The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.232
- Πόντοι
- 25.467
Kαποιος φιλος που εχει παη με την κυρια ??
Κάντε άλλον ένα κόπο να ψάξετε στον παρόντα ισότοπο. Υπάρχουν αναρτημένες κριτικές.
Kαποιος φιλος που εχει παη με την κυρια ??
ωστέ έτσι! μαϊστα..ευχαριστώΌσους δύνασθαι, με χρέωση 20 Ευρώ για κάθε επιπλέον εκτόνωση.
Ο πρόεδρος την ΕΧΕΙ για 4ΕΘΝΙΚΉ,ΣΑΦΏΣ,πρόδρος ειναι αυτός.Όντως. Υπάρχει αυτό το θεματάκι...
ειδικοτης μου..χαρτοσακκουλα
πάρε άλλο ένα σε καστανή version, btw θα κάνω ένα check γιατί έχω προαίσθημα
Κάντε άλλον ένα κόπο να ψάξετε στον παρόντα ισότοπο. Υπάρχουν αναρτημένες κριτικές.
Σαν τις Γαριδες ενα πραγμα Παιχτη .ειδικοτης μου..
το ίδιο κι απο'μενα!!!! ευχαριστώ ξανάΚάντε άλλον ένα κόπο να ψάξετε στον παρόντα ισότοπο. Υπάρχουν αναρτημένες κριτικές.
καλημερα φιλε μου αλλα εσυ δεν θες να βρεθεις με κοπελα για να αλλα με μαθηματικο???το να θες να κανεις κατι με καποια κοπελα δεν θα πει οτι θα κανεις ανισωσεις ασε που τις εχω ξεχασει πια μιας και δεν μου χρειαστηκαν ποτε μα ποτε....Εαν θεωρησουμε οτι ενας σημερινος καλοπληρωμενος εργαζομενος αμοιβεται με 2000euro καθαρα με ποια λογικη κατευθυνη το 10% των αποδοχων του σε cg???? Εαν θεωρησουμε οτι εργαζεται 5νθημερο επι 8ωρο=40 την εβδομαδα....επι 4.5=180ωρες τον μηνα...Ωπερ 18ωρες (2 ημερες και κατι)εργασιας (καλοπληρωμενης) για μια ωριαια συνευρεση αμφιβολου αποτελεσματος ??? Και η εξισωση καταληγει ως εξης....τις ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τοσο αραγε ???????
εδω λεει για βλενορροια... οχι για φλενορροια...
που βρήκες αυτή την αηδία ρε;;;
Υπαρχει τηλ της εν λογω κυριας????
Στους άνδρες: Γονοκοκκική ουρηθρίτιδα, προστατίτιδα, επιδιδυμίτιδα, ορχίτιδα, πρωκτίτιδα, μόλυνση του ορθού εντέρου, γονοκοκκική φαρυγγίτιδα και γονοκοκκική αρθρίτιδαEδω και 1 ΜΉΝΑ,3 φίλοι απο ακάποτα,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΙΤ,εγώ είπα να ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ.