Επισκέπτης
θα σου δωσω και 50 ευρω...σκεψου το...
Και έτσι του αποδεικνύεις ότι είσαι "Μπαζοφονιάς"...θα σου δωσω και 50 ευρω...σκεψου το...
συμφωνω φιλε μου...και ισως θα πρεπει να σταματησουμε να βριζουμε καποια στιγμη εδω μεσα...Όταν δεν θα έχουμε να χάσουμε ή να κερδίσουμε κάτι, τότε μόνον λέμε την αλήθεια.
συμφωνω φιλε μου...και ισως θα πρεπει να σταματησουμε να βριζουμε καποια στιγμη εδω μεσα...
ολα καλα φιλε μου..εδω στον αγωνα και δεν βλεπω και κατι που να μου κανει τα γουστα μου τωρα τελευταια...έτσι νομίζω και εγώ φίλε. Αφού όλοι καταλαβαίνουμε τι ρόλο παίζει, λίγο ως πολύ, ο καθένας μας, γιατί να βρίζουμε? Βεβαίως, μερικά ποσταρίσματα είναι κάπως προκλητικά, αλλά, αν το δεις από την αστεία πλευρά, διασκεδάζεις. Λ.χ. εγώ διαβάζω κριτικές που κλείνουν με τη φράση ότι το κορίτσι φέυγει σε λίγες ημέρες και να προλάβουμε. Και σκέπτομαι, τι το γράφεις βρε μεγάλε, και που το έμαθες, τη ρώτησες? Δεν βαριέσαι καλή καρδιά. Εσύ καλά?
ολα καλα φιλε μου..εδω στον αγωνα και δεν βλεπω και κατι που να μου κανει τα γουστα μου τωρα τελευταια...
παιδες εχει καποιος τηλ της sofia ru?
και ποια απ ολες ειναι???Όλες οι Σοφίες και τα στοιχεία τους www.freelist.gr/msgView.php?regionId=0&prefectureId=0&cityId=0&catId=6&subcatId=65&jobOffer=&minAge=&maxAge=&searchTerm=sofia]εδω [/url]
ΑΨΟΓΟΣ !Όλες οι Σοφίες και τα στοιχεία τους www.freelist.gr/msgView.php?regionId=0&prefectureId=0&cityId=0&catId=6&subcatId=65&jobOffer=&minAge=&maxAge=&searchTerm=sofia]εδω [/url]
και ποια απ ολες ειναι???
Τη Σοφία θέλει απ' ότι λέει πιο πάνω, όχι την Αναστασία.
Ναι...έχεις απόλυτο δίκαιο. Συγγνώμη!!!