male123
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2007
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
Natasha last year..........Kαλο το site μεγαλε !!!
Την απο κατω την εβγαλε σε 14 διαφορετικα site !!!
φαινεται τρελο...
Θέλω να σε τρελαίνω…, τρελά!!!
μπαααααα....????????
σφηνώνουμε και πουστάκια ????
H αγγελία της δεν δουλευει. Φιλε μου τι ωρα βρεθήκατε?
λοιπόν ευχαριστώ όσους έγραψαν για την κοπελιά ... την συνάντησα απόψε για 1 ώρα με 100 γιούρος και δεν έκλαψα τα λεφτά μου... αντιθέτως πέρασα μαζί της πολύ καλά ... η κοπέλα δεν είναι όπως στην φωτό στο σώμα αλλά σίγουρα έχει μια χαρά σώμα για την ηλικία της, προσπαθεί να σε κάνει να περάσεις καλά και έχει και σχετικά ωραίο πρόσωπο ... θα την ξανασυναντούσα πολύ εύκολα... έχει πάθος στο sex και φαίνεται καθαρή ... ξέρει πολύ καλά να χρησιμοποιεί τη γλώσσα της που είναι πολύ σημαντικό και γενικά τη συνιστώ σε όλους όσοι δεν θα είχαν πρόβ λημα να πάνε με μια κοπέλα 40παρά .. ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα στο χώρο
H αγγελία της δεν δουλευει. Φιλε μου τι ωρα βρεθήκατε?
χαχαχα εσυ παλι καθολου αν και ειχα καιρο να γελασω λιγοΓεια σου ρε απόκ!!!!! μού λειψες!!!! χαχαχαχα!!!
χαχαχα εσυ παλι καθολου αν και ειχα καιρο να γελασω λιγο
σε γαμαω. ελα να παραλαβεις..αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
μια σελιδα διαβασα & εριναι σαν να μην περασε μια ημερα..
ΧΟΥ ρε με τις μπαζολες..
δεν ξερω αν την πηρες φιλε μου...αλλα τωρα μπηκα και το ειδα μακρια αν λεμε για την ιδια αν εχεισ το τηλ της στειλε τα 3 τελευταια νουμερα και θα σου πω...παντως αν ειναι αυτη που ειδα ακομα τρεχω φιλε μου με την καρακαξα αν ειναι αυτη 30 εγω ειμαι απο τον αρη...........συναδερφοι.......μια αννα ελληνιδα 30 ετων (εχει αγγελια στο addos 17/5)
την εχει παρει κανεις;;;;;;;;;;;;;
σχετικα μ αυτο...
αφου δεν απαντα κανεις-(δοκιμασε κανεις)
θα κανω ..τον ιχνηλατη- ανιχνευτη σημερα το απογευμα...
και αν δεν πατησω καμια ναρκα...θα ενημερωσω αυριο..
Φίλε κανένας80... αν η καλύτερη εμπειρία που είχες στο χώρο ήταν αυτή... ΓΑΜΙΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ!!!! εχείς πολύυυυυυυυυυυυυυυυυ δρόμο ακόμα προφανώς να ανακαλύψεις πολλαααααααααα αξιόλογα νινάκια!
Στον απόκ μην απαντάς.. είναι νταβάζ-inspector... Εξιχνίαση νταβάδων παντώς τύπου και προμοτεράδων!!!! οοοοχοχοχοχοοχ!!
Oυτε εγω απο σένα.Περιμενω τις δικες σου κατα τα αλλα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ οπως πάνταΓάμισες κάτι?? Δεν βλέπω καμιά κριτική.. ακόμα στη αυνάνα?