bignick14
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 38
- Πόντοι
- 16
Πλούσια σημαίνει σταθερό εισόδημα για πολλά χρόνια.
Γιατί μπορεί να μαζέψεις για να αγοράσεις ένα σπιτάκι και ένα αυτοκινητάκι αλλά μετά πρέπει να τα συντηρήσεις και όλας καθώς και τον τρόπο ζωής σου. Ξέρω παιδιά που καθάριζαν 3-4 χιλιάρικα το μήνα και τώρα με την κρίση έχουν σοβαρό πρόβλημα να διατηρήσουν τον τρόπο ζωής τους με τα σταθερά έξοδα στον θεό και τα εισοδήματα στο μισό.
Η γκόμενα που πηδιέται με 150 θα πηδηχτεί με 100 και με 50 στην ανάγκη. Αυτή που έχει άλλο εισόδημα και κάνει αρπακτές για να συμπληρώσει κάτι... αυτή είναι που δεν θα ασχοληθεί στα 50
Αν όμως έχεις μάθει να καθαρίζεις 3000 τον μήνα από ραντεβού και σε έναν μήνα πας στα 500 θα υα κυνηγίσεις όλα...
Δεν συμφωνώ, δηλαδή αν σε κάποιον που δουλεύει για 600 ευρώ το μήνα του χαρίσεις ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο και του βάλεις και καμιά 20ριά χιλιάδες στη τράπεζα για να φτιάξει τη ζωή του... θα σου πει.... όχι δεν τα θέλω γιατί δεν μπορώ να τα συντηρήσω?
Ίσως έκανα εγώ λάθος με τη λέξη *πλούσια* που είπα... αλλά δεν εννοούσα να έχει πισίνα και porsce να συντηρήσει... εννοούσα να φτιάξει τη ζωή της....
Όσο για το δεύτερο σκέλος... πάλι δεν συμφωνώ... η γκόμενα που πηδιέται με 150... δεν θα πάει με 50... ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό, είναι να παίρνει 150 όταν είναι 20 χρονών, 100 στα 30 και 50 στα 40... Η όμορφη γκόμενα που παίρνει τώρα 150... αν πάρεις τηλέφωνο και της πεις έλα με 50, θα στο κλείσει... Και τέλος, το παράδειγμα που δίνεις από τα 3.000 στα 500, βάζεις μπροστά το ΑΝ... που σημαίνει ΑΝ συμβεί... που σημαίνει πάλι ότι, παρόλο τη τρομερή κρίση, αυτό δεν συμβαίνει ακόμα και εξακολουθούν να παίρνουν τα 3.000... Αν πάει στα 500 το μηνιάτικο τότε βλέπουμε... αλλά αφού δεν πήγε ακόμα..αυτό κάτι σημαίνει...