heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
ΔΛΔ θα με δείρει???
Θα πάω για πήδο και θα τις φάω??
Ώπα ρε συναγωνιστή. Σιγά μην τις φάμε κιόλας.
ΔΛΔ θα με δείρει???
Θα πάω για πήδο και θα τις φάω??
Παπάρια...λίγο ξύλο και δέσιμο και να γουστάρει...ούτε εγώ έχω βρει...Μπα, καμμία μπατσούλα στο κωλαράκι και αν.
Παπάρια...λίγο ξύλο και δέσιμο και να γουστάρει...ούτε εγώ έχω βρει...
Παπάρια...λίγο ξύλο και δέσιμο και να γουστάρει...ούτε εγώ έχω βρει...
Εχεις το τηλεφωνό της ακόμη? χαχαχαείχα μία γκόμενα παλαιά που γούσταρε, ακριβέστερα το ζήταγε, λίγο δέσιμο και καμμία φάπα. Εντάξει λίγο δέσιμο, αλλά ήθελε χαστούκια και δεν γούσταρα καθόλου. Ελπίζω ότι βρήκε ότι επιθυμούσε.
Εχεις το τηλεφωνό της ακόμη? χαχαχα
για τον φιλο τομ.. και για το φορουμ.. 27-29 ετων στρουμπουλο και δυσκολο στα ραντεβου 150 για οση ωρα αντεχεις με μενα 2,5 ωρες.
Και μένα έτσι μου φαίνεται αλλά γιατί δεν το γράφει ? Οι περισσότερες το δηλώνουν στις αγγελίες τους. Μόνο αυτό μας έλειπε, να πάω εκεί και να μου βγάλει έξω καμιά μαλαπέρδα !
αν ειναι στο κρεββατι σαν την ερατω ;) στειλε ενα τηλ με pm.
Ελπιζω να βλεπεται στο προσωπο
και η φυσιολογική ερώτηση:
ποιά είναι η Ερατώ; μη μου πεις ότι εννοείς την Ερατώ-Ζέτα-Εύα που είναι στο ελαιοτριβείο του Μεσογείων 208...
για αυτήν
ξέρει κανείς κάτι??? Έχουν γραφτεί κριτικές????
για να ξέρω πριν πάω...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τα μάλα.
Πόσα ξέρεις πιά βρε συναγωνιστή. Με έφαγε το διάβασμα .............
V σίγουρα εσύ που μίλησες θα τα ξέρεις, αλλά να ενημερώσουμε και το φίλτατο κοινό.
Λοιπόν την κυρία δεν την έχω συναντήσει και δεν ξέρω αν ήταν σε studio. Αυτό που ξέρω είναι ότι μιλάει πολύ καλά Ελληνικά και στο τηλέφωνο μου είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με κάποια περιοχή στην Αθήνα (πάει σε όλες) χωρίς extra κόστος, παίρνει 80 Euro / 1hr +20 το ελεύθερο στοματικό +20 το πρωκτικό, 2 εκτονώσεις μέσα στην ώρα. Για αυταρχικό δεν με ενδιαφέρει δεν ρώτησα. Δεν κάνει CIM/CIF. Δηλαδή σύνολο 120 για full.. Αν κάποιος θελήσει να δοκιμάσει έχει καλώς...
μωρέ τίποτα δεν ξέρω...αλλά για να δούμε, γιατί ο συναγωνιστής ακόμα δεν έχει απαντήσει...
τι τα θες ατέλειωτες είναι. Και όσο περνά ο καιρός τόσο περισσότερες θα γίνονται. Κρίση γαρ.