CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
Ναι έτσι είναι... εντάξει τα γούστα πάντα παίζουν, δεν ήταν χοντρή σαν κάτι άλλες αλλά έχεις δίκαιο... στα 100 ήταν ok με βάση και την ωεαρή ηλικία της.
Μία latifa στα 170 (ως και 150 διαπραγματεύσιμο) όλα μέσα την δοκίμασες ? υπάρχει θέμα στο απέναντι site
στην δινω και τσαμπα αρκει να μου πασαρεις αυτη που μυριζει το στομα της!! νουμερο!!!!!βγάλε έξω τα δικά σου με ένα 60άρι την δίνεις για καμιά ώρα?
τυπε επειδη λεει στον χωρο της να προσεχεις τα νεφρα σουγια πειτε τπτ γιατι το σκεφτομαι????
Δεν το βλέπω για στρουμπουλό!!! Μια χαρά το βλέπω!!! ;)για τον φιλο τομ.. και για το φορουμ.. 27-29 ετων στρουμπουλο και δυσκολο στα ραντεβου 150 για οση ωρα αντεχεις με μενα 2,5 ωρες.
καλε καντε γρηγορα κατι .....ελεος..
η δωσε ινφο ή προωθησε την αλλου..
και η φυσιολογική ερώτηση:
ποιά είναι η Ερατώ; μη μου πεις ότι εννοείς την Ερατώ-Ζέτα-Εύα που είναι στο ελαιοτριβείο του Μεσογείων 208...
bdsm ....μπατσακια παντου, μανταλακια για τις θηλες, δεσιμο κ.τ.λ.π.
Με τα μεγάλα 'τιμήματα' δεν τα πάω καλά...λόγω δραστικής μείωσης εισοδήματος.Δεν υπάρχουν αυτά παιδιά. Είναι ειδικές κατηγορίες. Και αν βρεις, το τίμημα θα είναι πολύ μεγάλο.
για πειτε τπτ γιατι το σκεφτομαι????
Ψάγε λίγο στο site για τον Αρη-Παπάρη και θα καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε....Έστειλα mail για πληροφορίες σε μια αγγελία που βρήκα (αν θυμάμαι καλά στο mylist) Τηλέφωνο δεν είχε. Και πήρα την εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ απάντηση :ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ 200 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ, 350 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ, 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΚΤΙΚΟ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙΣ. Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Winbank ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ (paysafe card Η ukash) ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΛΠ). Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ Η ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΕΣΥ.
Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΙΩΝ
Μήπως ο "διαχειριστής του γραφείου αγγελιών" θέλει να μας γαμίσει κιόλας ?
Έστειλα mail για πληροφορίες σε μια αγγελία που βρήκα (αν θυμάμαι καλά στο mylist) Τηλέφωνο δεν είχε. Και πήρα την εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ απάντηση :ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ 200 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ, 350 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ, 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΚΤΙΚΟ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙΣ. Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Winbank ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ (paysafe card Η ukash) ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΛΠ). Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ Η ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΕΣΥ.
Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΙΩΝ
Μήπως ο "διαχειριστής του γραφείου αγγελιών" θέλει να μας γαμίσει κιόλας ?
πλην ΑΡΗ ΠΑΠΑΡΗ η συγκεκριμενη αγγελια και η 1η απάντηση , ΤΟΝΙΖΩ η 1Η απαντηση, κυκλοφορουν ευρεως.Ψάγε λίγο στο site για τον Αρη-Παπάρη και θα καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε....
Ψάγε λίγο στο site για τον Αρη-Παπάρη και θα καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε....
Υπάρχει κάποιος που (ειδικά αυτή την εποχή) θα έδινε 300 ή 500 ευρώ προκαταβολικά πριν δει καν την κοπέλα ? (άσε που μπορεί και να μην την δει ποτέ) Πάντως αν υπάρχει να μου το πει για να του δώσω τον αριθμό του λογαριασμού μου στην τράπεζα. Έχω να του στείλω κάτι πολύ καλά κομμάτια !!!!!
φιλε αγαπητε με τσιγκλας.Δοθέντος ότι η ανθρώπινη βλακεία είναι άπειρη, μην σου φανεί παράξενο να τσιμπήσει κάποιος. Το σκέπτεσαι, να τσιμπήσει η Εφορία τον λήπτη του ποσού?
Δοθέντος ότι η ανθρώπινη βλακεία είναι άπειρη, μην σου φανεί παράξενο να τσιμπήσει κάποιος. Το σκέπτεσαι, να τσιμπήσει η Εφορία τον λήπτη του ποσού?
παρε αυτη ειναι οτι πρεπει για σεναελεος..
η δωσε ινφο ή προωθησε την αλλου..