βεβαίως φίλε
'εχει κινητό τηλέφωνο η κοπέλα.πιάνει παντού
Καλό φίλε... Πολύ αστείο...
βεβαίως φίλε
βεβαίως φίλε
Yπερσωστος...Τωρα ειδα και κατι κριτικες για μια Ζαφιρα(οπελ?)...2οο euro/ωρα...και ειναι super βεβαιως,βεβαιως...ή εγω ζω αλλου ή καποιοι μας περνάνε για πολυ ...πως μπορειτε και χανετε 200 ευρω μεσα σε μια ωρα
Yπερσωστος...Τωρα ειδα και κατι κριτικες για μια Ζαφιρα(οπελ?)...2οο euro/ωρα...και ειναι super βεβαιως,βεβαιως...ή εγω ζω αλλου ή καποιοι μας περνάνε για πολυ ...
Εαν θεωρησουμε οτι ενας σημερινος καλοπληρωμενος εργαζομενος αμοιβεται με 2000euro καθαρα με ποια λογικη κατευθυνη το 10% των αποδοχων του σε cg???? Εαν θεωρησουμε οτι εργαζεται 5νθημερο επι 8ωρο=40 την εβδομαδα....επι 4.5=180ωρες τον μηνα...Ωπερ 18ωρες (2 ημερες και κατι)εργασιας (καλοπληρωμενης) για μια ωριαια συνευρεση αμφιβολου αποτελεσματος ??? Και η εξισωση καταληγει ως εξης....τις ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τοσο αραγε ???????οσο θα τις πληρωνουν τοσο θα υπαρχουν ;)
Σ αυτήν την μουνάρα την ελληνίδα την Λυδία το μοντέλο πήγε κανείς?
ή μετράτε προβατάκια στη θάλασσα ακόμα???
βουρ!
εχω πληροφόρίες για δυναμίτη!στα 170...
Μία ξεπέτα σε ένα μπουρδελάκι κρατάει 5-10 λεπτά. Με αμοιβή ένα εικοσαρικο για το ξαλάφρωμα.
Δηλαδή η αξιοθρήνητη αυτή ξεπετού θέλει να βγάλει τα ίδια (200 βγαίνει πάλι στην πολλή δουλειά) με ένα ακριβό κωλ γκερλ, χωρίς να κάνει και τίποτα το ιδιαίτερο, αφού στέκεται σε σημείο να μην μπορείς να δαχτυλιάσεις, πολλές φορές ούτε τα στήθια να της χαιδέψεις.
Από το να γαμήσω 10 φορές σε μία ξεπέτα στη Φυλής, προτιμώ να τα δώσω σε ένα καλό κωλ γκερλ, που ξέρω πως θα κάνει το παν για να με ικανοποιήσει.
Τελευταία φορά που γάμησα στην περιοχή Φυλής ήταν στην Αλιόνα της Διδύμου. Δεν περάσανε 5 λεπτά με το ρολόι και χτύπησε την πόρτα η μαλάκω η τσατσα. Η απόλυτη ξενέρα...
Δεν ξαναπατάω σε μπουρδέλο. Προτιμώ την ποιότητα πλέον από την ποσότητα. Ίσως και λόγω ηλικίας και ίσως επειδή αντέχω οικονομικά να τα δίνω.
Το απόλυτο value for money όμως, ακόμα και στα κορίτσια αυτά, δεν πρέπει να είναι παραπάνω από 100 ευρώ η ώρα, χωρίς να πέφτουν οι υψηλές υπηρεσίες.
Την καλησπέρα μου σε όλους. Για την κοπέλα αυτή υπάρχει κάποιος συναγωνιστής που να γνωρίζει κάτι; Ψήνομαι να την πάρω, αλλά βρήκα δύο προφίλ της με διαφορετικά στοιχεία και τιμές... Ξέρει κανείς τι ισχύει;
Από το να γαμήσω 10 φορές σε μία ξεπέτα στη Φυλής, προτιμώ να τα δώσω σε ένα καλό κωλ γκερλ, που ξέρω πως θα κάνει το παν για να με ικανοποιήσει.
Τελευταία φορά που γάμησα στην περιοχή Φυλής ήταν στην Αλιόνα της Διδύμου. Δεν περάσανε 5 λεπτά με το ρολόι και χτύπησε την πόρτα η μαλάκω η τσατσα. Η απόλυτη ξενέρα...
Δεν ξαναπατάω σε μπουρδέλο. Προτιμώ την ποιότητα πλέον από την ποσότητα. Ίσως και λόγω ηλικίας και ίσως επειδή αντέχω οικονομικά να τα δίνω.
για αυτο ξερει κανεις? απο οτι ειδα εβαζε αγγελια και ως Λιλι ενω τωρα ως Νελι
αυτη παντως στην παραλια που κανει ντους πρεπει να ειναι η Χριστινα με την κορμαρα και την ασχημοφατσα... καλο σερβις παντως...
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..πάρε αυτό
πόσους γύρους παίζει την ώρα αν ξέρεις η Χριστίνα jorge;;;αν οντως δεν με προδιδει το πορνοενστικτο μου... τοτε μιλαμε γι αυτην
που θα μου κανει εντυπωση εαν δεν εχεις ακουσει γι αυτην μεχρι τωρα... τα τιμαει τα λεφτα της, απλα δεν βλεπεται, το βυζι σιλικονη, δινει και κωλο... εξ'ου και γνωριστηκαμε...
αν οντως δεν με προδιδει το πορνοενστικτο μου... τοτε μιλαμε γι αυτην
που θα μου κανει εντυπωση εαν δεν εχεις ακουσει γι αυτην μεχρι τωρα... τα τιμαει τα λεφτα της, απλα δεν βλεπεται, το βυζι σιλικονη, δινει και κωλο... εξ'ου και γνωριστηκαμε...
αν οντως δεν με προδιδει το πορνοενστικτο μου... τοτε μιλαμε γι αυτην
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
δωσε & σ εμενα μπαρμπα..
εχεις κεφια παιχτη???