για καποιους που ζητησανε πιπινια προτείνω χριστινα. πολυ καλο μωρο ελληνιδα.....
αφου φωτο δεν παιζει, τουλαχιστον μπορουμε να εχουμε καμια
περιγραφη για την εν λογω κορασιδα??!
για καποιους που ζητησανε πιπινια προτείνω χριστινα. πολυ καλο μωρο ελληνιδα.....
Αυτη λες?..για καποιους που ζητησανε πιπινια προτείνω χριστινα. πολυ καλο μωρο ελληνιδα.....
φωτo?παιζει?
ευχαριστω !!Έλα Συναγωνιστή, αυτή προμοτάρει ο εν λόγω
ευχαριστω !!
[/quot
καλησπέρα, καμία γνώμη για Cynthia απο Naughty Cats ? Εχω δει τα κείμενα. Ανησυχώ για τις φωτο.
Μαθημα πρωτο !!!για καποιους που ζητησανε πιπινια προτείνω χριστινα. πολυ καλο μωρο ελληνιδα.....
Αφήστε το παλλικάρι να εκφραστεί ελεύθερα
Δεν εμποδίσαμε την ελευθερία κανενός. Του είπαμε πως να το κάνει σωστότερα απλά.
Γιατί?
καλα ποσο βλακες εισαστε με αυτα που λετε.....
το ποιες γκομενες γουσταρο να περνω εγω ειναι δικο μου θεμα και δεν θα δωσω λογαριασμο ουτε σε εσενα tomito ουτε σε εσενα tresure .....αν θες εσυ να γαμας μπαζα ειναι δικο σου θεμα...
Btw ρε Παιχτη το μουνι της μανας μου τι σου φταιει και θελεις να το γαμησεις αφου οπως λες δεν εισαι Μπαζοφονιας !!!το ποιες γκομενες γουσταρο να περνω εγω ειναι δικο μου θεμα και δεν θα δωσω λογαριασμο ουτε σε εσενα tomito ουτε σε εσενα tresure .....αν θες εσυ να γαμας μπαζα ειναι δικο σου θεμα...
Δεν εχω δυστυχως !!!μηπως της αδερφη σου !!!