει Veronikoula στο Badoo..100 ευρώ για 1 φορά,150 για 1 ώρα..Άλλες λεπτομέρειες δε γνωρίζω..
Ναι ξέρω και πιο ακριβές..κάπου καταντά κουραστικό..σας ενημερώνω ότι οι τιμές δε θα πέσουν για πολύ καιρό ακόμα..ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!.. καμιά πιο ακριβή???
Gets,
Πολύ φασαρία γίνεται για το νυμφίδιο. Σήμερα την επισκέφθηκα. Δεν νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά της. Βέβαια δεν κακολογώ τον χθεσινό συναγωνιστή αλλά γούστα είναι αυτά. Την τοποθετώ στο ποσόν των πολύ 60 ευρώ και όχι παραπάνω λαμβανομένης υπόψη και της κρίσης.
Σε αυτήΦιλε σε ποια αναφερεσαι;
Ναι ξέρω και πιο ακριβές..κάπου καταντά κουραστικό..σας ενημερώνω ότι οι τιμές δε θα πέσουν για πολύ καιρό ακόμα..ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
ειχα σημερα κουβεντα με ελληνιδα, 30αρα, καλη και δοκιμασμενη που μου την εχει συστησει φιλος απο εδω.
εχει κατεβασει την τιμη της στα 50, χωρις πρωκτικο.
λοιπον, πρεπει να καταλαβουμε οτι εχουν αλλαξει τα πραγματα και δε θα πρεπει να πιανομαστε μαλακες και πληρωνουμε γκομενες με εικονικες υπεραξιες.
βεβαια υπαρχουν πολλοι οι οποιοι εχουν λιπος απο τα κλεμενα της προηγουμενης 20ετιας και πληρωνουν αδρα μερικες μαγκισες....
αλλα πού θα παει? θα τελειωσουν και τα κλεμενα...
ειχα σημερα κουβεντα με ελληνιδα, 30αρα, καλη και δοκιμασμενη που μου την εχει συστησει φιλος απο εδω.
εχει κατεβασει την τιμη της στα 50, χωρις πρωκτικο.
λοιπον, πρεπει να καταλαβουμε οτι εχουν αλλαξει τα πραγματα και δε θα πρεπει να πιανομαστε μαλακες και πληρωνουμε γκομενες με εικονικες υπεραξιες.
βεβαια υπαρχουν πολλοι οι οποιοι εχουν λιπος απο τα κλεμενα της προηγουμενης 20ετιας και πληρωνουν αδρα μερικες μαγκισες....
αλλα πού θα παει? θα τελειωσουν και τα κλεμενα...
σε ποια αναφερεσαι φιλε? δημοσιας χρησης ειναι ή παιζει σε πιο κλειστο κυκλο?
Προφανώς, το δεύτερο ............
ελα φιλε καλησπερα..λογικα κ γω αυτο πιστευω αλλα λεω μπας κ εχω χασει επεισοδια κ εμφανιστηκε καμια καινουργια περιπτωση..
γραφείο είναι.. αν προσέξεις τις φωτό είναι στον ίδιο ακριβώς χώρο..
καλά είσαι? μήπως, παρ' ελπίδα ξέρεις τίποτε για αυτές που πόσταρα λίγο παραπάνω.
παρατηρητικοτητα στο φουλ βλεπω τους προδωσε το σεντονι..
μια χαρα...δυστυχως δεν..αν κρινω κ απ'τα τηλ κανα φραφειο του κωλου λογικα θα ναι με τα χιλια extra..τα αποφευγω αυτα ειναι λιγο τζοκερ η φαση,δε ξερεις τι θα σου ρθει
παλαιά καραβάνα εις την φωτογραφικήν τέχνην...
off-topic αλλα θα με φαει η περιεργεια..πολλους πρασινισμενους ως warned βλεπω ..εχασα κανα καλο σκηνικο?