bignick14
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 38
- Πόντοι
- 16
Αν και έχω πλέον μάλλον αποσυρθεί από το "σπορ", θα συμφωνήσω με τον τρίκαρδο.
Τα 150 την ώρα είχαν καθιερωθεί από την "αγορά" σαν VFM, την περίοδο που το τετραγωνικό νεόδμητου διαμερίματος σε καλή περιοχή κόστιζε 4.000. Τώρα που το τ.μ. του αντίστοιχου διαμ/τος κάνει 2.500 (κι αν!), λογικό είναι να θεωρείται καλή τιμή τα 80-100 η ώρα για ένα καλό call girl.
Να μην ξεχνάμε τέλος πως αυτές που ζητούσαν 150 και 200 ίσως την ώρα πριν 2-3 χρόνια είχαν ξεκινήσει λίγο πριν, όταν ήταν ακόμα "ανυποψίαστες", με 100 το δίωρο! ;) ;)
Τα 200 την ώρα ήταν δικό μας "κατόρθωμα", όταν "πλειοδοτούσαμε σε προσφορές".
Και, επί τέλους, ακόμα κι αν αυτές με τα 200 δεν ξαναγυρίσουν ποτέ στα 100 το δίωρο διότι έχουν καλομάθει, κάποιες άλλες θα βρεθούν. Η προσφορά αυξάνει και η ζήτηση μειώνεται. Και οι μισθοί σε όσες δουλειές ακόμα υπάρχουν, έχουν πάει και στα 400 ευρώ τον μήνα...
παιδιά πραγματικά μερικές φορές εδώ μέσα, πιάνω το μάτι μου μη μου πέσει από αυτά που διαβάζω...
υπάρχει ολόκληρος διάλογος παραπάνω και ο κάθε ένας μένει σε μία λέξη για να συμφωνήσει η να διαφωνήσει με κάποιον... και στην ουσία είναι εκτός θέματος...
άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος... αυτό που έγραψες εσύ τώρα είναι ότι έγραψα εγώ πριν 2-3 σελίδες και έγινε η αντιπαράθεση...
πώς τώρα συμφωνείς με τον τρίκαρδο, πού λέει ότι η τιμές ΕΠΕΣΑΝ και δεν χρειάζεται πλέον τίποτα άλλο... δεν μπορώ να καταλάβω....