a-aprilios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 396
- Πόντοι
- 21
Παντωσ με καμια κυρια του χωρου που ητανε ασχημη δεν το μετανιωσα ,ολες κανανε το κατι παραπανω !!
με τη χριστίνα όμως τι μέθοδος παίζει;;αυτην την 300 δεν την εχω χαρει... μαλλον δεν εχουν σχεση... μαλλον ειπα, δεν τα ξερω κι ολα...
στην ερωτηση για τα ποσα μπαλλακια παιζουν στο ματς...
εγω χρησιμοποιω την απλη μεθοδο των τριων... πιπα-κωλο-εμπλοκη... ενα μπαλλακι μου βγαινει στην ωρα, αν θελω δυο αναγκαστικα νοικιαζω και παραπανω χρονο... οπως καταλαβαινετε εχω προδιαγραφες πορνοσταρ...
καλυτερη-χειροτερη απο ή παιχταρα???δινει και κωλο... εξ'ου και γνωριστηκαμε...
με τη χριστίνα όμως τι μέθοδος παίζει;;
ευχαριστώ άγιε, μα εννοώ το πόσους γύρους παίζει στην ώρα η χριστίνα...Την είχα συναντήσει αρχές καλοκαιριού (στο τηλέφωνο μου απάντησε άλλη κυρία). Έπαιζε 80+20+20.
Ξερουμε τιμουλες φιλε μου ??
ρωτατην ρε παιχτη..Ξερουμε τιμουλες φιλε μου ??
Όσον αφορά την Καρίνα, κάντε έναν κόπο να ανοίξετε το blogspot. Αναγράφονται.
ευχαριστώ άγιε, μα εννοώ το πόσους γύρους παίζει στην ώρα η χριστίνα...
απάντησε αν θες...
Μάγκες προσέχετε γιατι η φλενόροια θερίζει,να είμαστε καλά και να κάνουμε σεξ πάνω απο όλα.
Μόνο Πιπα Κωλο και χαρτοσακκουλα η Βουλγαρα !!!αν οντως δεν με προδιδει το πορνοενστικτο μου... τοτε μιλαμε γι αυτην
που θα μου κανει εντυπωση εαν δεν εχεις ακουσει γι αυτην μεχρι τωρα... τα τιμαει τα λεφτα της, απλα δεν βλεπεται, το βυζι σιλικονη, δινει και κωλο... εξ'ου και γνωριστηκαμε...
Eδω και 1 ΜΉΝΑ,3 φίλοι απο ακάποτα,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΙΤ,εγώ είπα να ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ.Οταν γράφει κάποιος τέτοια πράγματα, καλό θα είναι να γίνεται πιο συγκεκριμένος. Αλλιώς η πρακτική τους αξία γίνεται μικρή. Οπως πχ αν εγώ γράψω ένα ποστ που θα λεει "η Γη είναι στρογγυλή".
Μόνο Πιπα Κωλο και χαρτοσακκουλα η Βουλγαρα !!!